Keystone logo

Wellesley College

A logo

Bevezetés

Wellesley ismert az oktatás kiválóságáról, a környezetének szépségéről, a tehetséges karjáról és a campus kultúrájának egyediségéről.

De legfőképpen Wellesley ismert a több ezer sikeres, átgondolt nőről, akiket több mint 100 éve küldött a világba - olyan nőkről, akik elkötelezettek a változás mellett.

A transzformatív oktatási tapasztalat

Évente a világ legjobb egyetemi nők közül mintegy 2400 -an kihívást jelentenek, hogy felülmúlják saját legmagasabb személyes és szellemi elvárásaikat. A Wellesley végzősei elsajátítják a szakmai és szakmai spektrumot, és az általuk gyakorolt befolyást - akár saját közösségeikben, akár a világ színpadán - az egyedülállóan erősítő egyetemi tapasztalat tanúsítja.

Wellesley élénk akadémiai közössége nagy értéket tulajdonít a szigorú, alapos vizsgálatnak és a kreatív, tudományközi gondolkodásnak. Az ösztöndíjra vonatkozó együttműködési megközelítése arra ösztönzi a hallgatókat, hogy ne csak egymással, hanem világszínvonalú oktatóinkkal is megkérdőjelezzék, vitázzák és finomítsák álláspontjukat-gyakran közvetlenül velük együttműködve az úttörő projekteken.

A Wellesley -oktatás végzőseiben a legmagasabb szintű felkészültséget fejleszti a „valós világ” iránt, tekintettel arra, hogy képes -e gondolkodni, cselekedni és érdemben és hatékonyan hozzájárulni a választott érdeklődési területekhez.

Helyszínek

  • Central Street,106, 02481, Wellesley

Kérdések