Keystone logo
Washington and Lee University School of Law Juris doktori program
Washington and Lee University School of Law

Juris doktori program

Lexington, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Míg a jogi egyetemek hagyományosan minden hallgatót ugyanúgy tanítottak mindhárom év alatt, a W&L Law-nél egy sor tanulási tapasztalattal találkozhatsz, amelyek abban az alapfeltevésben gyökereznek, hogy a jogi egyetem minden egyes évének új és más kihívásokat kell felmutatnia, miközben továbblök. a kontinuum mentén a kezdő joghallgatótól a leendő ügyvédig. Ez lehetővé teszi, hogy az iskola olyan ügyvédeket állítson elő, akik jobb helyzetben vannak ahhoz, hogy értékes szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek és munkáltatóiknak karrierjük kezdetétől fogva.

A tantervi újításairól híres jogi iskola, a W&L az egyik első jogi iskola, amely bevezette a kis tagozatú jogi írás osztályait, és a jogi iskola első évében közigazgatási jogi és transznacionális jogi tanfolyamot írt elő. A második és a harmadik év folyamán a hallgatók bővítik a jogi ismereteket, széles körű, speciálisabb és szigorúbb kurzusok közül válogatnak, és tovább csiszolják íráskészségüket. Első lépéseiket a tényleges gyakorlatban is megteszik, és elkezdik kialakítani a sikeres ügyvédek szokásait és gondolkodásmódját. A jogi doktrína és elemzés igényes tanulmányozásának, valamint a szimulált és a tényleges gyakorlati tapasztalatoknak a kombinációja egyedülálló lehetőséget teremt hallgatóink számára a kontextusban történő tanulásra és a jogi szakmára való felkészültségükre, amikor diplomát szereznek.

Az első év

Az első éves tapasztalatunk nemcsak kihívást jelent, igényes és ösztönző, hanem személyes, kollegiális és humánus is. Keményen dolgozunk egy barátságos és támogató környezet megteremtéséért, amelyben a hallgatók szabadon foglalkozhatnak intellektuális kíváncsiságaikkal és kérdéseikkel az osztályteremben és kívül is.

Második és harmadik év

Ahogy az első év megalapozza a jogi oktatásának fennmaradó részét, a Washingtonban és Lee-ben folytatott második és harmadik év megköveteli a hallgatóktól, hogy vegyenek részt egy még fejlettebb és kihívásokkal telibb jogi tanulmányokon, és azonosítsák és folytassák saját érdekeit a törvény bizonyos területein.

Tapasztalati oktatás a W&L Law-nél

A W&L Law már régóta vezető szerepet tölt be az élményképzésben, és innovatív, gyakorlatalapú tananyagunk átfogó és rugalmas, mint valaha. A második és a harmadik évben megteszi az első lépéseket a tényleges gyakorlatban, és elkezdik kialakítani a sikeres ügyvédek szokásait és gondolkodásmódját.

Klinikák és kirendeltségek

A W & L klinikáin és külterületein való részvétellel a harmadéves hallgatók segítenek kielégíteni a régióban a jogi segítség iránti igényt, és egyúttal fejlesztik az ügyfelekkel való kapcsolattartást és az érdekképviseletet.

Jogi Folyóiratok és Központok

A Jogi Iskola három jogi folyóirata és három jogi központja segíti a W&L Law akadémiai vizsgálódásainak élénk közösségét.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLB (Hons) Law
    • Online
  • LLM vagyonkezelési, nemzetközi adó- vagy kockázatkezelési tanúsítvánnyal
    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok
  • Flex-LLM az Egyesült Államok jogában
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok