Keystone logo
Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Warwickshire College Group

Bevezetés

Függetlenül attól, hogy ez az első lépés a képesítés felé, vagy része az élethosszig tartó tanulás iránti igénynek, számos különböző tanfolyamot és extra tantervi tevékenységet kínálunk Önnek.

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb további és felsőoktatási kollégiumaként, két megyében egyedülálló kollégiumokkal, célunk olyan tanulási tapasztalatok átadása, amelyek az összes diákunk számára szélesebb szakértelem alapokat és jobb célokat szolgálnak.

Legutóbbi Ofsted-vizsgálatunk kiemeli sikereinket és erős figyelmet a hallgatókra és az ipari igények kielégítésére. Mi is az Egyesült Királyságban mindössze öt főiskola vagyunk, akik az Alapítványi Képességeket a Privy Council-tól kapják - ami azt jelenti, hogy felsőoktatási minőségi és színvonalunk megegyezik minden egyetemmel.

Hisszük, hogy nemcsak a létfontosságú képesítésekről és ismeretekről van szó, amelyekre szükségünk van, hanem az alapvető átruházható készségekre, amelyek segítenek Önnek a következő lépésekben, akármi is legyen.

A WCG segíteni fog vállalkozói gondolkodásmód kialakításában vállalkozói és innovatív készségeket és viselkedéseket, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a versenyképes világban.

A fentiek mindegyikét támogató, barátságos, magas színvonalú és technológiailag vezetett környezetben kínáljuk. A hallgatói sikertörténetek és az A-szintű eredmények mindenkor magasak, diákjaink a karrierjük széles skáláján haladnak át világszerte elismert márkákkal, és sok diák is létrehozott saját vállalkozásokat és vállalati projekteket.

Helyszínek

  • Warwick New Road, CV32 5JE, Royal Leamington Spa

Kérdések