Keystone logo
© University of Warwick
University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

Bevezetés

Tegye meg a tökéletes első lépést az egyetemi diploma megszerzése felé a Warwick International Foundation Programme (IFP) programhoz való csatlakozással.

Ha a Warwick egyetemet választja, egy világelső egyetemhez csatlakozik. Ha a Warwick IFP-t választja, a lehető legjobb kezdést biztosítja magának az egyetemi tanulmányaihoz.

Az intenzív tanítás és a folyamatos támogatás révén nem csak a tanulmányaidban szerezhetsz magabiztosságot, és felkészülhetsz az általad választott egyetemi képzésre.

A tantárgyak széles skálájából választhatsz, amelyek biztosítják számodra azokat a tudományos ismereteket, készségeket és angol nyelvtudást, amelyekre a választott alapképzésben való továbblépéshez szükséged van. Emellett önbizalmadat is fejleszteni fogod, és a Warwickban élő közösségünk részévé válsz.

A Warwick IFP hallgatójaként garantáltan feltételes ajánlatot kap, ha úgy dönt, hogy a program befejezése után a Warwickon tanul egy megfelelő alapképzésen.

Miért Warwick

A Warwicki Egyetem a világ egyik vezető Russell Group Egyetemének számít, amely széles körben elismert vezető szerepet tölt be a kutatás és az oktatás területén.

A Warwick International Foundation Programme nagy múltra tekint vissza abban, hogy a nemzetközi diákokat a Warwickra és más kiváló egyetemekre való bejutásban segítse. A programot olyan középiskolás diákok számára tervezték a világ minden tájáról, akiknek a tanterve nem teszi lehetővé a közvetlen bejutást az Egyesült Királyságban folytatott alapképzésre - további részletekért arról, hogy kik jelentkezhetnek a kurzusra, látogasson el a felvételi követelményekhez.

Szakértő munkatársaink az ágazat legjobb tehetségei közé tartoznak. Mélyen elkötelezettek és szenvedélyesen segítenek Önnek abban, hogy elérje a kívánt eredményeket. Csapatunk együtt fog dolgozni Önnel, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányaihoz.

A 10 tudományos irányvonalunk egyikén tanulva szakosodhatsz a tárgyi ismereteidben, miközben fejlesztheted a jövőbeli egyetemi tanulmányaidhoz szükséges tudományos készségeidet. A Warwick IFP korábbi hallgatói több mint 70 különböző szakra jutottak tovább.

Az első naptól kezdve része leszel kulturálisan sokszínű és összetartó közösségünknek, több mint 30 különböző országból érkező diákokkal együtt. A Warwicki Egyetem része leszel, és hozzáférhetsz klubjainkhoz, társaságainkhoz és létesítményeinkhez, miközben az Egyesült Királyság szívében található gyönyörű és biztonságos campusunkon élsz és tanulsz.

Okok a Warwick IFP választására

 • Warwicki diák leszel, és megtapasztalhatod az életet az egyetemen, ahol a kampuszon leszel elszállásolva, és hozzáférhetsz az összes létesítményhez, klubhoz és társasághoz. Több mint 250 diákszervezetünk van, így mindenki számára van valami.
 • 40 éves tapasztalat a magas színvonalú oktatásban és a nemzetközi diákok támogatásában. Ez az egyik legrégebben működő alapítványi program a világon, 1983-ban indult.
 • 10 szakterület közül választhat, amelyeket szakosodott oktatók tanítanak.
 • Akadémiai angol nyelvoktatás, amely az Ön által tanult szakterülethez és az Ön képességeihez igazodik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ebből a programból.
 • Garantált feltételes ajánlat a Warwick számos egyetemi programjára, ha az IFP-t kitölti.
 • Az IFP hallgatói a tanulmányokat folytatják a Warwick és más vezető egyetemeken. Az IFP hallgatóink több mint 75%-a Russell Group egyetemeken tanul.

Az egyetem Anglia szívében

A Warwick kampuszát nehéz legyőzni, és ideális helyen, West Midlands és Warwickshire határán helyezkedik el. Minden előnye megvan, hogy könnyen megközelíthetőek a nagyvárosok: Coventry (mindössze három mérföldre délnyugatra), Birmingham, és London központja, de egy gyönyörű, zárt és zöld campus nyugalmával is rendelkezik. Közvetlenül Anglia központjában vagyunk, könnyen megközelíthető vasúton, autóval vagy repülővel az Egyesült Királyság minden részéből és külföldről is.

A campus közel 300 hektárnyi természetes vidéken található, tavakkal, erdőkkel és gyönyörűen gondozott kertekkel, ahol pihenhet és elmenekülhet a fő campus nyüzsgése elől.

A campuson található létesítmények világszínvonalúak, kiemelkedő oktatási és tanulási terekkel, 24 órás könyvtárral, művészeti központ és mozi, egy vadonatúj sport- és wellness központ, és éttermek és kávézók.

Belépők

Entry Requirements

The Warwick IFP is designed for students who require additional study before they can join an undergraduate degree in the UK, usually because their local curriculum is not accepted for direct entry to undergraduate study.

For this reason, we do not accept students who have studied A Levels, IB Diploma, or any other qualification that allows progression directly to a UK university.

The lists below show the typical level of offers that we will make, according to the type of qualification being studied - National School Qualifications and/or International School Qualifications. All applicants are also required to show that their English language ability meets our minimum standards, as well as submit a personal statement according to our guidance.

Some of our courses have subject-specific requirements:

 • For our Finance, Mathematics and Statistics, Economics, and Computer Science courses, Mathematics is required, and you will have specific grade requirements for this subject.
 • For our Physics and Engineering IFP, Mathematics and Physics will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.
 • For our Biological Sciences and Psychology IFP, either Biology or Psychology will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.

International School Qualifications

 • IGCSEs/GCSEs - at least 4 subjects at grade A or above, with remaining subjects no lower than grade B
 • AS Levels - at least 3 subjects at grade B or above
 • IB Certificate - at least 5 points in all subjects taken

English Language Requirements

All applicants are required to show that their English ability is at a suitable level for their IFP course - the level required depends on which IFP course you wish to study. You do not need to have an English Language Test to apply - we can still assess you for a place on the program and if you are successful, we will issue an offer that is conditional on you submitting an acceptable English language qualification ahead of the course starting.

Several English language tests are accepted; some of the most frequently offered ones are detailed below. Applicants who require a visa to study in the UK will be required to provide a Secure English Language Test (SELT), due to the visa requirements set by the UK Government. Please note that certain English tests (including IELTS and PTE) must be taken within two years before the start of your IFP course.

Vízumkövetelmények

Előfordulhat, hogy vízumra van szüksége ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban tanulhasson a Warwick IFP keresztül, ha Európán kívülről származik, és nem jogosult az EU Settlement Scheme-re.

Ha vízumra van szüksége az Egyesült Királyságban való tanuláshoz, akkor általában a Student Route-on keresztül kell kérvényeznie.

A felvételi folyamat részeként megkérdezzük, hogy szüksége van-e vízumra a tanulmányaihoz. Ha megteszi, akkor a tanulmányok elfogadásának megerősítése (CAS) számot kap. Körülbelül három hónappal a tanfolyam kezdete előtt kezdjük meg a CAS számok kiadását a feltétel nélküli ajánlatok tulajdonosai számára.

A felvételi csapattól teljes körű útmutatást és útmutatást fog kapni a CAS-szám megfelelő időben történő kézhezvételéhez.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A Warwick Nemzetközi Alapítványi Program 40. évfordulója alkalmából számos tudományos ösztöndíjat ajánlunk fel azoknak a kiemelkedő pályázóknak, akik csatlakoznak a 2024-25-ös Warwick IFP . Összesen 40 000 fontnyi ösztöndíj áll majd rendelkezésünkre, 17 ösztöndíjjal.

Az ösztöndíjakat a következőkre osztják fel:

 • Két (2) igazgatói ösztöndíj , egyenként 5000 GBP értékben, olyan kiemelkedő hallgatók számára fenntartva, akik példamutató korábbi tanulmányi eredményeiket, valamint jövőbeni tanulmányaik és végzettségük iránti elkötelezettségüket mutatják be.
 • Tizenöt (15) évfordulós ösztöndíj, egyenként 2000 GBP értékben, azon hallgatók alapján, akik kiemelkedő személyes nyilatkozatot nyújtottak be, amely körvonalazza jövőbeli tanulmányaik és végzettségük iránti elkötelezettségüket.
  • A 2000 GBP értékű évfordulós ösztöndíjunkból 10-et Kínából (szárazföldről), Tajvanról, Indonéziáról, Malajziáról, Japánból, Dél-Koreából, Thaiföldről, Oroszországból, Kazahsztánból vagy Nigériából jelentkező hallgatók számára tartunk fenn.
  • A fennmaradó 5 évfordulós ösztöndíjra bármely régióból jelentkezhetnek a hallgatók.

Rangsorok

 • A Warwick a 10. helyen áll az Egyesült Királyságban, a 19. Európában és a 64. a világon . (2023-as QS világranglista).
 • Az egyetemet a "The Good University Guide", a "The Sunday Times" által közzétett nemzetközileg elismert brit egyetemi rangsor kalauz az Egyesült Királyság legjobb egyetemének ismerte el a tanítás minőségéért .
 • Warwick 20 tantárgya van az első tízben (köztük közgazdaságtan, számítástechnika, üzleti és menedzsment tanulmányok, politika és számvitel, valamint pénzügyek) a „The Complete University Guide 2022” című kiadványban.

Helyszínek

 • Coventry

  University of Warwick, Avon Rd, Coventry, United Kingdom, CV4 8UW, Coventry

Programok

Kérdések