Keystone logo

Warsaw School Of Computer Science

A logo

Bevezetés

Miért a WSCS

A WSCS az egyetlen egyetem Lengyelországban, ahol a rektor tanácsadó testülete tagjai egyben a világ legnagyobb informatikai vállalatai, például a Microsoft, a Hewlett-Packard, a Cisco, az Intel, az IBM és az Oracle általános vezetői.

Iskolánk az egyik legdinamikusabban fejlődő magánegyetem, amely szintén egyedülálló, mivel az egyetlen tudományterületen - számítástechnikában - kínálunk tanulmányokat.

A WSCS fő oktatási célja, hogy a hallgatók elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezzenek ahhoz, hogy a kiválasztott informatikai szakterületen szakembergé váljanak. Az iskola ingyenes és fizetős tanfolyamokat és workshopokat is kínál diákjainak, amelyek tovább növelik képességeiket és gazdagítják tapasztalataikat informatikai szakemberekként. Az iskola rendszeresen együttműködik a legnagyobb informatikai cégekkel, amely viszont a tantervhez tartozó ingyenes és fizetett szakmai gyakorlatot nyújtja diákjainknak és diplomásoknak, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy saját készségeiket az informatikai munka valós világában ellenőrizzék. Az iskola részt vesz a legnagyobb informatikai cégek által szervezett nemzetközi projektekben, mint például az IBM Scholars Program, a Microsoft IT Academy, a Cisco Networking Academy, az Oracle Academic Initiative és az SAP Academic Project.

A WSCS 4 hall 130 ülőhellyel rendelkezik, 12 laboratóriumot, köztük a Cisco szabványok szerint épített modern hálózati laboratóriumokat és a számítógépes grafikai laboratóriumot, 6 szemináriumtermet, konferenciatermet, hallgatói kávézót és bárot, edzőtermet, könyvtár- és olvasótermet, valamint archívumokat és egyéb közigazgatási hivatalok.

Ha igazán szeretné tanulmányozni a számítástechnikát és az informatikai szektoron belüli munkát egy olyan területen, amely kizárólag erre a tudományterületre szentel, akkor a Warsaw School Of Computer Science a megfelelő hely a karrierjének megkezdéséhez!

Helyszínek

  • Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland, 03, Warsaw

Kérdések