Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Bevezetés

A törvény formális tanulmánya a Wake Forest University tagja volt 1894 óta. Az évek során, a Wake Forest alakult ki, mint egy kis baptista egyetemen a férfiak északra található Raleigh, North Carolina, egy független, többdimenziós, országosan elismert egyetem található Winston-Salem. A Wake Forest Egyetem Jogtudományi Tanszéke együtt fejlődött és néha vezette annak az intézménynek a fejlődését, amelynek része. A jogi iskola , amely a változó jogi szakma igényeinek kielégítésére, valamint a hallgatók változó szükségleteinek kielégítésére törekedett, továbbra is vezető szerepet tölt be a jogi oktatásban azáltal, hogy modellezi az elkötelezettséget és a professzionalitást az akadémiai kiválóság és a szolgáltatás iránti elkötelezettség iránt.

Küldetésünk

Iskolánk arra törekszik, hogy felkészítse a diákjainkat az Egyesült Államok jogi gyakorlatára. Néhány diplomás szakembereink a jogtudományon kívüli fontos célokra fogják használni jogi ismereteiket, de tudatában vagyunk annak, hogy minden diplomás bejuthat a bárba bármelyik 50 államban. Ezért felelősségünk, hogy a hallgatók számára olyan jogi ismereteket és készségeket alapozzanak meg, amelyekre a jogi szakmában életet tudnak nyújtani. Meg kell próbálnunk minden hallgatót beilleszteni a jogállamiság tiszteletére, a közszolgálat eszméjére és az alapvető szakmai értékek iránti elkötelezettségre: az őszinteség, a szorgalom, a kompetencia, az intelligencia és az udvariasság. A diákjaink felvétele és a diplomások elhelyezése miatt az iskolánk egyre inkább nemzeti orientációjú, de fenntartjuk és tovább fogjuk ápolni egy különleges kapcsolatot államunkkal és régióinkkal. Iskolánk a hagyomány és a tervezés szempontjából kicsi. Célunk egy olyan tudományos közösség létrehozása, amely egy kiterjesztett, hűséges családban egyesíti a hallgatókat, a tanárokat, a személyzetet, az alumniakat és a barátokat. Az egyes diákok személyes fejlődésével kell foglalkoznunk, és arra kell ösztönözni minden diákot, hogy gondoskodjanak egymásról és a Wake Forest Egyetemen. Arra törekszünk, hogy legyőzzük azokat a gazdasági vagy etnikai korlátokat, amelyek a múltban kizárhattak egyéneket a jogi szakmából. Hisszük, hogy a karnak elkötelezettnek kell lennie a tanítás és a jogi ösztöndíj mellett. Ezeket a funkciókat egyetlen hivatás szinergisztikus vonatkozásainak tekinti. A kiváló tanítás központi szerepet játszik az oktatási folyamatban; a jogi ösztöndíj tájékoztatja ezt a folyamatot és hozzájárul a törvény javításához. Arra törekszünk, hogy vonzzuk a karunkat olyan egyének számára, akiknek jelleme és magatartása példaként szolgál az iskola küldetésére alapot adó szakmai és személyes elképzeléseknek. A Wake Forest tanulmányi szakasza kiemeli az alapvető törvényhozási készségeket. Az osztályok kicsiek. A tanárok elérhetőek az osztályon kívüli diákok számára. Minden tanfolyamon a pedagógusok hangsúlyozzák a jogi elemzést és a kritikai gondolkodást, és arra ösztönzik a tanulókat, hogy fontolják meg azokat a társadalmi és gazdasági környezeteket, amelyekben a jogi alapelvek és szabályok működnek, valamint a jogászok által gyakorolt ​​elveket és szabályokat a gyakorlatban. Hiszünk abban, hogy az ügyvédeknek világosan és meggyőzően kell tudniuk kommunikálni, hangsúlyozzuk az írásbeli és szóbeli kommunikáció készségfejlesztését. Felismertük azt is, hogy hallgatóinkat az informatikai technológia hatékony felhasználására kell irányítani. Megértjük, hogy diákjainkat olyan változó világban éljük és dolgozunk, amelyet a transznacionális fejlemények és a globalizáció befolyásol.

Helyszínek

  • Winston-Salem

    Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Kérdések