Keystone logo
Varna University of Management

Varna University of Management

Varna University of Management

Bevezetés

Varna University of Management ( VUM ) egy nemzetközi üzleti iskola található Európában, Bulgária. Több mint 50 ország diákjai kiváló oktatást kapnak az üzleti és marketing, informatika, turizmus és vendéglátás menedzsment, gasztronómia és kulináris művészetek terén.

VUM kínálja az alapképzést és a mesterképzést, teljes mértékben angol nyelven, az Egyesült Királyságban (Cardiff Met), Svájcban (BHMS), Hollandiában (Stenden University) működő egyetemekkel együttműködve. A diákok tanulmányozzák a szinkronizált tantervet, mint a partnerintézményekben, és meg kell felelniük a vizsgálatok magas színvonalának. Mindkét partner egyetemével és a VUM val diplomát szerzett .

VUM kiváló kapcsolatokat tart fenn a vállalkozásokkal, és hosszú távú sikerrel büszkélkedhet arra, hogy hallgatóit az Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban és Olaszországban tegye meg.

VUM a globális ranglistában

 • VUM világszerte 1600 felsőoktatási intézményben tartja az első helyet a diákok mobilitása számára, a rangos U-Multirank rangok szerint
 • VUM a Kelet-Európában a "Palm of Excellence" besorolással 3 Palmes of Excellence - Kiváló üzleti iskola, nemzetközi megerősítő befolyással rendelkezik.
 • Az egyetem 9. helyezést ért el Kelet-Európában az MBA diplomáját a Best-masters.com-ra.
 • Az egyetem a 20. helyezést a világon a Nemzetközi Vendéglátás és Idegenforgalom Menedzsment (MSc) fokozat a Best-masters.com.
 • A VUM oktatók és a diákok kiadványainak száma az egyetemi rangsorban a világ 300 legszélesebb körében az üzleti iskolák között, a Social Science Research Network (SSRN) szerint .

Helyszínek

 • Varna

  13A Oborishte Street , , Varna

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések