Keystone logo
Villanova University Online

Villanova University Online

Villanova University Online

Bevezetés

A Villanova School of Business egy olyan premier oktatási intézmény, amely egyetemi, felsőfokú és felsőfokú oktatási programokat kínál. Az 1922-ben alapított VSB ismert az akadémiai szigorral, a kreativitással és az innovációval, a gyakorlati és a szolgáltatási tanulási lehetőségekkel, az etika szilárd alapjaival és az alkalmazott oktatással, amely felkészíti a diákokat arra, hogy kiemelkedő vezetőkké és globális állampolgárokká váljanak az állandóan változó, összetett és gyors tempójú üzleti világ.rawpixel / Unsplash

A Villanova Egyetemen

A Villanova Egyetemet, egy co-oktató római katolikus intézményt 1842-ben Szent Ágoston rendje Villanovában, Pennsylvaniában alapította. A felsőoktatás egyik vezető intézménye, a Villanova átfogó oktatást biztosít a bölcsészettudományokban; egy közös elkötelezettség az igazság, az egység és a szerelem augusztusi eszméihez; és egy olyan közösség, amely mások szolgálatában áll.

Az egyetemi hat kollégiumon keresztül kínálnak egyetemi, posztgraduális és professzionális programok széles skáláját: a Liberális Művészetek és Tudományok Főiskola, a Villanova Iskola, a Műszaki Főiskola, az Ápolási Főiskola, a Szakmai Tanulmányok Főiskola, valamint a Villanova Egyetem Charles Widger School of Law. A teljes beiratkozás meghaladja a 10.000 egyetemi, diplomás és jogi hallgatók, Villanova a legrégibb és legnagyobb katolikus egyetem a Pennsylvani Nemzetközösségben.

Helyszínek

  • Villanova, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések