Keystone logo
VID Specialized University

VID Specialized University

VID Specialized University

Bevezetés

VID Specialized University több mint 4500 hallgatóval rendelkezik, négy város hét egyetemen; Bergen, Oslo, Sandnes és Stavanger. A VID -nek hosszú hagyományai és tapasztalatai vannak az egészségtudományokban, a társadalomtudományokban és a teológiai tanulmányokban.

A hálózaton belül 50 tanulmányi programunk van. VID Specialized University főiskola 2016. január 1 -jén jött létre, négy norvég intézmény egyesülése után: az oslói Diakonhjemmet University College és a Sandnes, a Betanien University College Bergenben, a Haraldsplass Deaconess University College Bergenben és az MHS - School of Mission and Theology Stavangerben. A Betanien University College klinikai tanulmányokat kínál nemzetközi cserediákoknak az orvosi és sebészeti gyakorlat, a mentális egészség és az otthoni ápolás területén. A Diakonhjemmet Egyetemi Főiskolát 1890 -ben alapították magán, nonprofit főiskolaként. Ezen az alapon az akkreditált felsőoktatási intézmény jelenleg mintegy 2300 hallgatóból, valamint 160 karból és személyzetből áll.

vid

122668_VID_pic_5.jpg

A főiskola alapvető értékeit a szlogenje foglalja össze: „Dedicated to People”. Ezek az értékek tükrözik a főiskola tudományos fókuszát is, amely kizárólag az egészségügyi, szociális és egyházzal kapcsolatos programok középpontjában áll minden szinten (Bachelor, Master és Ph.D.), és amelyet minden területen folytatnak a kutatások. A Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) egy magán, nonprofit, keresztény, akkreditált, kormány által finanszírozott Egyetemi Főiskola Norvégiában. Magas szakmai színvonalról és hallgatói elégedettségről ismert.

A főiskola a nemzetköziesedésre összpontosít, és az alapképzésben részt vevő hallgatók körülbelül 50% -a rövidebb vagy hosszabb ideig tartózkodik külföldön tanulmányai során. Az MHS-School of Mission and Theology egy privát, speciális egyetem, amely a Norvég Missziós Társaság (NMS) tulajdonában van, és elkötelezett a magas színvonalú oktatás és kutatás mellett, amely az egyház missziójával kapcsolatos globális perspektívákkal, valamint vallási és kulturális találkozásokkal kapcsolatos.

vid

Helyszínek

 • Oslo

  184 Vinderen, NO-0319 Oslo, NO-0319, Oslo

  • Bergen

   Ulriksdal 10, 5009, Bergen

   • Sandnes

    Vågsgaten 40, 4306, Sandnes

    • Stavanger

     Misjonsmarka 12, 4024, Stavanger

     Programok

      Az intézmény a következőket is kínálja:

      Kérdések