Keystone logo

Victoria University of Wellington

A logo

Bevezetés

A legjobbak között

Victoria University of Wellington Új-Zélandon a kutatási minőséget tekintve az első. Közeli kapcsolatban állunk az ország üzleti, kormányzati és tudományos kutatói közösségeivel. Egy biztonságos, kompakt, kreatív és virágzó városban vagyunk, amely ideális a diákok életében.

Amikor Victoria University of Wellington tanul, akkor önálló gondolkodásra készteti magát, és ösztönözni fogja a sikerre. Erős alapot fog létrehozni a sikerhez, amely segíthet abban, hogy karrierjét a következő szintre vigye. Tanulhat világszínvonalú tudósoktól és kutatóktól, és profitálhat Új-Zéland üzleti, kormányzati és tudományos kutatóközösségeivel fennálló szoros kapcsolatunkból. A hallgatóknak több mint 80 programot kínálunk, és a világ egyetemeinek első két százalékában, 17 tantárgyban pedig az első 1 százalékban vagyunk. Victoria összesen öt csillaggal rendelkezik a QS Stars kiválósági osztályzatában, és öt csillaggal rendelkezik mind a nyolc kategóriában - művészet és kultúra, tudományág besorolása és akkreditációk, foglalkoztathatóság, lehetőségek, befogadás, nemzetközivé válás, kutatás és oktatás.

Itt vagyunk, hogy támogassuk Önt

Nemzetközi hallgatóként támogatást kap egy egyetemen működő dedikált csapat - Wellington University International - Te Kahupapa - a jelentkezés pillanatától kezdve, érkezéskor és a tanulmányai során. A hallgatók az egyetemi szolgáltatások széles skálájához is hozzáférhetnek, hogy elősegítsék a tanulmányaikat. Ide tartoznak további tanulmányi segítség, pénzügyi tervezés, fogyatékkal élő hallgatók támogatása, bizalmas tanácsadás, valamint az egészséggel és jóléttel kapcsolatos tanácsadás. Victoria University of Wellington lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy továbblépjenek pályafutása során, a gyakorlati munkahelyi gyakorlatokra és a valós kutatási projektekre összpontosító szakmai programoktól kezdve az egyedi vezetési programokig és az esélye, hogy egy másik országban külföldön tanulhassanak. Jelenleg 26 ország közül lehet választani, köztük Kanada, Mexikó, Dánia és Hong Kong.

Az ideális diák helyszíne

Victoria University of Wellington három campus található Wellington központjában, mind közlekedés, helyi látnivalók, szórakozás és kávézók közelében. Az egyetemen élénk, kreatív, kompakt és biztonságos városban fog tanulni, gyönyörű természeti környezetben. A Wellington ideális a hallgatói élethez. A település, a barátok kialakulása és az egyetemi közösségbe való bekapcsolódás elősegítése érdekében a hallgatókat arra ösztönzik, hogy csatlakozzanak az Egyetem több mint 100 klubjához és társaságához, amelyek kulturális csoportoktól sportcsapatokig terjednek.

Találd meg a jövődet

Amikor Victoria University of Wellington i Victoria University of Wellington tanulsz, akkor arra kell törekedned, hogy önállóan gondolkodj és inspiráljon a sikerre. Erős alapot fogsz létrehozni a sikerhez, amely segít abban, hogy karrierjét a következő szintre vigye. Keresse meg a jövőjét Victoria University of Wellington .

Ranglista

Helyszínek

  • Kelburn campus: Kelburn, 6012, Wellington

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések