Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Bevezetés

A Vermont Law and Graduate School webhelyen a tanulás célja és cselekvése irányul.

A VLGS akadémiai programok szilárd jogi és politikai alapot egyesítenek egy vagy több szakterületre összpontosítva. A jogi klinikákon és a gyakorlatokon szerzett gyakorlati, valós tapasztalatok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy szakértelmüket csiszolják, és tehetségüket szenvedélyeikhez igazítsák.

A tanulás mindenhol megtörténik: az egyetemen – az osztálytermekben, a konferenciatermekben, a könyvtárban és a vacsoraszemináriumokon – és az egyetemen kívül – a tárgyalótermekben, az ügyfélirodákban, a városi értekezleteken, a közvetítői üléseken, a feljelentéseken és a törvényhozási meghallgatásokon. Ez egy olyan tanulási környezet, amelyet olyan tanulók vezérelnek, akik inkább az együttműködésre, mint a versenyre.

Vermont Law and Graduate SchoolA tudományos programokat úgy alakították ki, hogy a jogi szakértelmet és készségeket a következmények eszközévé alakítsák. Az oktatók, neves jogtudósok és gyakorló szakemberek kiterjedt kurzuskatalógust kínálnak, amely az Egyesült Államok jogi egyetemei közül a legtöbb környezetvédelmi jogi kurzust tartalmazza. A legmagasabb rangú Környezetjogi Központ a szakosodott intézetekben és klinikákon végzett gyakorlaton keresztül készíti fel a hallgatókat a vezetésre. A nemzetközi programok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy bővítsék a globális politikával és joggal kapcsolatos ismereteiket, és teszteljék a jogi gyakorlat vizeit az Egyesült Államokon kívül. A Julien and Virginia Cornell Library, az ország egyik legjobb környezetvédelmi jogi forrása, támogatja a hallgatókat és az oktatókat a tanulás és a gyakorlat során.

Közösség

Vermont Law and Graduate School egy másfajta jogi iskola, és az egyik fontos ok a közösségünkön múlik. A diákok nyáron az órák között horgásznak a Fehér folyón. Vacsorákat rendeznek, saját sört főznek, és első kézből hallanak Vermont kormányzójától a büntető igazságszolgáltatási rendszer változtatásának fontosságáról.

Magához Vermonthoz hasonlóan a(z) Vermont Law and Graduate School közösség kicsi és elkötelezett. Ez egy szenvedélyes csoport oktatókból, diákokból és alkalmazottakból, akik törődnek szomszédaikkal és a világ megváltoztatásával. A közösségbe beletartoznak öregdiákjaink, akiket közös kötelék és szeretet köt e vermonti kisváros iránt, bár szétszórtan élnek az országban és külföldön. Figyelnek egymásra, segítenek a jelenlegi hallgatóknak munkát és szakmai gyakorlatot találni, és megőrzik elkötelezettségüket a világ és környékeik megváltoztatása iránt.

Sok részre van szükség ahhoz, hogy közösségünk működjön. Campusunk mélyen elkötelezett a megbízható, fenntartható környezetvédelmi gyakorlatok mellett. Itt komposztálható WC-ket és napelemes elektromos járműtöltőt találsz használatra.

Értékeink és a mindenki számára egyenlőség melletti elkötelezettségünk is közrejátszik. A városi találkozó napján az iskola bezár, hogy lehetővé tegye a diákoknak, a tanároknak és a személyzetnek, hogy részt vegyenek ebben a fontos New England-i demokratikus hagyományban.

Végül maga a hely – és a külvilág iránti szeretet és elkötelezettség – elősegíti a közösségi élményt. Szánunk egy percet arra, hogy kapcsolatba kerüljünk egymással és környezetünkkel. Legyen szó túrázásról a Kent's Ledge közelében, vagy felkeresi a felszerelést, hogy kölcsönözzön síléceket, hócipőket és kenukat. Amikor a legrosszabb az idő, az új, korszerű fitneszközpont felszereléseket és csoportos fitneszórákat kínál, beleértve a jógát, a vezetett meditációt és a spinninget.

2. felvételi lehetőség

Vízumkövetelmények

Helyszínek

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések