Keystone logo
Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Bevezetés

Francia francia szállodaképző iskola

Vatel 2011-ben érkezik Paraguay-be az egyetlen nemzeti iskola, amely kettős diplomát kínál, és diákjainak a francia állam által elismert, a Bachelor oklevelet adja ki. A Vatel iskolák világméretű sikere annak köszönhető, hogy fenntartjuk a kettős oktatási koncepciót, ahol 50% -ot az osztályban tanulnak, a fennmaradó 50% -ot országunk és a világ legjobb szállodáinak gyakorlataiban és gyakorlatában. Mindig hűen hagyja azt a filozófiát, miszerint "az elméleti ismereteket a gyakorlatban azonnal ellenőrizni kell".

Asuncionban a Wyndham szállodák káprázatos feltételezésével és pompájával fogunk dolgozni.

Karunk elismert szakemberekből áll, akik nemcsak az elméleti ismereteket, hanem a gyakorlati ismereteket is átadják olyan sok éves szakmai tapasztalat alapján, hogy mércévé váltak a területen.

A Vatelnél nemcsak az akadémiai és szakképzésen, hanem a hallgatók kognitív fejlesztésén is dolgozunk, tudatosítva számukra a tradicionális etikai értékek tiszteletben tartásának, a fegyelemnek, a pozitív és proaktív hozzáállásnak a tudását és a személyes bemutatást.

StockSnap / Pixabay

A nemzetközivé válás alapvető szempont a Vatel kialakulásának.

A Marco Polo program, a legjobb innováció egy akadémiai programban, lehetővé teszi a Vatel Paraguay hallgatók számára, hogy egyéves éveiket egy másik Vatel intézetben tanuljanak.

Ők is egyre növekvő hálózat részei, jelenleg a Vatel 9000 hallgatóval és 35 000 diplomával rendelkezik a VatelAlumni portálnak köszönhetően.

Nagyon versenyképes és jelenlegi tudományos tervvel a Vatel Paraguay kettős paraguayi / francia oklevelet kínál, amely garantálja a gyors szakmai beilleszkedést:

  • Nemzetközi Szállodamenedzsment diploma - MEC Paraguay
  • Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor - Franciaország

Akadémiai díjak

Az akadémiai díjakkal kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Helyszínek

  • Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña, 7000, Ciudad del Este

Kérdések