Keystone logo

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

A logo

Bevezetés

Nyisd ki magad a világnak és törekedj a sikerre!

Thaiföldön a Vatel a Silpakorn Egyetemen, a thaiföldi legrégebbi és legrangosabb egyetemen működik együtt. A Silpakorni Egyetem Nemzetközi Főiskoláját 2003-ban hozták létre a Silpakorni Egyetemen annak érdekében, hogy a hallgatók számára biztosítsák a megfelelő szakmai készségeket, amelyek szükségesek a modern társadalom dinamikus foglalkoztatási igényeinek való megfeleléshez, és ezáltal növelik a hallgatók sikerének lehetőségeit a diploma megszerzése után.

Ez a nemzetközi kettős fokozatú program lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy jobban megértsék a kultúrák közötti menedzsment kérdéseit egy globális munkakörnyezetben az alábbiak révén:

Az osztályokat angol nyelven tanítják Dedikált szakképzési lehetőségek az egyetemen (Vatel Étterem és Kávézó, demonstrációs konyha, bár, szobamegosztás) | Nemzetközi szakmai gyakorlatok Franciaországban szakmai tapasztalatépítés céljából Lehetőség a Marco Polo hallgatói csereprogramban való részvételre.

Az oktatott kurzusok megfelelő egyensúlyban vannak az akadémiai elmélet és a szakmai gyakorlat között .

Az elméleti szempontból a hallgatók menedzsment technikákat, adminisztrációt, pénzügyi, marketing és emberi erőforrásokat tanulnak.

A hallgatóknak képeseknek kell lenniük arra is, hogy ellenőrizzék, amit megtanultak gyakorlati tapasztalataik révén, és itt vannak a szakmai képzési struktúrák a konyhai, élelmezési és italgyártási, háztartási és Front Office képzésekre.

Ennek a tapasztalatnak a validálására a hallgatók kötelező szakmai gyakorlatokat végeznek a Vatel egyik partner szállodaláncában az egész világon.

Gyakorlati alkalmazási struktúrák a szállodavezetési feladatok gyakorlati képzésére.

A Vatel Thailand két oktatási intézménnyel rendelkezik az iskolában a hallgatók számára, hogy valós életbeli tapasztalatokat szerezzenek az iparági szakemberek felügyelete alatt, ideértve 2 konyhát és egy másik süteményt is:

Vatel étterem (50 ülőhely)
Nyitva 11.30–14.30 hétfőtől péntekig

Vatel kávézó (80 férőhely)
Nyitva 7.30–15.00 hétfőtől péntekig

Miért tanulmányozza a Vatel?

A Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor fokozattal rendelkezik, és képesítéssel rendelkezik operatív vezetői pozíciók betöltésére a nemzetközi szálloda- és turisztikai iparban. Tanulmányai során a Vatel hallgatók:

  • szakmai, jogi, gazdasági és alapvető nyelvi ismereteket szerezzen saját területén;
  • megtanulják a vezetési technikákat és a csapatvezető készségeket.

Ezek a nemzetközi vendéglátóipar jövőbeli vezetői konkrét és működési szakmai realitásokkal foglalkoznak az egész tantervben:

  • Valódi ügyfeleik vannak a Vatel kávézójában és éttermében a gyakorlati alkalmazási hetek során, az idősebb hallgatók fiatalabbokat kezelnek: valós vezetési körülmények között működnek együtt.
  • Minden évben tökéletesítik készségeiket a 4/5 csillagos szállodákban végzett gyakorlat során, ideértve a harmadik év nemzetközi szakmai gyakorlatait, például Franciaországban.
  • Tanfolyamaikat professzorok, valamint vendéglátási és turisztikai szakemberek tartják.

Lehetőség a díjnyertes Marco Polo hallgatói csereprogramban való részvételhez más Vatel iskolákban.

Tanulmány Thaiföldön

Thaiföld híres a meleg vendégszeretetéről (a Mosolyok Földje), és a világ egyik legfontosabb turisztikai célpontjává vált, és ideális helyszínt jelent a tanuláshoz. A Vatel a Silpakorn Egyetemen, a thaiföldi egyik legrégebbi és legrangosabb egyetemen, a központi részén helyezkedik el. Bangkok.

Helyszínek

  • 72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,, 10500, Bangkok

Kérdések