Keystone logo
Vantage Travel International

Vantage Travel International

Vantage Travel International

Bevezetés

ÜDVÖZÖLJÜK az utazás és az öröm világában

A Vantage Travelben világszerte ünnepi és utazási szolgáltatásokat kínálunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy specializált és tapasztalt DMC-k vagyunk az Egyesült Államokban és Egyiptomban. Az utazási igényekre és vágyakra összpontosítunk. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk a tervezést és a helyes döntések meghozatalát az utazási igények kielégítésére, a költségvetés összeegyeztetésére és a hihetetlen, tartós, édes emlékek megteremtésére.

Szeretnénk tudni, hogy értékelni fogja, hogy látogató lesz, és ha Ön lesz az ügyfél, akkor elvárja tőlünk a legjobbat. Társaságunkon belül magas színvonalat tartunk fenn, hogy a nyaralás / üzleti út során soha ne legyen rossz nap. Nem számít, mi az oka az utazásnak, az Ön számára a legjobb, a piacon elérhető szolgáltatásokat fogjuk elhelyezni.

Rólunk

Szakterületünk az üzleti utazásokra is, hogy befogadhassuk a határidőknek megfelelő szakembereket. Csapatunk segítséget nyújt a következők megtételében: repülőjegyek foglalása, szállodák foglalása, repülőtéri transzferek, limuzinok, útvonalak létrehozása és városnézési helyek felkutatása.

2009 óta páratlan utazási szolgáltatásokat nyújtunk gyönyörű helyszínekre. Az ügyfelek élményének maximalizálására koncentrálunk, miközben a világ leghihetetlenebb országaiban utaznak.

Akár az egyiptomi csodálatos piramisok, Törökország ősi bazárai, Spanyolország Calat Alhambra, Új-Zéland csodálatos természete, Franciaország szépsége, Anglia kultúrája, akár Görögország gyönyörű mediterrán strandjai és sok más célállomás, akkor elviszi Önt ott.

Vantage Travel International és partnerei garantálják, hogy elégedett lesz az általunk nyújtott utazási élményekkel. Nincs több hosszú várakozás és váratlan probléma, itt az ideje, hogy könnyedén és kényelmesen utazzon.

Életrajz

Partnereim és én szenvedélyesen utazunk a világba, amit úgy gondolunk, hogy boldoggá és élvezetessé tesz bennünket. Szeretünk mindenütt részt venni és inspirálni az embereket, és valóban hiszünk abban, hogy az utazás megváltoztathatja az emberek életét és elősegítheti a békét. Az utazás erősíti a kommunikációs képességünket, növeli a tapasztalatokat és elfogadja egymást. Azt gondolhatjuk, hogy mások másak, amíg utazunk és felfedezzük, hogy mindannyian csak emberek vagyunk.

Raed hosszú tapasztalattal rendelkezik az utazási iparban, 1987-ben indult egyiptológus előadónak és utazásvezetőnek, utazási oktatónak és utazásszervezőnek, majd 2009-től a Vantage Travel ügyvezető igazgatója lett, míg Maggie nemzetközi ügyvédként kezdett, de az utazás iránti szenvedélye és az ő útja. a vágy, hogy fia számára lehetőséget biztosítson, hogy globális gyerek legyen, és felfedezze a körülötte lévõ világot, hogy elhagyja a formális Jogi életet, és csatlakozzon ehhez a szórakoztató szerelemhez, amely megtartja őt és másokat boldognak.

Vantage Travels International-re vonatkozó elképzelésünk mindig az volt, hogy az embereket életre késztesse; hasonlít a mi tapasztaltunkra, és reméljük, hogy szolgáltatásaink a világba is beleszeretnek.

A Vantage Travel International ben húsz tapasztalt szakemberből álló csapat is részt vesz és támogatja őket. Örülünk, hogy párbeszédet kezdünk, megismerkedünk, dolgozunk a következő nyaralás vagy üzleti út megtervezésén, és mosolyog az elégedettség az arcodon ...

Raed és Maggie

  • Legnépszerűbb célpontok: A legkedvezőbb célállomások az Egyiptom, Görögország, Dubai, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Olaszország, Új-Zéland, Omán, Bahrein, Spanyolország és Törökország. Európai folyami hajóutakat és egyiptomi folyami hajóutakat is biztosítunk.
  • Specialitások: Személyre szabott termékekre specializálódunk, valamint a személyre szabott szolgáltatásokat a szabadidős vagy üzleti utazásokon belül.
  • Legutóbbi kirándulások: A világ minden részén voltunk, és az utóbbi időben utazásunk Új-Zélandra, Ausztráliába, Egyesült Királyságba és Németországba érkezett.

Helyszínek

  • 477 68th Street Brooklyn, NY 11220, , New York

  • Auckland, Új-Zéland

Kérdések