Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Bevezetés

A zürichi egyetem

28 000 beiratkozott hallgatójával a Zürichi Egyetem (UZH) Svájc legnagyobb egyeteme. Az 1833-ban alapított UZH Európa első egyeteme, amelyet egy demokratikus politikai rendszer alapított; ma az UZH az egyik legelső egyetem a német ajkú világban. A hét karból álló , mintegy 100 különböző tantárgyat felölelő egyetem az alap-, a mester- és a doktori fokozat széles skáláját kínálja. programok. Emellett az UZH továbbképzési programjai kiváló tanulási lehetőségeket kínálnak.

143559_Irchel-005.jpg

Jogi Kar

Sokéves tapasztalatának köszönhetően az LL.M. programok biztosítják hallgatóinak a legmagasabb szintű tudományos oktatást. A jogi kar nemcsak a legkülönbözőbb szakterületeket kínálja Svájcban, hanem a világ minden tájáról származó neves professzorok kiemelkedő hálózatával is kiemelkedik, akik előadják a sok programot és tanfolyamot.

LL.M. A Zürichi Egyetem nemzetközi üzleti joga

Az LL.M. A Zürichi Egyetem nemzetközi üzleti joga gyakorlattal kapcsolatos posztgraduális képzéseket kínál a legmagasabb szinten.

Gondosan megválasztott szakterületeivel az LL.M. A nemzetközi üzleti jog megfelel a globalizált üzleti világ jogi igényeinek, és:

 • Teljes munkaidőben vagy munkán alapulhat.
 • Kiváló a nagy tapasztalattal.
 • A nemzetközileg elismert oktatók kiváló hálózata jellemzi.
 • A legszélesebb körű specializációt kínálja Svájcban.
 • Nemzetközi irányultságú az Egyesült Államokba, Kínába és az EU-ba tett utazásokkal.
 • Kiváló támogatást nyújt résztvevőinek a tanulmányok során.
 • Ösztönzi a vitát és a beszédet.
 • Támogatja a hallgatók és az oktatók közötti cserét a szemináriumi szállodák intenzív hétvégéin keresztül.
 • A tanulmányi program során a résztvevők számára személyes útmutatást nyújt, és élvezheti a Zürichi Egyetem kínálatát.
 • Nyereség a Zürichi Egyetem Europa Institutjának kínálatából.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Elhelyezkedés

Svájc sok mindent kínál a kulturális sokszínűség, a nyelvek, a lenyűgöző díszletek és természetesen az emberek szempontjából. Körülbelül 8,1 millió ember él Svájcban, és az országnak négy hivatalos nyelve van: német, francia, olasz és román. Svájc gazdasági stabilitást élvezett az elmúlt évtizedekben. Annak ellenére, hogy Svájcban nincsenek természeti erőforrások, és az a tény, hogy a svájci gazdaság nagymértékben függ az exporttól, az egy főre jutó GDP magasabb, mint a legtöbb iparosodott országban.

A svájci lakosság összességében magas életszínvonallal rendelkezik, és Svájc jó hírnévnek örvend a magas színvonalú szolgáltatások terén számos ágazatban, ideértve az egészségügyet, az ipart, a tömegközlekedést, az oktatást stb. A 2015/2016-os fórum, Svájc vezeti az összesített helyezést. A „Brainforce” Svájcban is nagyra értékelődik, és ezt tükrözi Svájc vezető pozíciója az „European Innovation Union Scoreboard 2016” -on.

Diákélet

Zürichben tanulni Svájc élénk és izgalmas kulturális fővárosában él. Sokkal több, mint egy üzleti és pénzügyi központ, Zürich „kis nagyvárosként” is ismert. Zürich ugyanis a városi élet minden előnyét és egyben vonzó kikapcsolódási lehetőségeket kínál a küszöbön, lenyűgözően gyönyörű tóval és a közeli hegyekkel.

Campus jellemzői

Elhelyezkedés

Svájc sok mindent kínál a kulturális sokszínűség, a nyelvek, a lenyűgöző táj és természetesen az emberek tekintetében. Svájcban körülbelül 8,1 millió ember él, és az országnak négy hivatalos nyelve van: német, francia, olasz és román. Svájc gazdasági stabilitást élvezett az elmúlt évtizedekben. Svájc természeti erőforrásainak hiánya és az a tény, hogy a svájci gazdaság nagymértékben függ az exporttól, az egy lakosra jutó GDP magasabb, mint a legtöbb más iparosodott országban.

A svájci lakosság összességében magas életszínvonalnak örvend, és Svájc jó hírnevet szerzett számos ágazatban, köztük az egészségügyben, az iparban, a tömegközlekedésben, az oktatásban stb. A Világgazdasági Fórum által 2015/2016-ban kiadott Globális versenyképességi jelentésben Svájc áll az élen az összesített rangsorban. A „Brainforce”-t Svájcban is nagyra értékelik, és ezt tükrözi Svájc vezető pozíciója az „Európai Innovációs Unió 2016-os eredménytábláján”.

Diákélet

Zürichben tanulni azt jelenti, hogy Svájc nyüzsgő és izgalmas kulturális fővárosában élünk. Sokkal több, mint egy üzleti és pénzügyi központ, Zürichet „kis nagyvárosnak” is nevezik. Zürich ugyanis a városi élet minden előnyét és egyben vonzó rekreációs lehetőségeket kínál a küszöbén lenyűgözően szép tavával és a közeli hegyekkel.

  Helyszínek

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Kérdések