Keystone logo
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Bevezetés

Guglielmo Marconi Egyetem Olasz az első online egyetem, hogy akkreditálta az olasz Oktatási Minisztérium és az első és egyetlen olyan olasz akkreditált egyetem az Egyesült Államokban.

A több mint 14.000 diák, a University Guglielmo Marconi részt vesz a jelentős kutatási és innovációs túlra a hagyományos tanulási környezet, elősegíti az innovatív fejlett technológiai megoldások csatlakoznak a hagyományos tevékenységek, mint például előadások, workshopok és szemináriumok módszereket.

Egyetemi harc, hogy elérjék értékek és küldetése igényeinek megfelelően minden diák kínál különböző lehetőségeket, hogy tanulmányozza a graduális és posztgraduális a rugalmas munkaidő, folyamatos beiratkozás, online osztályok, virtuális laboratóriumok és szimuláció. A kutatási tevékenység által támogatott, jól felszerelt laboratóriumokban, a produkciós iroda és a Marconi Studios Filmművészeti, ahol a diákok tudásukat és gyakorlati tapasztalatot szerezni képzés.

oktatási modell

100% online

Az oktatási modell 100% online keresztül valósul meg a modern virtuális campus. Minden tevékenység elvégezhető bárhonnan hozzáférést csak interneten keresztül egy számítógép vagy mobil eszköz:

  • Minden hallgató kiválaszthatja a legjobb időt, hogy tanulmányozza elhanyagolása nélkül a napi tevékenységet.
  • Miután csatlakozik a campus, a diákok hozzáférhetnek a digitális források tanulmányozására és eszközök kommunikálni a tanár vagy társaik.
  • Minden hallgató előrehaladását értékelni közvetlenül a virtuális campus.

iPad, mint egy tanulmány eszköz

Minden tanuló kap otthon a következő generációs iPad, mint egy tanulmány eszköz. Az iPad kényelmesen csatlakozhat campus és a hozzáférést a különböző könyveket gondosan kiválasztott tanárok és egyéb szükséges erőforrások a képzést.

Értékelés

Annak érdekében, hogy a programok minőségének, a tanuló értékelt heti a különböző tevékenységek:

  • vitafórumok
  • A diákok megvitatják felvetett kérdések vagy elemezzék a valós esettanulmány a tanár.
  • feladatok
  • Minden feladatot személyesen enyhül a tanfolyam oktató.
  • online tesztek
  • Vizsgálatok automatikusan minősíti a virtuális campus, hogy a diákok tudják, hogy sikereket azonnal.

nemzetközi tanárok

Minden tanár szakosodott egyetemi képzés területén minden kurzus, széleskörű szakmai tapasztalattal és nemzetközi tapasztalatok.

Minden tanfolyam videokonferenciák a tanárok, ahol a vizsgálatról és kétségek megoldódnak diákok készülnek.

Monitoring és folyamatos támogatást

Oktatási folyamatok megfelelnek a szigorú előírásoknak a tudományos minőség és a diákok állandó ellenőrzési, és támogatja a tanulási folyamat, amelyet egy csapat szakember a Student Services Center.

Helyszínek

  • Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Kérdések