Keystone logo
Utrecht University

Utrecht University

Utrecht University

Bevezetés

Utrecht University

Az 1636 -ban alapított Utrecht University egy elismert nemzetközi kutatóegyetem, amely Hollandiában következetesen az első helyen áll, a kontinentális Európában a 14. és a világranglista első 100 helyén áll, és tagja a neves Európai Kutatási Egyetemek Ligájának.

Innovatív és nemzetközileg orientált tudományos közösség

Utrecht University csatlakozik, akkor egy innovatív és nemzetközileg orientált akadémiai közösség részévé válik, amely nem kevesebb, mint 12 Nobel-díjas személyt hozott létre, és élvonalbeli és multidiszciplináris oktatásban és kutatásban vesz részt. Utrechti tudósok, akik kiemelkedően hozzájárultak a társadalomhoz, többek között a Nobel -díjas Christiaan Eijkman, a vitaminok egyik felfedezője; David de Wied neurofarmakológus, aki hazai és nemzetközi elismerést nyert azzal a felfedezésével, hogy a neuropeptidek (kis fehérjék) szabályozzák az agy aktivitását és viselkedését; és a legújabb Nobel -díjas Gerard 't Hooft, az elméleti fizika kiemelkedő tudósa. Ide tartozik Johanna Westerdijk, Hollandia első női professzora is.

Személyes és interaktív tanítás

A (z) Utrecht University olyan minőségi oktatási modellt fog tapasztalni, amely a személyes és interaktív oktatást jelenti a kritikus gondolkodáson és vitán, a rugalmasságon és a diákok választási szintjén, valamint az oktatók állandó szakmai fejlődésén alapulva.

Diákok és programok

Utrecht University több mint 30 000 diákot számlál 118 országból. Választhat 10 angol nyelvű alapképzési program és közel 100 angol nyelvű mesterképzés közül-Hollandia legszélesebb angol nyelvű posztgraduális programja. Az alapképzések hároméves programok, amelyek Bachelor's of Arts diplomát (BA) vagy Bachelor's of Science fokozatot (BSc) vezetnek. A (z) Utrecht University mesterképzés egy vagy kétéves program, amely természettudományi (MSc), művészeti (MA) vagy jogi (LLM) végzettséghez vezet. A mesterképzés mellett részt vehet a Fiatal Innovátorok Programban: egy szelektív 15 ECTS kitüntetéses képzésben, posztgraduális szinten.

Szakmai terület

A szakmai területtel való kapcsolat következetesen be van ágyazva az UU mesterképzések tanterveibe. A Karrier Szolgáltató Központ támogatja a holland vagy nemzetközi posztgraduális munkaerőpiacra való áttérést.

Campus jellemzői

Az első öt legboldogabb hely

Az angolt széles körben beszélik Hollandiában. Utrecht egy gyönyörű középkori város Hollandia központi részén. Amszterdam és a Schiphol repülőtér kevesebb mint fél óra alatt elérhető, és könnyű vonatközlekedéssel Európa szerte. Jó oka van annak, hogy a BBC Travel Utrechtet az 5 legboldogabb hely közé sorolta.

  Belépők

  Hogyan kell alkalmazni?

  Jelentkezés folyamata online. Kérjük, látogasson el weboldalunkra további információkért a jelentkezési folyamatról.

  Helyszínek

  • Utrecht

   Domplein,29, 3512 JE, Utrecht

   Kérdések