Keystone logo
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

Bevezetés

Beyond Excellence

Innovatív technológia felhasználásával

100% Oktatás On-Line Kifejezetten On-Line Distribution Tanulás bárhol a világon

magas minőségi

Által engedélyezett Florida állam, USA Módszerek és anyagok Harvard Business School

rugalmas időbeosztás

Hagyjuk tanulás és munka egyszerre Komplett Racing megkönnyíti rövid határidővel

ésszerű költségek

Hatékony működés áthelyezése Student Savings Alacsonyabb költségű és magas minőségű

oktatási filozófiája

Florida Egyetem UTH használ egy weblapot, mint a globális portál és a fő hozzáférési pont, hogy az online oktatási rendszer. Ebből a célból UTH Florida Egyetem kifejlesztett egy e-learning portál könnyű és dinamikus hozzáférést, amely lehetővé teszi a diákok, hogy osztályok biztonságos és professzionális környezetben. Florida UTH Egyetem lesz a hallgatók és oktatók, mind a tanulási források és anyagok segítségével egy e-learning platform. Minden tanulási források, beleértve harmadik felek által nyújtott, elérhető lesz a központi platform.

Minden felhasználó kölcsönhatásba léphet a platform a szinkron és aszinkron. Vannak aszinkron tevékenység, ahol az összes résztvevő nem kell jelen lennie, vagy csatlakozik egy időben, mint a kölcsönhatás a fórumokon, posta, wikik, stb Másrészt, a szinkron tevékenységek kölcsönhatások valós időben vagy élő, és többek között a következők chates vagy videokonferencia.

A tanulási platform Florida University UTH úgy tervezték, hogy bármely számítógép, laptop vagy tablet, webböngésző és az internet-hozzáférés kapcsolatot.

UTH akik tanulmányi Floridában?

UTH Florida University-ben alakult, hogy megfeleljen az igényeinek a bevándorló közösség Floridában és az Egyesült Államokban. Azáltal rugalmasságát egy online oktatási és megfizethető képzési költségeit, UTH Florida Egyetem elvárja a diplomások jobb szinten a fejlesztés a karrier és a gazdasági kilátások hosszú távon.

Ugyanakkor, UTH Florida ideális választás a diákok a latin-amerikai, akik szeretnének javítani a karrierlehetőségeket a tanári képesítések, amelyet az egyetemi jóváhagyta az Oktatási Minisztérium a Florida állam. Egy amerikai diploma lehet a piac által érzékelt, mint amely magasabb kereskedelmi értéke és jobban elhelyezni, hogy át más országokba.

online

Innovatív + High Quality + költségek Modest

Florida UTH Egyetem működik 100% online és kínál a szolgáltatások egy virtuális környezetben kifejezetten erre a célra, és megfelelő intézkedéseket, hogy megfeleljen az oktatási igényeit a diákok technológiákat. Mi minőségi tanulási tapasztalatok révén a problémamegoldás, míg mi a kreativitás ösztönzésére és az innováció.

UTH Florida Egyetem elkötelezett a modell a távoktatás. Úgy véljük, hogy az online oktatás bomlasztó innováció a 21. században, amely megtöri a paradigma a felsőoktatásban, amely végül, hogy megfizethető oktatást és magas színvonalú szolgáltatások minden és minden helyen, ami lehetővé teszi a közösségek és országok növekedését és virágzását.

rugalmas

Online oktatás nagy rugalmasságot kínál a menetrendi tanulmányi ideje a diákok, hogy a menetrend a tanulmányok és feladatait a menetrend, hogy a legkényelmesebb, így nekik a rugalmasságot, hogy a munka és a bevételt, miközben tanul az okleveleket, amelyek segítik őket javítani a gazdasági kilátások.

Modest költségek

Online oktatás egyszerű, nincs sallang lehetőségeket, és így nem biztosítja a "tapasztalat az egyetemi élet." Cserébe az online rendszer kínál gazdaságos útvonal megszerzése képzettsége és szakmai eszközök, amelyek kívánatosak.

magas minőségi

Case Method

Minden tanfolyam a posztgraduális szinten zajlanak az esetben a módszer, hogy elérjék merítik hallgatók valós helyzetekben hatással van a vállalatok, és előírja a diákok fejlesztésére, jelenlegi és megvédeni megoldások közül az alternatívák által kínált diáktársaikon. Ez a módszer az aktív hallgatói részvételt és a fejlesztés a kritikus gondolkodás.

Az eset módszer tanítják, mint egy diagnosztikai eszköz használható probléma elemzése és alakfelismerés, úgy tervezték, hogy tanulni oktatók szeretnék tanulni más diákok olyan környezetben, amely elősegíti a közös kollektív tapasztalatok és egyedi szempontok, hogy minden diák.

Belül a vita minden esetben tanulnak konkrét üzleti eszközök és alkalmazásuk bizonyos helyzetekben, amelyek alapján elemzést. Ez megköveteli a diákokat, hogy elemezzék a probléma, megoldásokat dolgozzon ki, úgy alternatívákat, és válaszd a cselekvési tervet. Az ajánlások az egyes tanulók megosztják a többi diák és megvédte a nyílt vita, amely serkenti a csoport együttműködés fejlesztése a kommunikációs készség és a kritikai elemzése az alternatívák.

Harvard Business School Publishing

Az eset által használt anyagok UTH Florida Egyetem már kifejlesztett és forgalmazott a Harvard Business School és a Harvard Business Publishing. Ezen kívül minden oktató UTH Florida University képeztek a használata esetén a módszer a Harvard Business School professzora.

És képzési anyagok kapott a Harvard Business School Publishing fontos tényezői a céllal, hogy egy magas szintű minőségi oktatási programokat kínálunk területén üzleti adminisztráció.

Ismerje meg a spanyol

Minden tanfolyam által kínált floridai Egyetem UTH zajlanak 100% -ban a spanyol. Ezért a diákok nem kell angolul tanulni, hogy egy oktatási egy egyetemen található a Florida államban.

A tanított alapelvek egy oktatási in Business Administration egyetemes és ezért nincs szükség lefordítani, hogy megtanulják, hogyan kell alkalmazni őket a karrier egy diák. A cél a Florida Egyetem MWU továbbítja fejlesztését és a szükséges eszközöket a karrier az üzleti világ és az angol nyelv ismerete, de ajánlott, nem szükséges a sikeres szakmai karrier.

Diákok, akik fejleszteni kívánják készség angol arra ösztönzik, hogy beiratkozik a szaknyelvi programokat.

engedély

UTH Florida University már engedélyezték, és engedélyt, hogy a felsőoktatási Bizottság által kibocsátott Független Oktatási Minisztérium Oktatási Florida államban. További információk ezzel intézmény lehet kérni: a Bizottság 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Helyszínek

  • Tampa, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések