Keystone logo
University of Stirling

University of Stirling

University of Stirling

Bevezetés

A University of Stirling egy nemzetközi egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatókat, hogy változást tudjanak elérni a világban. A Skócia szívében található Stirling olyan hely, ahol a képességeket – nem a hátteret – értékelik, és a tanítás, a foglalkoztathatóság és a létesítmények mind ötcsillagos minősítést kaptak (QS Stars University Ratings 2021).A University of Stirling az Egyesült Királyság legjobb 40. helyezettje ( Times és Sunday Times Good University Guide 2023), az Egyesült Királyságban az első 20. a posztgraduális oktatás terén (Postgraduate Tanght Experience Survey 2022), a hallgatók pedig az Egyesült Királyságban a legjobb 3 0-ra értékelték a hallgatók elégedettségét. a 2022-es Országos Diákfelmérésben.Több mint 170 egyetemi kurzuskombinációval és több mint 90 posztgraduális kurzussal , beleértve az online kurzusok portfólióját is, felvértezzük végzőseinket a munkahelyi sikerhez szükséges tudással, szakértelemmel és foglalkoztathatósági készségekkel.

Sportolási kiválóság

A University of Stirling az 1. helyen áll az Egyesült Királyságban, és a világ első öt helyezettje a sportlétesítmények tekintetében (The International Student Barometer 2022) – ez csak egy része annak, hogy mi vagyunk a skót sportkiválóság egyeteme .Diákjaink egy élvonalbeli sportközpontban részesülnek, amely sportcsarnokokat, teniszpályákat, edzőtermi kerékpárstúdiót, squash-pályákat, atlétikai pályát, erő- és kondicionáló lakosztályokat, olimpiai méretű úszómedencét és még sok mást foglal magában.Campusunk ad otthont a Skót Nemzeti Teniszközpontnak, a Nemzeti Úszóakadémiának és öt nemzeti irányító testületnek is .Több mint 55 sportegyesületet , több tucat heti edzést és nem versenyszerű sportprogramot kínálunk diákjainknak – lehetőséget adva számukra, hogy fittek legyenek, szocializálódjanak vagy akár globális szinten is versenyezzenek.

Egyetemi élet

A University of Stirling az 1. helyen áll az Egyesült Királyságban és a világ legjobb 3. helyén az egyetemi környezet miatt ( The I nternational Student Barometer 20 22 ), és nem nehéz megérteni, miért .Kevesebb, mint egy órányira Glasgow-tól és Edinburgh-tól, gyönyörű, 330 hektáros campusunkon található egy kiterjedt szállásfalu , vendéglátóhelyek, üzletek, mozi és színház, sőt egy 18. századi kastély is. Több mint 43 millió GBP-t fektettünk be világszínvonalú fitnesz- és nagy teljesítményű sportlétesítményeink továbbfejlesztésébe, valamint egy új egyetemi központ létrehozásába.

Elkötelezettség a foglalkoztathatóság iránt

A University of Stirling diákjaink több mint diplomát szereznek. A szakmai gyakorlattól az álláskeresés segítéséig a Hallgatói készségek és foglalkoztathatósági csapatunk támogatást és tanácsot ad Önnek karrierje megtervezéséhez, foglalkoztathatóságának fejlesztéséhez vagy továbbtanuláson való gondolkodáshoz.Mindeközben tanfolyamaink gyakorlati tapasztalatot, karriertámogatást és lehetőségeket kínálnak az iparágakkal való együttműködésre szerte a világon .Ez az oka annak, hogy a hallgatók 93%-a elégedett a karrierszolgáltatásunkkal (ISB 2022), a végzett hallgatóink 96%-a pedig a diploma megszerzése után 15 hónappal munkaviszonyban áll vagy továbbtanul (Graduate Outcomes 2020-21, HESA)

Globális kilátások

A University of Stirling valóban globális a szó minden értelmében. Több mint 1 40 nemzetiség képviselteti magát sokszínű és befogadó campusunkon .Együttműködünk intézményekkel szerte a világon – több mint 60 országban oktatunk kutatási partnerségben, hogy segítsünk diákjainknak előrelátó diplomásokká válni, olyan készségekkel, amelyeket a munkaadók világszerte keresnek.

Kutatás hatással

Világvezető akadémikusaink szakterületük szakértői, tanításunk pedig feltárja ezt az élvonalbeli kutatást, hogy hatást gyakoroljon a társadalomra. Ez az oka annak, hogy Stirling kutatásainak 80%-a világelsőnek vagy nemzetközileg kiválónak minősül a legutóbbi kutatási kiválósági keretrendszerben (REF 2021).Célunk egyszerű: a világ táplálékától a pszichológia felhasználásáig a bűnözők elkapásához, meg akarjuk oldani korunk globális kérdéseit. Több tudományágat átfogó kutatóink kihívást jelentenek a feltételezésekre, innovatív gondolkodásra és megoldásokat találnak.

Stirling városa

Stirling a „Felföld kapuja”, és ez a tökéletes hely otthonnak hívni .Stirlinget Skócia legbiztonságosabb diákvárosának választották (Complete University Guide, 2023 ) , és Skóciában a 3 legboldogabb lakóhely egyike ( Rightmove Happy at Home Index 2022) .Stirling egyesíti a történelmi ősi főváros varázsát a modern város nyüzsgésével .Stirling lakosságában minden ötödik ember 16 és 29 év közötti, kiváló utazási kapcsolataink vannak, és mindössze 50 percre vagyunk Skócia két legnagyobb városától – ami tökéletes hétvégi kalandokhoz, amelyek Skóciát, az Egyesült Királyságot vagy még messzebbre fedezik fel. mezőn.Tudjon meg többet Stirling városáról és nyüzsgő művészeti

Készen állsz a keverésre?

Találja meg kurzusát ,

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  30%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  10 1-hez

Campus jellemzői

A University of Stirling egyetemi környezete miatt az Egyesült Királyságban az 1., a világon a legjobb 3. (The International Student Barometer 2022), és nem nehéz megérteni, miért.

Kevesebb, mint egy órányira Glasgow-tól és Edinburgh-tól, gyönyörű, 330 hektáros campusunkban újonnan felújított szállások, vendéglátóhelyek, üzletek, mozi és színház, sőt egy 18. századi kastély is található. Emellett több mint 43 millió GBP-t fektettünk be világszínvonalú fitnesz- és nagy teljesítményű sportlétesítményeink továbbfejlesztésébe, valamint egy új egyetemi központ létrehozásába.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Posztgraduális nyílt nap

  Regisztrálj a nyílt napra

  Rangsorok

  A University of Stirling a különbség a DNS-ünkben van. Ezért világszerte rendszeresen elismernek bennünket az oktatási és kutatási kiválóságért, valamint a világszínvonalú hallgatói élmény biztosításáért.

  A University of Stirling az Egyesült Királyság legjobb 40. helyezettje (Times és Sunday Times Good University Guide 2023), az Egyesült Királyságban a legjobb 20 a posztgraduális oktatás terén (Postgraduate Tanght Experience Survey, 2022), a hallgatók pedig az Egyesült Királyságban a legjobb 20 közé soroltak minket a hallgatói elégedettség tekintetében az Országos Diákfelmérés 2022.

  A Stirling-i rangsorolásról további információért látogasson el weboldalunkra.

  Helyszínek

  • Stirling

   University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

   Kérdések