Keystone logo
The University of Waikato Master of Laws
The University of Waikato

Master of Laws

Tauranga, Új-Zéland

0 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* A hazai díjak: $ 6,616- $ 7,443 évente / Nemzetközi díjak: 29.625 $ évente

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Master of Laws

Az egy éves Master of Laws végzettség, a University of Waikato testre tudja szabni a programot a válogatott tanított dokumentumok és / vagy kutatási értekezés.

Waikato_LLM

A Jogi Kar a University of Waikato helyez nagy hangsúlyt fektetnek a kutatási képességek. Az órák kis- és általában kínálnak szemináriumon stílusban viták. Ez a megközelítés a tanítás magas szinten teremt lehetőséget, hogy megosszák perspektívák és kapcsolatos kérdések megvitatása a témát. Ez majd segít, hogy javítsa a kommunikációs készségek és a nyereség szakértői tudás. Ez lehetőséget teremt arra, hogy a hálózat másik és megújítja a motiváció és a bizalom. Azt is kap egy csomó egy-egy alkalommal az előadást, vagy felügyelő oktatók.

Kínálunk a legnagyobb választék a papírok Cyber ​​törvény Új-Zélandon, és ezért akkor töltse ki ezt a Masters összpontosítva ezen a területen.

A Kar két kutatóközpontot üzemeltet: a Környezetvédelmi, Erőforrás- és Energiagazdálkodási Központ (CEREL) és a Māori és az őslakos kormányzás központja (MIGC). Majd részesülnek a szakmai ismeretek és a hazai és nemzetközi szakmai szervezetek ezeken a területeken. Például, akkor pályázhatnak az International Bar Association ösztöndíjat. Waikato Jogtudományi Kar az egyetlen olyan iskola, Új-Zélandon, hogy kínál a lehetőséget.

Akár érdek Cyber ​​jog, háború és konfliktusok, nemzetközi büntetőjog, slakosokkal vagy környezetvédelmi törvény, akkor előnyös országosan és nemzetközileg elismert oktatók.

Master of Laws maori / csendes-óceáni és az őslakosok jog

Szenvedélyes őshonos kérdések? Ez a Masters program lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a részletes történeti és a fejlődő trendek területén belül az őslakosok jogait. Majd készségek fejlesztése lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyenek a fejlesztési Pacific joggyakorlat és hogy növelje a globális megértése Pacific jogrendszerekben.

Tudjon meg többet a Māori / Pacific és a bennszülött népek jogairól.

Dupla LLM: University of Waikato és a University of Arizona

Érdekli a gazdaság két LLMs nemzetközileg nagyra a jogi karokon lényegesen kevesebb időt és két különböző országban?

Ha egy dedikált, részt hallgatója, és sikeresen befejezte 90 pont a LLM a Waikato (vagy 75% -a az LLM) kaphat, ha 6-8 kredit felé LLM fokozatot a James E Rogers College of Law, University of Arizona.

Két lehetőség van a felkínált LLM Arizona: őshonos népek Jog és politika LLM (amely 24 kredit), vagy Nemzetközi Kereskedelmi és Gazdasági Jog LLM (amely 26 kredit).

Karrierlehetőségek

 • minisztériumok
 • Törvény az oktatási és kutatási
 • Polgári és a közszolgálati és a bírói
 • Banki, pénzügyi szolgáltatások és a pénzügyi szabályozás
 • A nemzetközi fejlesztési szervezeteknek
 • A nem-kormányzati szervezetek, mint például az emberi jogok ügynökségek
 • Private joggyakorlat
 • üzlet

Kitüntetések program

A kitüntetéses diploma lehet elnyerte

 • Első osztályú Kitüntetések, vagy
 • Másodosztályú kitüntetéses (első osztály), vagy
 • Másodosztályú kitüntetéses (másodosztályú).

Ahhoz, hogy jogosult az odaítélt elismerést, akkor lenne szükség, hogy teljes te Master of Laws minősítési 12 hónapon belül (ha tanul teljes munkaidős) vagy 24 hónapon belül (amennyiben tanul részmunkaidős), és adja át az összes papírokat.

Kulturális tapasztalat

A Kar tagjai érkeznek sokféle nemzet és kulturális háttérrel, ami egy igazán multikulturális környezetben. Ezek elősegítik a diákokat fokozott figyelmet a globális kérdések, kiteszi azokat több történelmi és kulturális perspektívák, valamint ajánlatát betekintést jogrendszerek illetékességi területén kívül a Common Law.

Jelenleg a leginkább sokszínű és élénk hallgatói szervezet minden jogi egyetemen Új-Zélandon. Akár 30 százaléka az összes diák azonosítja magát maori és közel 16 százaléka származik Pacific háttérben. Közel 40 százaléka a diákok több mint 25 év.

A Kar három dinamikus törvény diákszervezetek: Pacific Law Student Association, Te Whakahiapo (maori Student Association) és Waikato Egyetem Jogi TDK fontos szerepet játszanak az előmozdításában nagy kollegiális kapcsolatok közötti diákok és a bőséges szociális és tanulási lehetőségekről.

A Mentorprogram program biztosítja az extra támogatást és útmutatást a tanulmányok, segít eligazodni az átmeneti időszak az iskolából, vagy a korábbi foglalkoztatási egyetemi tanulmány, valamint tanácsot ad az egyéb szolgáltatások és lehetőségek közül választhat az egyetemen.

Belépés és beiratkozás

El kell fogadni, hogy a LLM program, akkor kell, hogy:

 • Befejezett LLB vagy kombinált Jogi diploma a University of Waikato legalább egy "B" fokozatú pont átlaga, vagy azzal egyenértékű képesítést egy másik egyetemen; vagy
 • Befejezett LLB (Hons) a University of Waikato legalább egy "B" fokozatú pont átlaga, vagy a kombinált Jogi diploma a University of Waikato vagy azzal egyenértékű képesítést egy másik egyetemen; vagy
 • Elégedett az előfeltételei posztgraduális tanulmányok tárgya olyan szinten, amely által megfelelőnek tartott oktatási igazgatóságot.

Kivételes körülmények között, a jelöltek, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek, de akik bizonyítottan tudományos érdemei és megfelelő tapasztalattal lehet részt vehet a programban.

A diákok, akiknek első nyelve nem az angol kell kielégítő bizonyíték az angol nyelvtudás. Egy teljes pontszám 6,5 (legalább 6,0 elérni az írás sáv) a IELTS vagy azzal egyenértékű.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • + 4 több
 • LLB (Hons) Law with Business
  • Online United Kingdom
 • LLB (Hons) Law with Psychology
  • Online United Kingdom