Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Bevezetés

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Tanulmány a The University of Waikato , Új-Zélandon. The University of Waikato egy modern, innovatív egyetem óriási ambícióval.

Rugalmas tanulmányi lehetőségeket kínálunk, amelyek középpontjában az iparági tapasztalatok bizonyítása a szakmai gyakorlatokon, munkahelyeken és esettanulmányi projekteken keresztül.

Egyetemünk 12 500 hallgatónak ad otthont, köztük több mint 2500 nemzetközi hallgató több mint 86 országból. Új-Zéland egyik vezető kutatási egyeteme vagyunk, nyolc karból és iskolából áll, amelyek tantárgyak széles skáláját kínálják.

Fő campusunk Hamilton városában található, Új-Zéland északi szigetén. A campuson nyugodt és barátságos légkört, valamint számos szolgáltatást és létesítményt talál, beleértve a legkorszerűbb hallgatói központot, fantasztikus sportolási lehetőségeket, valamint számos kávézót és étkezési lehetőséget.

Taurangaban kibővítjük oktatási kínálatunkat és korszerű campusot építettünk Tauranga központi üzleti negyedében. Az osztályok 2019 elején kezdődtek. A Tauranga nyugodt parti életmódot kínál Új-Zéland legszebb strandjai közelében. A régió virágzó gazdasággal rendelkezik, Új-Zéland legnagyobb kikötőjével, valamint kertészeti és kivi szállítmányokkal.

Számos nemzetközi hallgató úgy dönt, hogy tanulmányokat folytat az egyetemen egy vagy két féléves külföldi tanulmányi hallgatók számára, és átadja a Waikato-ban szerzett akadémiai kreditjeiket a saját egyetemen végzett oklevéllel.

A The University of Waikato hallgatók olyan minőségi oktatást szereznek, amelyet világszerte elismernek, miközben egyedülálló és teljes egyetemi tapasztalatot élveznek egy olyan országban, amely híres az innovatív gondolkodásmódról és a lenyűgöző természeti környezetről.

A Māori identitás felkarolása

The University of Waikato kiemelkedik a többi egyetemen, mivel az erős maori identitását és örökségét mint megkülönböztető képességét kiemeli. Az egyetem a Waikato nép és a Kīngitanga (a maori király) szülőföldjén található, és az Északi-sziget sok iwi-jéhez (törzsekhez) jut. A campuson mapa-okkal kapcsolatos rendezvényeket tartanak a tanév során a maori és a nem maori hallgatók számára egyaránt. Minden nemzetközi hallgatót üdvözölnek az egyetemen a pōwhiri-ben (üdvözlet) a Te Kohinga Mārama marae-n (találkozóhely), és már a campusra lépéstől kezdve meg fogják érezni a maori kultúra hatását.

Minőségi oktatás

Intézményünk büszkén áll az oktatási, kutatási és hallgatói tapasztalatok világszínpadán. A hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy a Waikato-i Egyetem képesítésével fel fogják állítani őket, ahol a világ megy.

 • 266. helyezett - a QS World University Rankings 2020-ban, amely hat év alatt 135 helyet javít
 • A kutatás minősége és hatása szempontjából a 72. hely a világon - QS World University Ramkings 2020
 • Nyolc tantárgy, amelyek a világ 300 legjobb rangsorába kerültek (QS World University Rankings by Subject 2020).

Miért különbözik a Waikato?

 • A kisebb osztályméretek biztosítják a diákok egy-egy tanulási lehetőségeket a díjnyertes előadók.
 • A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek a gyakorlati tanulásban és a gyakornoki programokban.
 • Kifejezetten mesterprogramokat tervezünk, amelyek akár 12 hónap teljes munkaidőben is elvégezhetők.
 • A hallgatók Hamiltonon vagy Tauranga-ban tanulhatnak az egyetemen, és a legtöbb programunk minden évben márciusban vagy júliusban kezdődik. A novemberben és januárban hat hetes sűrített tanfolyamok is vannak, amelyek segíthetnek a hallgatóknak a tanulmányaik során.

További információért látogasson el a waikato.ac.nz címre vagy az email [email protected] címre.

 • Alapítva: 1964
 • Helyszín: Hamilton
 • Diákpopuláció: 12 500

Helyszínek

 • University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Kérdések