Keystone logo
University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Bevezetés

131000_69103_banner.jpg

A Művészeti Főiskola és a Jogtudományi Egyetemek élénk nemzetközi közösség, amely több mint 1500 posztgraduális hallgatóból áll. Előnyösek a kiváló kutatási források és egy támogató környezet, amely lehetővé teszi a kutatás virágzását. Az Edgbaston fő campusának Művészetek épületében található egyetemi és operatív személyzetünk csapata készen áll, hogy bármikor támogatást és tanácsot kínáljon.

Főiskolaként olyan felsőbb osztályú létesítményeink vannak, amelyek ösztönzik a tudományágak és a kutatási területek közötti interakciót, így a hasonló gondolkodású emberek körébe tartoznak, és ösztönzést, támogatást és kihívásokat jelentenek a sikerhez.

A Birminghami Egyetem

Birmingham folyamatosan fejlődik és fejlődik a vágya, hogy vezető globális egyetemessé váljon. Ezt a megnövekedett kutatási teljesítmény és elérésünk révén érjük el; kivételes hallgatói tapasztalatunk megkülönböztető képességét; akadémiai portfoliónk szélessége és mélysége; méretünket és globális hálózatainkat.

Birmingham városa

Birmingham már nem átalakul; átalakul. A központ egész területén található független éttermekkel, üzletekkel és bárokkal, valamint a város környékén található népszerű kerületekkel ez az új és élénk Birmingham a helyi piacok, ipari örökségünk ikonikus épületei és kortárs építészet, például az új Birminghami Könyvtár között fészkel.

Az új bárok és üzletek gyakran nyitottak, mivel a város továbbra is fiatalos és egyedi identitása épül. Annyi sokszínűség és történelem van Birminghamben, hogy az üzletek, ételek és helyszínek tükrözik ezt. A régi ikonok, például a Custard Factory alternatív üzletekkel és bárokkal találkoznak, csak egy rövid sétára a híres Birmingham nagykereskedelmi hal- és rongypiacoktól, amelyek mindegyike az új Grand Central vasútállomás és a bevásárlóközpont közelében fekszik.

Birmingham Jogi Iskola

A Birmingham Jogi Iskola majdnem egy évszázada élen jár a jogi oktatás és kutatás területén. Ma továbbra is innovatív, kihívást jelentő és kutatásvezérelt oktatást kínálunk hallgatóink számára.

A Birmingham LLM egy évre (teljes munkaidőben) vagy két évre (részmunkaidőben) kerül sor, és hat szakos modul tanulmányozását és egy értekezés alapját képezi. A pályázóknak jó jogi diplomával vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük.

A Birmingham LLM lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy általános útvonalat kövessenek, teljes rugalmassággal a modulválasztásban, vagy kövessék az egyik szakemberünk Pathways . A Birmingham LLM-be jelentkezéskor a hallgatóknak nem kell eldönteniük, hogy ebben a szakaszban szakosodni kívánnak-e, mivel a Pathway specialitásokról a diákok indulása után dönthetnek.

A Shakespeare Intézet

A Stratford-upon-Avonban található Shakespeare Intézet 1951-es alapítása óta a nemzetközi Shakespeare-ösztöndíj jele.

A Birminghami Egyetem izgalmas együttműködést folytat a Royal Shakespeare Company-val (RSC). Ez az úttörő projekt az RSC és a birminghami Shakespeare Institute közötti régóta fennálló kapcsolat eredménye.

Az együttműködés abban a vízióban gyökerezik, hogy a színház a kreatív gondolkodás és kutatás motorháza, a művészeti és tudományos ismeretek és gyakorlatok cseréjének helye, valamint a hallgatói tapasztalatok és a kortárs Shakespeare-tanulmányok gazdagítása iránti közös elkötelezettség.

Diákjaink az együttműködés középpontjában állnak, és arra ösztönzik, hogy Shakespeare saját merész szellemében tanuljanak és alkossanak színházat. Innovatív modulokon, mesterkurzusokon, workshopokon és projekteken keresztül hasznot húznak az RSC művészeinek és gyakorlóinak szakértelméből.

Helyszínek

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  • Birmingham

    Birmingham, Egyesült Királyság

    Kérdések