Keystone logo
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Bevezetés

Rólunk

Az UW Tacoma Business School célja, hogy releváns, alkalmazható és időszerű oktatást nyújtson, amely azonnal átadja a munkaerőt ebben a régióban és azon túl. Büszkék vagyunk arra, hogy itt dolgozunk és tanulunk, és meghívunk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk. Tapasztalja meg azt a különbséget, amelyet az UW Tacoma Business fokozat képes létrehozni a jövőben.

Az egyetemi tanterv a kommunikáció, a mennyiségi elemzés, a pénzügyi készségek, a stratégiai gondolkodás, az etika és az üzleti élet társadalmi eredményei, a globális tudatosság, a csapatmunka, a technológia és a professzionalizmus tanulási eredményeire összpontosít; a South Sound üzleti vezetői által a vállalkozás sikeres karrierjéhez elengedhetetlen kompetenciák. A BABA koncentrált számviteli, pénzügyi, menedzsment, marketing és általános üzleti tevékenységeket kínál. A gyakornoki lehetőségek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy az osztályban elsajátított készségeket alkalmazzák a valós munkahelyzetekben, miközben értékes tapasztalatokat szereznek.

Az MBA tanterv a jelenlegi és a jövőbeli vezetők számára biztosítja a szükséges ismereteket az egyre dinamikusabb és összetettebb 21. századi üzleti környezetben való sikeres megvalósításhoz. A program integrálja a vezetési, technológiai, analitikai, interperszonális és kommunikációs készségeket. A hallgatók megtanulják felmérni a mai ' gyors ütemű üzleti környezet trendjeit, és hatékonyan fejleszteni és végrehajtani a változásokat. A részmunkaidős esti programot az elfoglalt életű és az iskola, a munka és a személyes élet egyensúlyának szükségességét nyújtó felnőttek számára tervezték.

A Milgard Master of Accounting (MAcc) programját úgy tervezték, hogy a számviteli pályafutást gyakorlati és kutatás-alapú tantervvel támogassa az állami, vállalati, kormányzati és nonprofit szektor könyvelés területén. Programunk teljesíti a tanévre vonatkozó követelményt, hogy üljön fel a CPA vizsga elvégzésére - sok MACC hallgatónk ezt megteszi! Kényelmesen kínált hétköznapi estékben a kurzusokat arra terveztük, hogy a hallgatók kilenc hónap alatt megszerezzék a MAcc fokozatot.

Küldetésünk

A Milgard School of Business az üzleti vezetõket élvonalbeli és személyesen hozzáférhetõ oktatás, változatos tudományos kutatás és innovatív közösségi részvétel révén ápolja, miközben támogatja a társadalmi felelõsséget. Ösztönözzük a hallgatókat, hogy élethosszig tartó tanulók legyenek.

A látomásunk

A Milgard School of Business átalakítja közösségeinket innovatív gondolkodás, együttérző vezetés és példaértékű érdekelt felek bevonása révén.

Stratégiai célok

  • Használjon nagy hatású gyakorlatokat (https://www.aacu.org/leap/hips), hogy teljesítse az átalakító tanulási tapasztalat ígéretét a hallgatók számára

  • Hozzon létre és terjesszen tudást különféle szellemi hozzájárulások révén

  • Különleges programokat és központokat kínál, amelyek megfelelnek a közösségi igényeknek és a piaci igényeknek

  • Felkészítse a hallgatókat az értelmes és sikeres karrierekre

  • Ápolja az öregdiákokat nagykövetekként az üzleti közösség, az egymás és az iskola támogatására

  • Fektessen be a karokba és a személyzetbe karrierjük és az iskolába való hozzájárulás lehetőségeinek optimalizálása érdekében

  • Bátorítson egy befogadó kultúrát, amely a bizalomra, tiszteletre, együttműködésre és konstruktív párbeszédre épül

Helyszínek

  • university of tacoma, , Tacoma

Kérdések