Keystone logo
University of Turin

University of Turin

University of Turin

Bevezetés

Jelentkezzen az UniTo-nál 2020-2021-ig href = "https://apply.unito.it

Kattintson ide a jelentkezési eljárásról és a határidőkről.

-------------------------------------------------- ------

A University of Turin az egyik legősibb és rangos olasz egyetem .

A torinói University of Turin mintegy 70.000 diák , 4.000 tudományos, adminisztratív és technikai személyzet , 1800 posztgraduális és posztdoktori hallgató, valamint 120 torinói épület és kulcsfontosságú helyszín Piedmontban , a-city ", a kultúra előmozdítása és a kutatás, az innováció, a képzés és a foglalkoztatás elősegítése.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpg

A University of Turin ma az egyik legnagyobb olasz egyetem, amely nyitott a nemzetközi kutatásra és képzésre. Tudományos kutatásokat végez és tanfolyamokat szervez minden tudományterületen, kivéve a mérnöki és építészeti szakokat. A közösség szerves része, amely a városi és elővárosi területek újjáélesztése, a kulturális interakció, a társadalmi integráció és a fejlődés előmozdítása, a párbeszéd és az aktuális realitásokba való bepillantás ösztönzése.

Ösztöndíjak a nemzetközi hallgatók számára

Információ: en.unito.it/international- scholarships

Tanfolyamok

A University of Turin gyakorlatilag a tudás minden területére kiterjed; orvosi diagnosztikai, bioszenzorisztikai és nanotechnológiai kutatóközpontjai a legjobbak közé tartoznak Olaszországban.

Egyes kínált kurzusok Olaszországban egyedülállóak, mint például a katonai stratégia, a biotechnológia, a sporttudományok, a helyreállítás és a konzerváció (a Venaria-ban).

A University of Turin figyelemre méltó kutatási hagyományokkal rendelkezik a hagyományos témákban, mint a történelem, a filozófia, a jog, a közgazdaságtan és az orvostudomány, de jelenleg fontos modern szektorokba sorolódik, mint például az élelmiszer-tudomány, a társadalompolitika, az informatika, az előadó-művészet és a kommunikációs tudományok .

132081_019_graf_library.jpg

Alapítványi program

(Egyetemi hallgatók)

Az olasz első ciklusba való felvétel általában legalább 12 éves középiskolai végzettséggel rendelkezik.

Azok a hallgatók, akik középiskolai oklevelüket 12 évnél rövidebb idő után szerezték meg, csatlakozhatnak az Alapítványi Programhoz: egyéves online tanfolyam, amely 60 kreditet biztosít, főként olasz nyelven és kultúrában, valamint egyéb érdekes témákban. A nemzetközi hallgatók az egész programon online részt vehetnek saját országukban, kivéve az utolsó tesztet, amelyet University of Turin tartanak.

Az alapítványi program az olasz nyelv és a kultúra maximum 30 kreditjeire is nyitva áll azoknak a hallgatóknak, akiknek iskolai éve az olasz iskolai év előtt hat hónappal ér véget, és nem szükséges további egyetemi krediteket szerezni.

Információk a https://foundationprogramme.unito.it/ oldalon

Könyvtárak és múzeumok

Több mint kétszáz könyvet tartalmazó könyvtárból több mint 70 egyetemi könyvtár van: 100 000 antik kötet. A Botanikus Kert és számos egyetemi múzeum, mint a "Cesare Lombroso" - Bűnügyi Antropológiai Múzeum és a "Luigi Rolando" - Emberi Anatómiai Múzeum jól ismert.

Az Egyetem szorosan érdekli a helyi múzeumok hálózatát, az Egyiptomtól a kortárs művészetig terjedő témákban, és saját médiumokat, rádiót, televíziót és filmgyártó egységeket működtet.

Erős elkötelezettség

Az egyetem aktívan áll számos társadalmi kérdésben, mint a környezet, a kábítószerek, az esélyegyenlőség és a különleges szükségletűek jogai. Nemzetközi szinten is működik India, Kína, Ázsia, Latin-Amerika, Kelet-Európa, a mediterrán térség fejlődő országai és a térségben működő számos nemzetközi szervezet között létrejött partnerségi megállapodások révén.

A Piedmont Regionális Egyetemi Oktatási Igazgatóság (EDISU) - a diákok támogatását szolgáló regionális intézmény - ösztöndíjat ítél oda az egyetemi hallgatóknak az érdeme és szükségleteire alapozva: az ösztöndíjak összege a hallgató pénzügyi helyzetétől függ.

University of Turin","author_url":"","source":""}" alt="132082_020_palazzo_rettorato.jpg" />

132082_020_palazzo_rettorato.jpg

Helyszínek

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi 8, 10124, Turin

    Kérdések