Keystone logo

University of Trento School of International Studies

A logo

Bevezetés

A mi iskolai

Ma, a globalizációs jelenségek és az integráció átható és releváns. Ezek gyakran tekintik, egyrészt, mint távoli, töredékes és néha fenyegető, és a többi, mint amely lehetőséget ad az egyes országok vagy csoportok nemzetek. Az ilyen ambivalencia bemutatja óriási kihívást az uralkodó osztályok és a nemzeti közvélemény, egy kihívás, hogy nem lehet megválaszolni nélkül a fajta integrált válaszok és értelmező megközelítések lehetséges csak egy multidiszciplináris környezetben. A University of Trento reagált erre a kihívásra, a kutatás, az oktatás és a szakmai képzés területén a nemzetközi tanulmányok révén School of International Studies (SIS). 2001-ben alakult, köszönhetően a szoros és folyamatos együttműködését az azt alkotó karok (jelenleg iroda) a jogi, közgazdasági, szociológiai és Bölcsészet, az iskola vált a központ az egyetem 2012-ben.

Az iskola az egyetlen Graduate School Olaszországban kínál továbbképző tanfolyamok Nemzetközi Tanulmányok a diákok, akik elvégezték a három éves egyetemi diploma. Szervez egy kétéves mesterképzés program az európai és nemzetközi tanulmányok - Laura Magistrale a Studi Europei e Internazionali (Meis), egy kétéves Master program Nemzetközi Biztonsági Tanulmányok - Laura Magistrale a Studi sulla Sicurezza Internazionale (MISS), és egy három- évben doktori program Nemzetközi tanulmányok. Ezek a Graduate programok egy természetes folytatása a három éves egyetemi fok által kínált School résztvevő karok / megyék területén a nemzetközi tanulmányok. Mint fejlett intézet interdiszciplináris tanulmányok, a School of International Studies páratlan Olaszország, és a néhány év a kezdetektől fogva, az egyik vezető referenciapont Európában végzett oktatási és kutatási közgazdaságtan, jog, és a politika. Pályakezdő mentek, hogy vezető pozíciót a nemzetközi arénában, valamint a tudományos karrier posztdoktori és tenured pozíciókat Európában és a világban.

Az iskola egy vibráló egyetemi környezetben. A diákok, oktatók, post-doc kutatók és látogató professzorok a világ minden tájáról részt vesznek az iskola oktatási és kutatási tevékenység. Az iskola ad otthont a nemzetközi konferenciák témái a globális gazdasági érdekében kapcsolatos témák az Európai Unió, a nemzetközi biztonság a nemzetközi intézményekkel. Ezek az események kiegészítik a gazdag programot meghívott előadók, beleértve mind a tudósok és szakmai gyakorlati és a meghívott kutatók, mind hozzájárulnak a létrehozását ösztönző szellemi közösség.

A megyék, a University of Trento részt az iskola a következők:

  • Közgazdasági és menedzsment
  • Jogtudományi Kar
  • Művészetek és humanitiesThe igazgatója School of International Studies: Andrea Fracasso
  • Szociológia és Társadalompolitika RESEARCH

Helyszínek

  • Scuola di Studi Internazionali via Tomaso Gar, 14 I-38122 Trento, , Trento

Kérdések