Keystone logo
University Of the West Of England, Bristol

University Of the West Of England, Bristol

University Of the West Of England, Bristol

Bevezetés

Rólunk

Az UWE Bristol egy Egyetemi Szövetség egyetem, amelynek közös küldetése a városok és régiók javítása. A magas színvonalú oktatás és kutatás valódi hatást gyakorló tapasztalatait felhasználva alakítjuk ki a felsőoktatási és kutatási politikát hallgatóink, üzleti és civil partnereink javára. Együtt újítunk, tanulunk egymástól, és minden tagot támogatunk az élet megváltoztatásában és a növekedés biztosításában.

A mi tanításunk

Több mint 600 képzéssel, egyetemi, posztgraduális, professzionális és rövid tanfolyamokon, tantárgyak széles skáláját kínáljuk a művészetek, a kreatív iparágak, az egészségügy, a tudomány, az üzleti élet, a jog, a környezetvédelem és a technológia területén. Közismertek vagyunk tanításunk színvonaláról és hallgatói tapasztalatainkról.

Szoros kapcsolatokat építettünk ki olyan vezető munkaadókkal, mint a CERN, a Rolls Royce, az NHS, az Aardman Animation és a BBC, hogy elősegítsük a kurzusok megfelelő tartalmának kidolgozását, és hogy diákjaink megismerhessék a különféle szakmai lehetőségeket.

„Azt akarjuk, hogy tanulóink készen és érettségizőkké váljanak, akik magabiztosak a képességeikben és a világban betöltött szerepükben.”

Steve West professzor, alkancellár

Az egyetemeink

14 különböző tanszékünk három egyetemen található Bristolban és környékén - és a Gloucesterben és a Hartpury College -ban van egyetemünk, valamint tanfolyamokat kínálunk a helyi tanulmányi partnerek és a globális partnerintézmények útján.

A legmodernebb létesítményekbe és forrásokba fektettünk be, hogy hallgatóink hozzáférjenek mindenhez, amire szükségük van a sikerhez-300 millió fontot költöttek új, legmodernebb tanulási terekre és szállásokra a 2020-as stratégia részeként, hogy még jobban kibővítsük kínálatunkat. további.

Kutatásaink és szélesebb körű hatásunk

Tanításaink mellett akadémikusaink országos és nemzetközi hírű kutatásokon dolgoznak számos érdekes területen-a robotikától a megjelenésig. Tanításunk gazdagítása mellett biztosítjuk, hogy kutatásunk tudáscsere, tudományos kommunikáció, partnerségek, valamint az üzleti innováció és növekedés támogatása révén hozzájárul a társadalomhoz és a gazdasághoz.

Nagyon aktív szerepet játszunk városunkban és tágabb régiónkban is, és sok munkáltató és szervezet úgy tekinti, hogy „egyetemre megy” a diplomás toborzáshoz.

Helyünk

Bristol nagy vonzerő a diákok és a munkaadók számára egyaránt. Az Egyesült Királyság egyik legváltozatosabb és legkívánatosabb városa, ahol tanulni és élni lehet, ugyanakkor az iparban is nyüzsgő város - érdekes hálózatokkal, lehetőségekkel és diplomások foglalkoztatási lehetőségeivel itt a küszöbön.

Régiónk

Összességében az Egyetem becslések szerint 2014/15 -ben több mint 400 millió font bruttó hozzáadott értéket hozott létre Nyugat -Anglia GDP -jéhez. Ez a városrégió gazdasági teljesítményének 1,3% -ának felel meg.

A Nyugat -angliai Egyetem gazdasági hatása című jelentésünk azt vizsgálja, hogy az UWE Bristol milyen mértékben járult hozzá a helyi gazdasághoz 2014/15 -ben.

Helyszínek

  • Coldharbour Lane, BS16 1QY, Stoke Gifford

Kérdések