Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Bevezetés

Az Universidad Del Valle De Guatemala Közép-Amerika egyik legrangosabb egyeteme. Az élen járunk a technológia terén, valamint a magas szintű kutatás és oktatás előmozdításában. Nem vagyunk magánegyetem. 1 Közép-Amerikában és Panamában, a QS rangsor szerint és az egyetlen egyetem, amely Guatemalában rendelkezik a Hősök intézményi akkreditációjával.

Több mint 50 éve keresünk és fogadunk olyan tehetséges embereket, akik a változás ügynökei akarnak lenni. Kínálunk egy megkülönböztető modellt, amely széles körű bölcsészettudományi fókusszal rendelkezik, egyesülve a tudományos, technológiai, innovációs, vállalkozói és oktatási szakképzéssel. Mind a programportfóliónk, mind a kutatási és információs menetrendünk megfelel a környezetünk, a hallgatók új generációinak igényeire, és elősegíti a társadalmunk kihívásainak megoldásait.

Három campusunkon az UVG-t olyan intézményként jellemezték, amely a tanulmányi kiválóságra törekszik, értékekkel és kritériumokkal, hogy minden hallgatót segítsen, pénzügyi támogatással és ösztöndíjakkal a tehetséges, korlátozott forrásokkal rendelkező fiatalok számára.

Helyszínek

 • Guatemala City

  Guatemala City, Guatemala

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések