Keystone logo
University of the Potomac

University of the Potomac

University of the Potomac

Bevezetés

Megfizethető, hozzáférhető, minőségi oktatás

Figyelembe veszi a főiskolai végzettség megszerzését vagy továbblépését? A University of the Potomac hozzáférhetővé tesszük a minőségi oktatást, és lehetővé tesszük Önnek, hogy egyensúlyban University of the Potomac , miközben értékes diplomát szerez.

Küldetésünk

A University of the Potomac egyetemi és posztgraduális szintű oktatási lehetőségeket kínál, amelyek karrierépítéshez vezetnek a multikulturális tanulók számára azáltal, hogy megfizethető és hozzáférhető oktatást kínálnak a karrier-orientált tudományterületeken. Az orvos által vezetett tananyag, amely az általános oktatás erős alapjaira épül, rugalmas online és campus-alapú oktatási és tanulási modelleket alkalmaz, amelyek kis osztályokat tartalmaznak, hangsúlyozva a technológián keresztüli tanulást. Az oktatást professzionálisan és akadémikusan képzett oktatók végzik, akik elkötelezettek a hallgatók sikere mellett.

Érték és előnyök

 • Rugalmas órarend
 • Kis osztályok tapasztalt oktatókkal kombinálva
 • Közlekedési kényelem
 • Igény szerint ingyenes online korrepetálás
 • Lakástámogatás
 • Alumni munkaadók: Bank of America, USA Today, Boeing, Deloitte, IBM, Microsoft, amerikai hadsereg, Wipro

Hiszünk abban, hogy a legjobbat, a legjobbat nyújtjuk

A University of the Potomac büszkék vagyunk hallgatóinkra. A választott pályafutásuk sikeres szakembereivel a mai piacon virágozva folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb oktatást nyújtsuk a legjobb hallgatók számára.

Amiről szólunk

93%

Diák elégedettség

88%

Kari elégedettség

65%

Dolgozó szakmai kar aránya

55%

Érettségi arány

26.

Mesterképző tagok

32

Doktori kar tagjai

Van néhány legkülönfélébb osztály a keleti parton

Azáltal, hogy megfizethető és hozzáférhető oktatást kínál karrierorientált tudományterületeken, a University of the Potomac oktatási lehetőségeket kínál alap- és posztgraduális szinten, ami a multikulturális felnőtt tanulók számára karrierfejlesztéshez vezet. A szakemberek által vezetett tananyag erős alapot épít az általános oktatásban, és rugalmas online és egyetemi alapú oktatási és tanulási modelleket alkalmaz, amelyek kis osztályokat tartalmaznak, hogy hangsúlyozzák az együttműködésen alapuló tanulást az osztályteremben és a technológián keresztül. Az oktatást professzionálisan és akadémikusan képzett oktatók végzik, akik elkötelezettek a hallgatók sikere mellett.

Helyeinkről

A University of the Potomac itt van, hogy szolgálja Önt. Kínálunk egy osztályt online, bárhol a világon, vagy Washington, DC, Falls Church, Virginia campusán vagy Chicagóban.

Washington DC

Nemzetünk fővárosában található

Washington DC-i campusunk kényelmesen a város kormányzati és üzleti negyedének szívében található, három háztömbnyire a Fehér Háztól. Amellett, hogy a legújabb kényelmet nyújtja modern környezetben, az egyetem a McPherson Square metróállomás szomszédságában található, és csupán három háztömbnyire található a Metro Centertől, így könnyű ingázni az órákra és vissza.

Falls Church, Virginia

Történelem és kultúra veszi körül

A virginiai Falls Church-i campusunk 15 percre található Arlington (VA) és a Maryland határától. Az egyetemet számos történelmi hely veszi körül, és kulturálisan sokszínű környezete ideális az osztálytermi és kívüli tanuláshoz.


Chicago, Illinois

A Chicago Loop mindenki számára kínál valamit. Fedezze fel a város legjobbjait a város hivatalos belvárosában. A hurok tóparti oldalán található a Millennium Park Campus is - ahol az ikonikus Felhőkapu (más néven: „A bab”) található, a Korona-kút, a békés Lurie kert és a Jay Pritzker pavilon, amely olyan legendás zenei fesztiváloknak ad otthont, mint a Chicago Blues Fesztivál, Chicago Jazz Fesztivál, valamint egy ingyenes nyári zenei sorozat és filmsorozat. A szomszédban sziklamászni, korcsolyázni és játszani lehet a szeszélyes Maggie Daley Parkban.

Online

Online tanulási programunk rugalmassága és minősége tökéletes azok számára, akik komolyan gondolják a nagyszerű oktatást és a diplomát, de inkább az online élményt szeretik. Online programjaink hallgatói ugyanazt a minőségi oktatást kapják, amelyet az osztályteremben nyújtunk, és a végzettség követelményei ugyanazok.


Tudjuk, hogy többre van szüksége, mint a főiskolai tapasztalatokra.

Főiskolára járás több, mint hosszú órákat tölteni a könyvtárban tanulással vagy az osztályban ülve előadásokat hallgatni. Arról is szól, hogy növekszik az egyén, és fokozza a világ általános perspektíváját. Minél jobban részt vesz az egyetemi hallgatói életben, annál könnyebb lesz áttérnie a munka világába, és sikeres lesz a karrierje.

Hálózat

Az egyetemi hallgatói élet hálózati része óriási. Hallgatóként megismerkedhet professzorokkal, toborzókkal és hasonló gondolkodású hallgatókkal, akik közös érdekekkel rendelkeznek. A professzorok segíthetnek az első munkahely megszerzésében az egyetem után, vagy ajánlásokat adhatnak a karrierlehetőségekről. A toborzókkal való találkozás az egyetem által támogatott rendezvényeken kiváló módja a kapcsolatok és a földinterjúk fejlesztésének a közösség elismert vállalataival. Osztálytársai segíthetnek az elhelyezkedésben, vagy tippeket adhatnak a jelentkezéshez.

Egész életen át tartó barátságok

Sok diák életre szóló barátságot köt osztálytársaival, ami személyes és szakmai szinten is segíti őket a későbbi életben. Tanulmányi csoportok, klubok és intramuralis sportok segítenek a hallgatóknak pozitív környezetben találkozni és barátságokat kialakítani. Számos társasági eseményre is sor kerül, amelyek az egyetem közelében zajlanak, megkönnyítve a szóba elegyedést és új emberekkel való találkozást. Az interperszonális készségek fejlesztése az egyetemen elősegíti a karrierjét.

Akadémiai siker elérése

Diákjaink keményen dolgoznak a tanulmányi sikerek új magasságának elérésén, mert a kollégiumi teljesítmény gyakran hozzájárul a jövőbeli karrierhez és a személyes teljesítményekhez. Büszkék vagyunk arra, hogy megtiszteljük hallgatóinkat az elért eredményeiken keresztül, a díjaktól és az érdemeken alapuló ösztöndíjaktól a dékáni és tiszteletbeli lista eléréséig, a magas fokú pontszám átlag fenntartásával. További információkat talál a megtartási és érettségi arányokról a Diákmegtartó és Szolgáltatási Osztályunkon.

Akkreditáció

 • Középállami Felsőoktatási Bizottság (MSCHE)
 • Az Állami Oktatási Főfelügyelő Hivatala (OSSE)
 • Virginia Állami Felsőoktatási Tanácsa (SCHEV)
 • Hallgatói és cserediák látogatói program
 • Illinois Felsőoktatási Tanács
 • Nemzeti jóváhagyási viszonossági megállapodásokért felelős tanács (NC-SARA)

Egyéb akkreditációk és képesítések

University of the Potomac Tudománytudományi Egyetemének, a Bachelor of Science és a Master of Business Administration fokozatokat a Veterans Administration hagyja jóvá veteránképzésre. A következő tanúsító programok szintén jóváhagyottak:

 • Haladó tanúsítványok: Üzleti számvitel, általános menedzsment, kormányzati szerződések kezelése, egészségügyi rendszerek kezelése, információs rendszerek kezelése, nemzetközi üzleti tevékenység és hálózati biztonság kezelése.
 • Tanúsítványok: Számviteli irodai támogatás, Általános üzleti tevékenység, Információ-biztosítás, Információs hálózati biztonság kezelése, Nemzetközi tanulmányok, Irodai alkalmazások támogatása, Projektmenedzsment.

Az egyetem a Szolgálat tagjainak Opportunity Colleges (SOC) jóváhagyott tagja.

Helyszínek

 • 1401 H Street, N.W., Suite 100 , 20005, Washington

 • 7799 Leesburg Pike., Suite 200, 22043, Falls Church

 • Chicago Loop Location 828 S Wabash Ave., 60605, Chicago

Kérdések