Keystone logo
University of the Highlands and Islands

University of the Highlands and Islands

University of the Highlands and Islands

Bevezetés

Rólunk

A University of the Highlands and Islands egy integrált egyetem, amely magában foglalja mind a továbbképzést, mind a felsőoktatást.

Nem vagyunk hagyományos egyetem. Különbözőek vagyunk. A felsőoktatási intézmények új fajtájához tartozunk, az egyetlen Skóciában és a kevés Európában.

A Skócia felföldjén és a szigeteken található 13 független kollégium és kutatóintézet sajátos partnerségünk helyi alapon működik és közösségekben gyökerezik, de nemzeti és nemzetközi hatókörrel, a regionális egyetemi struktúra részeként.

Hírnevünket a tanulás innovatív megközelítésén, valamint a megkülönböztetett kutatási és tantervünkön alapszik - mindezt gazdagítják a Felvidék és a szigetek, valamint közösségeik emberek, természeti környezet, gazdaság, kultúra és örökség.

40 000 hallgatónk van az egyetemi partnerségünk középpontjában, és sikerüket mérjük. Tanterv-portfóliónk mind a továbbképzés, mind a felsőoktatás területén a jelenlegi és jövőbeli helyi és regionális igények kielégítésére, valamint más hallgatók vonzására vonzza a felvidéket és a szigeteket.

Kicsit más vagyunk ...

A University of the Highlands and Islands lehetőséget ad arra, hogy valami mást tegyen, valami különlegeset.

Különféle tanfolyamokat kínálunk, amelyek közül sok kihasználja régiónk egyedi környezetének, tájának és kultúrájának előnyeit.

... de a hallgatóink ilyenek

A University of the Highlands and Islands hihetetlen elhelyezkedése miatt kiemelkedik a többi egyetemen. A Fort William aktív szabadtéri közösségnek ad otthont, és az egyetem közvetlenül táplálja ezt. Az előadók alapos ismeretekkel bírnak a tantárgyakról és hihetetlenül hasznosak. Ez a hasonló gondolkodású hallgatók társaságán keresztül valóban segített fejleszteni és fejlődni.

Louise Ferguson, BA (Hons) tengeri és part menti turizmus hallgató

Lenyűgözött a témaválasztás; a szakmai képzéstől olyan technikák készítésén, mint a geofizikai felmérés a történelmi tantárgy-osztályokig, olyan témákkal, mint a skandináv anyagi kultúrája, vagy a temetkezési gyakorlatok. Még nagyobb volt a lehetőség arra, hogy ezeket a technikákat és kutatási módszereket az Orkney-szigetek körüli speciális helyszíneken alkalmazzák.

Ian Clements, MSc Régészeti Gyakorlati diploma

Az értékeink

Az egyetemi partnerség a következő értékeket fogadta el alapjául, amelyek alapján üzleti tevékenységeinket folytatjuk és másokkal kölcsönhatásba lépünk.

Együttműködés - Nyitottság - Tisztelet - Kiválóság

Együttműködés

Ösztönözni fogjuk a szervezeti határokon átnyúló munkát, és arra törekszünk, hogy másokkal partnerséget alakítsunk ki annak érdekében, hogy a legjobbat biztosítsuk hallgatóink és közösségeink számára.

Nyitottság

Nyitottak leszünk egymással folytatott kapcsolatunkban.

Nyitottak és barátságosak leszünk mindenki számára, aki profitálhat az általunk kínált szolgáltatásokból.

Nyitottak leszünk új ötletekre és új módszerekre a célok elérése érdekében.

Tisztelet

Tiszteletet fogunk mutatni egymás és mások ellen.

Kiválóság

Mindent megteszünk, hogy kiválóságot érjünk el.

Szakterületünk egyik campusunkban

Kínálunk választási lehetőséget arra, hogy a 13 főiskola és kutatóközpont egyikében, több mint 70 helyi oktatási központban, vagy akár bárhol is online tanulhasson.

Campuses

Mi vagyunk az egyetlen egyetemi székhelyű Skócia felföldjén és szigetein, és kicsit más vagyunk - kínálunk választási lehetőséget arra, hogy a 13 főiskolai és kutatóközpontunk egyikében, több mint 70 helyi tanulási központban vagy online bárhol tartózkodjon, bárhol is van . Tudjon meg többet a közösségbeli tanulási központokról az egyetemi campus webhelyeinken.

Tanuljon online bárhonnan

Az egyetemen megtalálhatók a legjobb online tanulási technológiák, vagyis sok kurzusunkat otthonról vagy munkahelyről tanulmányozhatja, bárhol is van a világon.

Folytasson nagy dolgokat

A helyi vállalkozásokkal fenntartott szoros kapcsolataink segítenek abban, hogy belépjen az iparába, amelyben szenvedélyes. Szorosan együttműködünk a munkaadókkal (beleértve az SSE-t és az NHS Scotland-ot) kurzusok kidolgozása érdekében, amelyek biztosítják a jövőbeli sikereidet.

Helyszínek

 • Perth College UHI Crieff Road Perth, , Perth

 • Shetland College UHI Gremista Lerwick, , Shetland

 • NAFC Marine Centre UHI Port Arthur Scalloway, ZE1 0XB, Scalloway

 • Orkney College UHI East Road Kirkwall Orkney, , Kirkwall

 • North Highland College UHI Ormlie Road Thurso, , Thurso

 • Lews Castle College UHI Stornoway Isle of Lewis, , Stornoway

 • Highland Theological College UHI High Street Dingwall, IV15, Dingwall

 • Inverness College UHI 1 Inverness Campus Inverness, , Inverness

 • Moray College UHI Moray Street Elgin, IV30, Elgin

 • Sabhal Mòr Ostaig UHI Teangue Sleat, IV44 8RQ, Kilbeg

 • West Highland College UHI Carmichael Way Fort William, , Fort William

 • Scottish Association for Marine Science UHI Scottish Marine Institute Oban, , Oban

 • Argyll College UHI West Bay Dunoon, , Dungooley

Kérdések