Keystone logo
University of Sussex

University of Sussex

University of Sussex

Bevezetés

Rólunk

A University of Sussex Brighton közelében egy kutatás-intenzív vezető egyetem. Nemzetközi és helyi kilátásokkal rendelkezünk, több mint 100 ország munkatársaival és hallgatóival, valamint gyakori részvétellel a közösségi tevékenységekben és szolgáltatásokban.

129753_129711_LEW-6.jpg

Innovatív kutatás és ösztöndíj

A Sussex vezető kutatóegyetem, amint azt a 2014. évi kutatási kiválósági keret (REF) is tükrözi.

A Sussex kutatási tevékenységének több mint 75% -át az eredetiség, a jelentőség és a szigor szempontjából világszínvonalú (4 *) vagy nemzetközileg kiváló (3 *) kategóriába sorolják.

A REF 2014 eredményeinek kiemelkedő elemei:

  • A Sussex History volt a legmagasabb besorolású történelem benyújtása az Egyesült Királyságban kutatási eredményeinek minősége alapján
  • a Sussex angol nyelvű beadványa az Egyesült Királyságban a legutóbbi, 2008. évi kutatási értékelési gyakorlat óta 31. és 9. között emelkedett
  • Az egyetem pszichológiai kutatásainak 84% -át a lehető legmagasabb besorolásúnak ítélték meg, 4 *
  • A Sussex Geography a legtöbb 4 * besorolású kutatási hatást gyakorolta az egyes földrajzi beadványokról az Egyesült Királyságban.

Összességében az Egyetemet a (multidiszciplináris intézmények közül) a 36. pontba helyezték át a besorolási pontszám átlaga alapján (GPA).

Tanítás és tanulás

A University of Sussex 820 hallgató van (2017-18 teljes munkaidős egyenérték), akiknek körülbelül egynegyede posztgraduális hallgatók. Hallgatói népességünk 76% -a brit vagy EU hallgatók, 24% -a külföldi hallgatók.

A kreatív gondolkodás, a tanítás sokszínűsége, az intellektuális kihívás és az interdiszciplinaritás mindig is alapvető fontosságúak voltak a Sussex oktatásában.

Célunk, hogy olyan oktatási és tanulási programokat valósítsunk meg, amelyeket a jelenlegi kutatások támasztanak alá, vonzóak minden társadalmi-gazdasági és kulturális háttérrel rendelkező hallgatók számára, és amelyek életük során készségeket biztosítanak.

A munkatársaink

A Sussex hírnevét fejlesztette ki az innováció és az inspiráció terén, és vonzza a vezető gondolkodókat és kutatókat.

Több mint 2100 alkalmazottal rendelkezik, köztük körülbelül 1000 oktató és kutató személyzet, ebből több mint 300 csak kutatásban dolgozik.

Munkatársainkon három Nobel-díjas, 12 a British Academy munkatársa és a rangos Crafoord-díj nyertese volt.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

Nemzetközi Sussex

Megalapításától kezdve a Sussexnek nemzetközi perspektívája volt tudományos tevékenysége és kilátásai szempontjából.

Több mint 100 ország munkatársait és hallgatóit vonzzuk campusunkba, és a személyzet közel egyharmada az Egyesült Királyságon kívülről érkezik.

Kutatásunk a világ legfontosabb kérdéseivel foglalkozik olyan vezető szakterületekkel, mint az éghajlatváltozás és a fejlesztési tanulmányok.

Széles körű kapcsolatot tartunk fenn világszerte intézményekkel, például a pekingi egyetemmel, a nemzeti tajvani egyetemmel és a Harvard-Sussex programmal.

Egyetemi élet

Sussex az Egyesült Királyság egyik legszebb campus-helye.

A gördülő parkvidéken, Brighton szélén található campus ötvözi a díjnyertes építészetet a zöld nyitott terekkel.

Az egyetemet a South Downs Nemzeti Park veszi körül, de csak néhány percnyire élénk Brighton városától

A campus szívét alkotó épületek, amelyeket Sir Basil Spence terveztek, 1993-ban építés alatt álltak. A Falmer Ház az Egyesült Királyságban a két oktatási épület közül egy, amely I. fokozatba tartozik, kivételes érdeklődésének elismeréseként.

129754_129710_CLB-03.jpg

Üzleti és a közösség

A Sussexnek hosszú hagyománya van az üzleti élettel és a közösséggel való kapcsolattartás terén, amely ma olyan tevékenységekkel folytatódik, mint például a Sussex Innovációs Központ, nyilvános előadások és a közösségnek nyújtott szolgáltatások.

Célunk az, hogy segítsük a régió vállalkozásait és szervezeteit a képzés révén a magasabb szintű alkalmazottak képzettségének fejlesztésében, és ösztönözzük az innovációt a Sussex-en kívüli más intézményekkel való partnerség révén a szélesebb társadalom érdekében.

A Sussex Innovációs Központ támogatja a technológiai és tudásalapú vállalatok Suszexben történő létrehozását és növekedését.

A központ ma már virágzó üzleti környezet közel 80 nagy növekedésű vállalat számára.

Létrehozása óta több mint 160 vállalat működik a központban; összesített bevételük meghaladja a 250 millió fontot, és több száz embert foglalkoztatnak helyben.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Brighton

    Brighton, Egyesült Királyság

Kérdések