Keystone logo
University of Surrey Szakmai jogi gyakorlat (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Szakmai jogi gyakorlat (SQE Pathway) LLM

1 Years

Angol

Teljes idő

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19 000 *

Az egyetemen

* tengerentúli diákok számára | £12,500 brit diákok számára

Bevezetés

  • Ez a tanfolyam biztosítja Önnek azokat a jogi ismereteket, amelyek szükségesek a nagy kihívást jelentő Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1) vizsgára való felkészüléshez. Az SQE az Angliában és Walesben minden feltörekvő ügyvédjelölt számára előírt értékelés. A jogi mesterképzéssel javíthatja sikerének esélyeit az SQE-n, és megerősítheti önéletrajzát.
  • Az SQE2-hez szükséges gyakorlati készségeket fogja elsajátítani a jogi kutatás, az ügyvédi tevékenység, a fogalmazás, a jogi szövegezés és az interjúkészítés terén.
  • Önt olyan munkatársak oktatják, akik gyakorló jogászok, nagy tapasztalattal rendelkező kutatók, és elkötelezettek az Ön személyes és szakmai fejlődése iránt.
  • Támogatni fogjuk Önt abban, hogy az egyetemi tanultakat átültesse a szakmai környezetbe a helyi és országos jogi kapcsolatok kiterjedt hálózatán keresztül, amelyet a régóta működő gyakornoki programunk révén építettünk ki. Guildford egy jól működő jogi központ, és kényelmes hozzáférést biztosít a londoni jogi szektorhoz.
  • Nálunk tanulva élvezheti a teljes egyetemi élményt: hozzáférhet egyetemi létesítményeinkhez, szakkönyvtárunkhoz, virágzó hallgatói közösségünkhöz és a Surrey Sport Parkhoz.

Mit fog tanulni?

Az egyéves LLM a professzionális jogi gyakorlatban (SQE Pathway) programunk felvértezi Önt az SQE1 átadásához szükséges alapvető készségekkel és ismeretekkel, valamint az ügyvédi irodák által kívánt gyakorlati készségekkel együtt. Az év során Önt a gyakorlatban nagy tapasztalattal rendelkező jogi szakértők fogják támogatni, akik biztosítják, hogy Ön teljes mértékben felkészült legyen az SQE1 vizsgák teljesítésére.

A program szakmai fókusza erős alapot biztosít, amely felkészíti Önt a jövőbeni gyakorlatra, mint újonnan képzett ügyvéd, beleértve:

  • Ügyfélinterjú
  • Tárgyalás
  • Pártfogás
  • Szakmai magatartás
  • Kutatás és szerkesztés.

Az SQE1 anyagai között szerepelnek a vizsgára összpontosító munkafüzetek, minden modul végén tesztekkel és két próbavizsgával. Az év során egész évben gyakorlati, élő készségfelmérésekre kerül sor, amelyek szakmai környezetben bővítik az SQE-tárgyak megértését, és felkészítik Önt az ügyvédi életre.

Ez egy igényes, de izgalmas program egy vezető egyetemmel. A jogi szektorral való szoros kapcsolatunk lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy az év során szakismeretekre és útmutatásra tegyenek szert, valamint a program befejezésekor potenciális munkatapasztalatot szerezzenek.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések