Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Bevezetés

A University of Surrey életet megváltoztató oktatásnak és kutatásnak szentelt globális ötlet- és emberközösség. Egy gyönyörű és élénk egyetemmel kivételes oktatást és gyakorlati tanulást biztosítunk, hogy ösztönözzük és felhatalmazzuk hallgatóinkat a személyes és szakmai sikerekre. Munkatársaink és hallgatóink révén Surrey nagyszerű eredményeket ér el.

A magas színvonalú oktatás mellett az egyetem rengeteg akadémiai támogató szolgáltatáshoz és erőforráshoz nyújt hozzáférést. A külföldi hallgatók segítséget kaphatnak nyelvtudásukhoz, és számos szolgáltatás nyújt segítséget az egyetemi életbe való könnyebb betelepüléshez.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Rengeteg karriertámogatás is elérhető. Az összes tantárgyi terület diákjai részesülhetnek üzleti támogatásban és vállalkozói útmutatásban. Mindenki különféle ötleteket fedezhet fel, kívánatos üzleti készségeket fejleszthet, és javíthatja a diplomás kilátásait. A diplomások foglalkoztathatósága terén elért eredményeink az egyik legjobb az Egyesült Királyságban, a posztgraduális hallgatóink 95%-a a diploma megszerzését követő 15 hónapon belül munkaviszonyban áll vagy tovább tanul – Graduate Outcomes Survey 2023.

A Surrey-nél mindent megteszünk azért, hogy biztonságban, letelepedettnek és boldognak érezhesse magát az egyetemen töltött ideje alatt. A campusunk a második otthona lesz, és hamarosan része lesz szoros egyetemi közösségünknek. Munkatársaink mindig a diákjainkat helyezik előtérbe. Nem számít mire van szüksége, van Surrey-ben valaki, aki segíthet. Van egy elkötelezett hallgatói tanácsadó és támogató központunk a MySurrey Hive-ban, barátságos nemzetközi diáktámogató csapatok, egy többhitű káptalan és az elhelyezkedő hallgatók hozzáférhetnek az oktatók támogatásához és mentorálásához.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

2020 szeptemberétől valamennyi egyetemi hallgatónkat és posztgraduális oktatókat ingyenes digitális másolatokkal látjuk el az alapvető tankönyveikről. Ez része az elkötelezettségünknek az egyetem hozzáférhetőbbé tétele érdekében, lehetővé téve számodra a digitálisabb környezetben való tanulást.

Az egyetemi élet nem csupán előadások és tanfolyamok, gondoskodunk arról, hogy az egyetemi tapasztalatok a lehető legváltozatosabbak és kielégítőbbek legyenek, számtalan lehetőséget kínálva Önnek arra, hogy a legtöbbet hozza ki velünk töltött idejéből.

Ha érdekli a sport, vagy aktívan akar maradni az egyetemen töltött ideje alatt, a Surrey Sportparkban számos első osztályú létesítmény található, köztük egy nyolc sávos olimpiai méretű medence, 120 állomásos edzőterem és 10 méter magas mászás falak. Ha csak szórakozni szeretne, és új emberekkel szeretne találkozni, a Diákok Szakszervezetében számos izgalmas klub és társaság működik, valamint felejthetetlen eseményeket és önkéntes tevékenységeket szervez annak érdekében, hogy a lehető legjobb egyetemi tapasztalattal rendelkezzen.

Londonból vonattal mindössze 34 percre, a hallgatók élvezhetik Surrey gyönyörű, barátságos egyetemét és környékét. Guildford nyüzsgő és barátságos város, festői táj veszi körül.

Surrey arra törekszik, hogy inspirálja a diákokat, hogy új módon tekintsenek a világra, legyenek merészek munkájukban és tapasztalják meg mindazt, amit a hallgatói élet hoz.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus jellemzői

Fő campusunk a Stag Hillen található, közel Guildford városközpontjához és a Guildfordi katedrálishoz. Ez egy szép, lombos campus, tele helyekkel a kikapcsolódásra, valamint a legtöbb diáklétesítményünkkel, beleértve a Könyvtárat és Oktatási Központot, a MySurrey Hive-t, a Diákszövetséget, valamint üzleteket, bárokat és kávézókat. Van egy második campusunk is. , a közeli Manor Parkban, amely az Egészségügyi és Orvostudományi Karnak, a Surrey Sports Parknak és még sok más szálláshelynek ad otthont.

A kettő jól kapcsolódik gyalog, kerékpárral vagy busszal.

Az egyetemen több mint 6000 dolgozószoba található, amelyek legalább fele saját zuhanyzóval és WC-vel, valamint korlátlan, ingyenes szélessávval rendelkezik. Minden költségvetésnek és követelménynek megfelelő választási lehetőségek állnak rendelkezésre, és garantált egyetemi szállást kap az első évben, amíg a jelentkezése időben megérkezik. Minden diákszállás önellátó, közös konyhával rendelkezik, és a hét minden napján, 24 órában felügyeli őket.

Az egyetemen kívül Guildford körzetében számos lakás található magántulajdonban vagy a University of Surrey saját ingatlankezelési rendszerén keresztül.

  Belépők

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Általános irányelvek és információk az ösztöndíjakkal vagy finanszírozási lehetőségekkel kapcsolatban

  Fedezze fel, hogyan támogathatjuk posztgraduális tanulmányait közvetlenül a University of Surrey és külső szolgáltatóktól származó ösztöndíjak és ösztöndíjak sorával.

  További információért látogasson el az egyetemre.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Díjak és akkreditációk

  Az év egyeteme a diplomás foglalkoztatásért

  The Times és Sunday Times Complete University Guide (2022)

  4. hely az Egyesült Királyságban az általános hallgatói elégedettség tekintetében

  Országos Diákfelmérés (2023)

  A legjobb egyetemi karrier/foglalkoztatási szolgáltatás nyertese az Egyesült Királyságban

  National University Employability Awards (2022)

  13. az Egyesült Királyságban a Complete University Guide ligatáblázaton

  Teljes egyetemi útmutató (2024)

  46. a világon a fenntarthatóság szempontjából

  Times Higher Education (THE) University Impact Rankings

  285. a világon

  QS World University Rankings (2024)

  Campus élet és felszereltség

  • Támogatást és tanácsot kaphat a hét minden napján, 24 órában tanulmányi kérdésekben és személyes ügyekben MySurrey online portálunkon keresztül, vagy személyesen a MySurrey Hive-nál.
  • Használja ki az Egyesült Királyság vitathatatlanul leghatékonyabb diákkarrier szolgáltatását, amellyel szakmai gyakorlatokat szervezhet, diákmunkát találhat, vagy megtervezheti útját a diploma megszerzése után.
  • Hozzáférés az alapvető ellátáshoz az egyetemen található orvosi rendelőn és a Wellness Központon keresztül.
  • Vegye fel a kapcsolatot elkötelezett nemzetközi hallgatói csapatunkkal, ha segítségre van szüksége a jelentkezési folyamat során, beleértve a vízumkérelmet és a Surreyben töltött első néhány hétre való felkészülést.
  • Számíthat a Diákszövetségre, hogy képviselje a hallgatókat, és támogatást nyújtson tanulmányi, szállás és egyéb kérdésekben.

  Szép, lombos campusunkban számos étkezési, italozási és szórakozási lehetőség közül választhat. A különféle üzletek és kávézók mellett olyan létesítmények is találhatók, mint a The Snug, egy foglalható diáktér hatalmas, kényelmes kanapékkal, 85 hüvelykes képernyővel és PlayStation játékkonzollal.

  Több mint 180 diáktársaság működik – tökéletesek arra, hogy segítsenek új hobbit találni, vagy egy meglévő szenvedélyt hasonló gondolkodású emberekkel folytatni. Ha aktív életmódot keres, a University of Surrey több mint 40 sportklub is csatlakozhat, a futballtól a lacrosse-ig és a röplabdáig. Ezek az egyetemen található Surrey Sports Parkban találhatók, ahol egy 50 méteres úszómedence és egy 120 állomásos edzőterem is található.

  A Diákszövetség felejthetetlen rendezvényeket és önkéntességi lehetőségeket is szervez, hogy a lehető legjobb egyetemi élményben legyen része.

  Helyszínek

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Kérdések