Keystone logo
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Bevezetés

A University of Surrey életet megváltoztató oktatásnak és kutatásnak szentelt globális ötlet- és emberközösség. Egy gyönyörű és élénk egyetemmel kivételes oktatást és gyakorlati tanulást biztosítunk, hogy ösztönözzük és felhatalmazzuk hallgatóinkat a személyes és szakmai sikerekre. Munkatársaink és hallgatóink révén Surrey nagyszerű eredményeket ér el.

A magas színvonalú oktatás mellett az egyetem rengeteg akadémiai támogató szolgáltatáshoz és erőforráshoz nyújt hozzáférést. A külföldi hallgatók segítséget kaphatnak nyelvtudásukhoz, és számos szolgáltatás nyújt segítséget az egyetemi életbe való könnyebb betelepüléshez.

University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg" />

Rengeteg karrier-támogatás is elérhető. Az összes tantárgy hallgatói részesülhetnek üzleti támogatásban és vállalkozási útmutatásban. Mindenki felfedezheti a különböző ötleteket, fejlesztheti a kívánatos üzleti készségeket, és javíthatja a posztgraduális kilátásait. A diplomások foglalkoztathatósága terén elért eredményeink az egyik legjobbak az Egyesült Királyságban, az egyetemisták 96 százaléka és a posztgraduálisok 97 százaléka foglalkoztatásban (vagy továbbtanulásban) dolgozik a diploma megszerzésétől számított 15 hónapon belül ( Diplomás eredmények felmérése 2020 ).

A Surrey-nél mindent megteszünk azért, hogy biztonságban, letelepedettnek és boldognak érezhesse magát az egyetemen töltött ideje alatt. A campusunk a második otthona lesz, és hamarosan része lesz szoros egyetemi közösségünknek. Munkatársaink mindig a diákjainkat helyezik előtérbe. Nem számít mire van szüksége, van Surrey-ben valaki, aki segíthet. Van egy elkötelezett hallgatói tanácsadó és támogató központunk a MySurrey Hive-ban, barátságos nemzetközi diáktámogató csapatok, egy többhitű káptalan és az elhelyezkedő hallgatók hozzáférhetnek az oktatók támogatásához és mentorálásához.

2020 szeptemberétől valamennyi egyetemi hallgatónkat és posztgraduális oktatókat ingyenes digitális másolatokkal látjuk el az alapvető tankönyveikről. Ez része az elkötelezettségünknek az egyetem hozzáférhetőbbé tétele érdekében, lehetővé téve számodra a digitálisabb környezetben való tanulást.

Az egyetemi élet nem csupán előadások és tanfolyamok, gondoskodunk arról, hogy az egyetemi tapasztalatok a lehető legváltozatosabbak és kielégítőbbek legyenek, számtalan lehetőséget kínálva Önnek arra, hogy a legtöbbet hozza ki velünk töltött idejéből.

Ha érdekli a sport, vagy aktívan akar maradni az egyetemen töltött ideje alatt, a Surrey Sportparkban számos első osztályú létesítmény található, köztük egy nyolc sávos olimpiai méretű medence, 120 állomásos edzőterem és 10 méter magas mászás falak. Ha csak szórakozni szeretne, és új emberekkel szeretne találkozni, a Diákok Szakszervezetében számos izgalmas klub és társaság működik, valamint felejthetetlen eseményeket és önkéntes tevékenységeket szervez annak érdekében, hogy a lehető legjobb egyetemi tapasztalattal rendelkezzen.

Londonból vonattal mindössze 34 percre, a hallgatók élvezhetik Surrey gyönyörű, barátságos egyetemét és környékét. Guildford nyüzsgő és barátságos város, festői táj veszi körül.

Surrey arra törekszik, hogy inspirálja a diákokat, hogy új módon tekintsenek a világra, legyenek merészek munkájukban és tapasztalják meg mindazt, amit a hallgatói élet hoz.

University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png" />

Helyszínek

  • University of Surrey Guildford, , Guildford

Kérdések