Keystone logo
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Bevezetés

Több mint 135 országból több mint 6500 nemzetközi diák vesz részt évente University of Southampton . Emellett kapcsolatban állunk az egyetemekkel és a partnerekkel a világ minden táján, ami valóban nemzetközi intézmény.

Itt a bölcsészettudományokban lenyűgözött az emberek, tevékenységeik és eredményeik az évszázadokig, az őstörténettől a mai napig. Közismertünk a földrajzi és nemzetközileg is jelentős kutatás és oktatás területén széles körű tudományaink között, amelyek közül a legtöbbjük a brit egyetemek tíz legjobbja között szerepel .

Annak tudatában, hogy mi teszi az emberi lényeket, ezekben a viharos időkben fontosabb, mint valaha. Az egyik tudományágban végzett oklevelek az embereknek új betekintést nyújtanak az emberiségbe, és olyan szellemi életerőt és kreatív energiát indítanak el, amely a tanulás és tanítás mély szenvedélyéből fakad.

Világszínvonalú oktatóink biztosítják a legmagasabb szintű tandíjat és támogatást nyújtó egyetemi és posztgraduális szakembereinket, szakértelmük mindig a személyes kutatásukon alapul.

A saját területükön végzett munkájuk során a tudósok együtt dolgoznak a tudományágakban a további ismeretek érdekében. Ez azt jelenti, hogy gondolkodó témákat, például a rabszolgatartást több perspektívából lehet megvizsgálni, hogy a hallgatók átfogó képet kapjanak az összetett kérdésekről.

Innovatív kutatóközpontaink összekapcsolják a kutatókat olyan széles témákkal, mint a 18. század és a középkori és reneszánsz világok. A zsidó / nem zsidó kapcsolatokkal foglalkozó egyedülálló Parkes Intézet és a Parkes könyvtár, az európai zsidó levéltárak egyik legnagyobb gyűjteménye.

Legfrissebb kutatásaink az oktatónk tájékoztatását mutatják be, amelyet az éves Nemzeti Tanulmányi Tanulmányok rendszeresen ismernek. Az egész bölcsészettudományban a személyzet tudományos tagjainak barátságos és megközelíthető; mindig hajlandó segíteni és támogatni a hallgatókat a sikerhez.

Posztgraduális lehetőségek az Ön számára

A világ egyetemeinek legmagasabb 1% -ában (QS World University Rankings 2018), 200 tanított tanfolyamot és több mint 90 kutatási kurzust kínál, Southamptonnak világhírű oktatói és felszereltségei vannak, amelyek segítenek abban, .

A Southamptonban való tanulás kiválasztása azt jelenti, hogy egy élénk, posztgraduális közösség részévé válik.

Helyezze el a helyét a legmodernebb, a világ egyik legtehetségesebb hallgatója és oktatói között.

Southampton a legnagyobb város Hampshire déli partján, Hampshire szertartásos megyében.

Londontól 75 mérföldre találhatóak; Portsmouth városától 19 mérföldre és Winchestertől 12 mérföldre. Mi csak néhány percre van az új erdő nemzeti parktól, amely 219 négyzetkilométernyi gyönyörű park és erdő. Délnyugat-Hampshire nagy része gyönyörű vidéki terület, amely Délkelet-Wiltshire-be és Dorset keleti irányába terjed ki. Mi is nagyon közel vagyunk a Stonehengehez, amely a világ egyik csodája és Európa legismertebb őskori emlékműve.

Southampton lakossága körülbelül 220.000, és az Egyesült Királyság egyike a leginkább zöld és kellemes nagyvárosi területek. Southamptonnak saját repülőtér és gyors vasúti összeköttetése van Londonba és az Egyesült Királyság többi részébe. Mivel a déli parton találjuk a Carnival UK otthont, és a világ legnagyobb tengerjáró hajói vannak, rendszeresen látogatnak minket.

Southampton is a Southampton Football Club otthona, amely a Premier League és a The Hampshire County Cricket Club otthona, a The Ageas Bowl versenye.

Helyszínek

  • University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Kérdések