Keystone logo

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

A logo

Bevezetés

A College of Arts & Sciences USF St. Petersburg legnagyobb egyetemi, széles választékát kínálja a tudományos programok. A testület egy örökölt nyújtó programok kiválósági tanuló-központú környezetben. Világszínvonalú kutatási és alkotó tevékenységet végezni az egyik legszebb fővárosi egyetemen az Egyesült Államokban Szánjon időt, hogy vizsgálja a kínálatát, ahol "a világ felismeri a mértéke, és a professzorok tudom a nevét."

College of Arts and Sciences Mission

Megtestesíteni elveinek és tevékenysége a kutatás-intenzív bölcsészettudományi főiskola, ahol a diplomások lesz jól képzett belül tudományágak, így felkészült posztgraduális szakmai iskolákban. Diákjaink a kritikus készségek, széles kitekintésű, és a polgári tudatosság teszi őket közre, és produktív polgárai. Röviden, a diákok fogják ismerni, mint állampolgár tudósok.

Egység gól / stratégiák

1.. Jelentős és érdemi hozzájárulást a folyamatos párbeszédet a tudományos területen; 2. Várjuk egyetemisták és végzett diákok, hogy vegyenek részt a kutatásban - amennyiben lehetséges, együttműködve kar; 3. Ápolják erőteljes bölcsészettudományi kultúra felvételével tehetséges és sokszínű kar és a diákok, fenntartása kis osztálylétszám, és mentori azok a diákok, hogy van; 4. Ösztönözzék a szabad beszélgetések, elősegítik a kritikus gondolkodás, a kereslet, hogy a diákok írni, és ha lehetséges, a munka a tudományágak; 5. Kezdeményez és bővíteni posztgraduális programok és fejleszteni hivatalos tudományos kapcsolatok más doktori programok a University of South Florida rendszer; 6. Tegyünk részeként a mozaik tanulási tapasztalatait USFSP, az állampolgári részvétel, a szolgáltatás tanulás, tapasztalati tanulás osztályokba, amennyiben szükséges.

Dean Biafora köszöntő

Üdvözöljük és köszönjük az érdeklődést a végzős kínálatát a University of South Florida St. Petersburg (USFSP).

Mivel a dinamikus aktív a kutatás intézmény, USFSP College of Arts & Sciences kínál világszínvonalú tudósok és személyre szabott valós tapasztalat kulturálisan élénk, városi, vízparti közösség. A hallgatói szervezet változatos; tükrözve a demográfiai a régió, az állam, és a nemzet.

Előkelő kar elismert helyi, országos és szerte a világon, hogy a kutatásban és az ösztöndíjat. A rugalmas program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a diákok, a teljesen on-line mértékben digitális újságírás és Médiatudományi a gyakorlati kutatások középpontjában Pszichológia doktori program.

Azt javasoljuk, hogy eljussanak a Graduate Program igazgatója a program érdeklődését, hogy többet.

A történet USFSP továbbra is írt, és örülünk, hogy meghívjuk Önt, hogy egy része a jövőben. Csatlakozz hozzánk a feltárása, amely posztgraduális oktatás és kutatás a University of South Florida St. Petersburg.

Helyszínek

  • USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

Kérdések