Keystone logo
University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

Bevezetés

Saskatoon szívében, a Szerződés 6. területén és a Métis szülőföldjén, a University of Saskatchewan (USask).

Az USask az egyik legjelentősebb kutatási-intenzív, orvosi-doktori egyetem Kanadában, és világszerte vezető kutatást végez a globális jelentőségű területeken, mint például a víz és az élelmiszerbiztonság. A tanulmányokat és a felfedezéseket kiemelkedő létesítményeink, többek között a kanadai Fényforrás szinkrotron, a VIDO-InterVac, a Globális Élelmiszerbiztonsági Intézet, a Globális Vízbiztonsági Intézet és a Sylvia Fedoruk Nukleáris Innovációs Központ javítja.

Egyetemi tervünk alapján: az Egyetem a világnak szüksége van, együtt dolgozunk a tudományágakban és közösségeinkkel, hogy kreatív megoldásokat találjunk a legsürgetőbb globális kihívásokra. Diplomataink, akiket elismertek az erős munkaerkölcsteljesítményükért, a leleményes természetükért és az eltökéltségükért, otthon és szerte a világon vezető változásokat hoznak.

A Saskatoon fővárosában található helyek támogatják tanulmányaink és munkánk interdiszciplináris fókuszát, beleértve a Gordon Oakes Red Bear Diákközpontot, amely egy interkulturális összejövetel, amely segít az őslakos kultúrának az egyetemen való integrálásában, valamint az Egészségtudományi épületben, amely nyolc egészségügyi tudományterületet foglal magában gyakorlati, gyakorlati tanulási környezetben.

A USask diákok a világ minden tájáról érkeznek, és a Saskatchewan-i közösségekben az USask család tagjaivá válhatnak, ahol számos programozást kínálunk, a bevezető osztályoktól egészen a teljes fokozatú programokig bizonyos tudományágakban.

Helyszínek

  • University of Saskatchewan, S7N, Saskatoon

Kérdések