Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Bevezetés

A(z) University of Salford iparági vonatkozású kurzusai olyan valós készségeket biztosítanak a hallgatóknak, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek legyünk a mai versenyképes munkaerőpiacon. Azáltal, hogy minden ágazat vállalkozásaival és szervezeteivel szoros partneri kapcsolatokat alakít ki, a University of Salford velük együttműködve olyan kurzusokat dolgoz ki, amelyek naprakészek és relevánsak a mai kihívásoknak.

A hallgatók számos tantárgy közül választhatnak, beleértve az üzleti menedzsmentet, a jogot, a természettudományokat, a műszaki ismereteket, az épített környezetet, a számítástechnikát, az ápolást, a fizioterápiát, a médiát, a művészeteket, a kreatív technológiát és még sok mást.

A tanítást szakmai gyakorlatok, szakmai gyakorlatok, élő projektek vagy kirándulások egészítik ki, így a hallgatók gyakorlatba is ültethetik a tanulást.

Az egyetemen található Salford egyetem izgalmas elhelyezkedéssel büszkélkedhet, mindössze pár percre Manchester városközpontjától, amely élénk kulturális művészeti színteréről, nemzetközi ételekről és világszínvonalú sportokról ismert.

A campusok kiemelkedő tanulási tapasztalatot biztosítanak a hallgatóknak, és lehetőséget adnak arra, hogy az ipari szabványnak megfelelő létesítményeket használják a munkahely tükrözésére. A fő campuson található a gyönyörű Peel Park, ahol a hallgatók pihenhetnek az előadások között, vagy sétálhatnak a folyó mellett.

A University of Salford egy high-tech campussal is rendelkezik a MediaCityben, a BBC és az ITV mellett, valamint több mint 200 digitális és médiavállalat között.

Vonzó ösztöndíjakat kínálnak a nemzetközi hallgatók díjfizetésének támogatására, valamint a díjak fizetésére 5 vagy 7 havi részletben.

A University of Salford jelenleg több mint 4000 nemzetközi diákja van, akik a 23 000 fős hallgatói létszám egy részét alkotják. A közösség nagyon barátságos és multikulturális, és mindenkit szívesen látunk származásától, vallásától vagy meggyőződésétől függetlenül.

A University of Salford szakmai karriertámogatást is kínál nemzetközi hallgatók számára, amely ingyenesen és egy életen át elérhető. A támogatás magában foglalja az álláskeresést, az interjú és az önéletrajz technikáit, útmutatást a munkahelyi etikettről az Egyesült Királyságban, valamint tanácsokat a vízumokkal kapcsolatban.

Helyszínek

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Kérdések