Keystone logo
University of Roehampton London

University of Roehampton London

University of Roehampton London

Bevezetés

Üdvözöljük a Roehampton Egyetemen

Megváltoztatjuk az életünket azáltal, hogy segítjük a hallgatóinkat abban a bizalomban, ismeretekben és értékekben, amelyekre szükségük van a sikeres és teljesítő élethez. Világszínvonalú kutatást készítünk, amely segít megérteni a világot, és jobbra változtatni.

Campusunk

Van egy gyönyörű 54 hektáros parkvidéki campusunk, történelmi épületekkel, modern, élvonalbeli létesítmények mellett, beleértve egy vadonatúj, legkorszerűbb könyvtárat. A campus segít abban, hogy szoros közösségben érezze magát a hallgatók számára, és békés környezetet teremtsen a tanuláshoz és az élethez.

Zöld campusunk London délnyugati részén található, Putney és Hammersmith közelében, London központjától pedig könnyen elérhető helyen. A velünk folytatott tanulás mind a két világ legjobbjait nyújtja: a közösség érzi magát egy hagyományos egyetemi campusban, a világ egyik legnagyobb városának kultúrájával és éjszakai életével.

Miért Roehampton?

Amikor csatlakozol a Roehamptonhoz ...

 • Önt egy szoros közösségbe fogadják, nem pedig személytelen intézménybe
 • olyan akadémikusok fognak tanítani, akik szenvedélyesek abban, amit tanítanak, és szakemberek a saját területükön
 • akkor tanulni egy gyönyörű campus, amely inspirál
 • Ön egy 175 éves történelem és hagyomány része lesz, amelyhez büszke leszel

Ahogy velünk tanulsz ...

 • fejleszteni fogja képességeit és magabiztosabb lesz abban, amire képesek
 • lehetősége lesz bekapcsolódni, új érdeklődési köröket keresni és képességeit fejleszteni a tudományos tanulmányain túl
 • a hallgatói bizottságokon és vezetői szerepeken keresztül formálhatja az egyetem működését
 • véleményed segít befolyásolni a tanítást és az elérhető szolgáltatásokat

Amikor Roehampton diplomát szerzett ...

 • magabiztosabb lesz képességeiben és felkészült arra, hogy folytatja a kívánt karriert
 • Nagyon foglalkoztatható, képes alkalmazkodni a felmerülő kihívásokhoz, és képes dolgozni az élet minden területén élő emberekkel.
 • csatlakozni fogsz egyre növekvő öregdiák hálózatunkhoz, akik az egész világon élnek és dolgoznak, ami azt jelenti, hogy mindig része lesz a Roehampton közösségnek.


Felkészülés a munkahelyre és az életre

Inspiráló előadásaink a tantárgyak élvonalán dolgoznak, és szenvedélyesen tanítanak. Tanulmányai során foglalkozik a valós kérdésekkel, és megszerezheti a munkaadók által igényelt készségeket.

Fejleszteni fogja azokat a tulajdonságokat - a kreativitást, az alkalmazkodóképességet és a magabiztosságot -, amelyek elősegítik a karrierjét és a holnap munkahelyét.

Hisszük azt is, hogy az egyetemi tapasztalat nem csupán a sikeres karriert felkészíti. A Roehamptonban végzett tanulás segít abban, hogy magabiztos, lekerekített egyénné váljon, aki képes bármilyen háttérrel rendelkező emberekkel együttműködni, és bármilyen irányba fel van készülve az élet irányába.

Tanulmányai alatt lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzon valamelyik virágzó hallgatói társaságunkhoz, sportoljon és zenéljen, önként vállalkozhasson, és minél több időt vegyen igénybe velünk.

Helyszínek

 • Roehampton Lane, SW15 5PU, London

Kérdések