Keystone logo
University of Portsmouth LLB (Hons) Law with Business
University of Portsmouth

LLB (Hons) Law with Business

Southsea, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* az Egyesült Királyság/Csatorna-szigetek és a Man-sziget hallgatói/EU lakosai számára | 16 200 GBP/év: nemzetközi hallgatók

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Szeretnél cégvezetési és emberirányítási készségeket elsajátítani egy teljesen akkreditált jogi diploma megszerzésével egyidejűleg?

Ez a Bachelor of Law (LLB) egy teljesen akkreditált jogi diploma, amely választási lehetőséget biztosít Önnek, hogy a diploma megszerzése után ügyvédi vagy ügyvédi vizsgára készüljön. A jogi tanulmányok mellett a következő ismereteket szerezheti meg:

 • a vállalati társadalmi felelősségvállalás
 • etikus döntéshozatal
 • stratégiai vezetés
 • embermenedzsment

Ez a kurzus ideális, ha a társasági jogi karriert fontolgatja, amely az egyik legjobban fizetett jogi ágazat (Prospects 2021). Ez is felkészíti Önt az üzleti karrierre.

A kurzus kiemelései

 • Gazdagítsa jogi tanulmányait olyan kulcsfontosságú üzleti területeken, mint például az emberek irányítása a szervezetekben, az ügyvédek üzleti stratégiája, a vezetés, az etika és a kormányzás.
 • Alkalmazza tudását közösségi környezetünkben, és sajátítson el valós üzleti és jogi gyakorlati ismereteket.
 • Használja ki a gyakorló ügyvédekből és üzletemberekből álló szakértő személyzet által nyújtott oktatás előnyeit, és ismerje meg, hogyan változik a jogi és üzleti környezet.
 • Gazdagítsa tanulmányait adatvédelemmel, nemzetközi üzleti joggal és jogi oktatással kapcsolatos kutatási szakértelmünkkel.
 • Vegye ki a Law in Practice modult, és szerezzen három hónapos munkatapasztalatot, amely beleszámít az új ügyvédi képesítési vizsga (SQE) minősítő munkatapasztalatába.
 • Gyakoroljon sok-sok gyakorlást az új ügyvédi képesítő vizsga (SQE) első részében használt értékelési típusok terén.
 • Ismerje meg alaposan a jogi ismeretek alapjait, amelyekre szüksége van az ügyvédi vizsgák letételéhez.

Új ügyvédi képesítő vizsga (SQE)

Az új kérelmezők esetében megváltozott az ügyvédi minősítés módja.

Ha 2021. szeptember 21. után elfogad egy ajánlatot erre a tanfolyamra, akkor a diploma megszerzése után le kell tennie az új ügyvédi képesítési vizsgát (SQE), hogy ügyvédi minősítést szerezzen. Számos modulunk tartalma és értékelési módja jó alapot ad a további konkrét SQE előkészítéshez.

Ha 2021. szeptember 21. előtt (beleértve) befejezte vagy elkezdte ezt a tanfolyamot, elfogadta a helyajánlatot, vagy vissza nem térítendő előleget fizetett (csak nemzetközi hallgatóknak), választhat, hogy az új SQE vagy a Jogi gyakorlat tanfolyamot választja ( LPC) érettségi után.

Akkreditáció

Ez a kurzus megfelel az Ügyvédi Iroda által meghatározott összes diplomakövetelménynek.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok