Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Bevezetés

1790-ben James Wilson, a Függetlenségi Nyilatkozat aláírója, az alkotmány megalkotója és az első amerikai legfelsőbb bíróság tagja elmondta a Pennsylvaniai Egyetem első jogi előadásait George Washington elnöknek, kabinetjének minden tagjának. Ezt a kedvező kezdetet követően Penn 1850-ben teljes jogú jogi programot kezdett kínálni George Sharswood, a jogi oktatás újítója alatt. Azóta Penn Law hazánkban a jogi oktatás élén áll.

A Penn akadémikusait ösztönzi a benne rejlő kultúra és az innováció ökoszisztémája. Megnevezed, ha ez élvonalbeli, az egyetem oktatói és hallgatói a kezüket fogják. A bölcsészettudományokra alapozva, négy egyetemi és 12 posztgraduális iskola integrált erőforrásával gazdagodva, a Penn páratlan oktatást kínál a hallgatóknak, amelyet az inkluzivitás, az intellektuális szigor, a kutatás és az új ismeretek létrehozásának ösztönzése jelent a környező egyének és közösségek számára a világ.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Kérdések