Keystone logo

University of Northwestern St. Paul

A logo

Bevezetés

Keresztény Minisztériumok Tanszéke

A Keresztény Minisztériumok Tanszéke felkészíti a hallgatókat posztgraduális tanulmányokra és az Egyesült Államokban és külföldön lelkészek, misszionáriusok, tanárok és nonprofit szervezetek vezetõi szolgálatára.

A tanszékről

Elképzelésünk az, hogy a feltörekvő vezetőket arra ösztönözze, hogy éljenek hívásukkal, bárhová Isten küldi őket. Segíteni akarunk Önnek az egyedülálló felhívás felfedezésében, és alapvető készségek fejlesztésében a szellemi átalakulás tanításában, a Krisztus-szerű kapcsolatok fejlesztésében, látomásos hatásokhoz vezetve, és a különféle kultúrákkal és közösségekkel való kapcsolatba lépéssel. Ezt öt fő fokozaton keresztül végezzük, amely magában foglalja az istentisztelet és a kreatív művészetek, a gyermekek és a család minisztériuma, a nonprofit vezetés, a társadalmi igazságosság, az angol nyelv tanítása, a globális oktatás, a tábor- és konferenciaközpont-adminisztráció stb.

Keresztény minisztériumok gyakorlatai

A hallgatók gyakorlati ismereteket és értékes tapasztalatokat szereznek az önéletrajzra gyakorlati tapasztalatok révén. Gyakornokokra van szükség a keresztény minisztériumok minisztériumán belüli összes nagyvállalkozó számára. A Keresztény Minisztériumok Tanszék négyféle terepi tapasztalatot és gyakorlati kurzust kínál. Úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen, hogy hallgatóink szolgálatot végezzenek egy mentor felügyelete alatt, hogy biztonságos és támogató környezetben alkalmazhassák az osztálytermi tanulást. A hallgatók emellett gyakorlati feladatokat is elvégeznek annak érdekében, hogy tükrözzék azt, amit a területen tanulnak, és északnyugati professzortól kapjanak támogatást.

Minisztériumok gyakorlatai

A minisztériumi szakmai gyakorlatok életre keltették az osztálytermi tanulást, és kulcsfontosságúak a hallgatók felkészítésében a valós igények kielégítésére.

Minisztérium hallgató imádkozott más felnőttekkel

A Keresztény Minisztérium Minisztérium a következő nagyvállalatok szolgálati gyakorlatát követeli meg:

  • Minisztérium
  • Nonprofit adminisztráció a minisztérium nyomon követésével
  • Lelkipásztori tanulmányok
  • Ifjúsági és feltörekvő felnőttkori tanulmányok

Mire ezeknek a nagyoknak a hallgatói északnyugati diplomát szerveznek, legalább 200 órás tapasztalattal rendelkeznek egy minisztérium területén. Gyakornokon keresztül a keresztény minisztériumok hallgatói értékes gyakorlati időt szereznek, amikor részt vesznek a választott szolgálatban. Akár egyházi, akár ejtőernyőségi szolgálatban állnak, a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy tanítsanak, vezessenek, tervezzenek és megfigyeljék, mi a szolgálatban való részvétel. Minden hallgatónak van egy helyszíni mentorja, aki elkötelezett amellett, hogy irányítson, imádkozzon, bátorítson, kihívást gyakoroljon, és bármi mást megtegyen, amely a hallgató számára képességeinek, tudásának és tapasztalatának fejlődéséhez és fejlődéséhez szükséges.

A program célja a hallgatók, hogy részt vegyenek gyakorlatok egész őszi és tavaszi félévben a junior vagy idősebb év. A hallgatók gyakornokokat folytathatnak a campuson, miközben a gyakorlatban dolgoznak - minden szakasz 100 órát igényel a minisztérium részvételével a félév során. Ez lehetővé teszi számukra, hogy az osztályteremben tanulmányaikat elvégezzék, és azonnal alkalmazzák a minisztérium környezetében. A legtöbb szakmai gyakorlati helyünk helyi - nagy előnye a közösségnek és a hallgatóinknak. A hallgatók nyár folyamán gyakorlatokat is végezhetnek, ha megfelelnek a kurzus követelményeinek. A nyári gyakorlat lehet helyi, állami vagy az Egyesült Államokon kívüli, és a kurzusokat az interneten keresztül lehet elvégezni.

Interkulturális tanulmányok gyakorlatai

Ez az alapvető tapasztalat alapvető összefüggéseket ad az ICS nagyvállalatainak a kultúrák közötti kommunikáció és szolgálat során.

Csoportkép az interkulturális tanulmányok gyakorlati hallgatói számára

Az ICS gyakorlatot a hallgató céljaitól függően különféle módon lehet elvégezni. A Keresztény Minisztériumok Tanszék más szervezetekkel együttműködve biztosítja az ICS következő típusú gyakorlati tapasztalatait:

A karok által vezetett kirándulások

Ezek egy északnyugati professzor által vezetett tengerentúli missziós utak, amelyek során a hallgatók különböző minisztériumokat, kultúrákat, országokat és vallási csoportokat látogatnak és fedeznek fel. Annak érdekében, hogy jelentős kultúrák közötti és szolgáltatás-tanulási tapasztalatokat szerezzenek, ezek az utazások általában legalább három hétig tartanak.

Független szakmai gyakorlatok

A hallgatók választhatnak egy önálló szakmai gyakorlatot is egy általuk választott területen, amennyiben az megfelel a kurzus kritériumainak. A Keresztény Minisztériumok Osztálya kapcsolatokat fejleszt számos különféle nemzetközi és belföldi misszióval és nonprofit szervezettel, amelyeken keresztül ezeket a gyakorlatokat be lehet fejezni. Ezt a szakmai gyakorlatot előzetesen meg kell egyeztetni az interkulturális tanulmányok tanárával, és azt az osztály elnökének jóvá kell hagynia.

Külföldön tanulni

Northwestern tagja a CCCU-nak, amely a campuson kívüli tanulmányi programok sokféle változatát kínálja képzett juniorok és idősek számára. Tudjon meg többet a Costa Rica-i hallgatókkal folytatott gyakorlatról. Ezt a szakmai gyakorlatot előzetesen meg kell egyeztetni az interkulturális tanulmányok tanárával, és azt az osztály elnökének jóvá kell hagynia.

Minisztérium és interkulturális tanulmányok koncentrációi

Az interkulturális tanulmányok, a minisztérium, valamint az ifjúsági és az feltörekvő felnőttkori tanulmányok nagy hallgatóinak lehetősége van arra, hogy különféle koncentrációkat hajtsanak végre a fokozatterveiken belül. Arra is lehetőségük van, hogy tanácsadójukkal együttműködve saját koncentrációjukat hozzák létre olyan átviteli tanfolyamok vagy osztályok felhasználásával, amelyek megfelelnek az érdeklődési területüknek és a tervezett szolgálatnak.

Helyszínek

  • 3003 Snelling Ave North, , Saint Paul

Kérdések