Keystone logo
University of North Dakota School of Law Repülési jogi bizonyítvány
University of North Dakota School of Law

Repülési jogi bizonyítvány

Grand Forks, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az University of North Dakota School of Law légiközlekedési jogi tanúsító programja kihasználja az University of North Dakota School of Law és az Odegardi Repüléstudományi Iskola erősségeit, és kivételes lehetőséget nyújt a világszínvonalú programban való tanulásra. repülési program és egy magas színvonalú jogi iskola.

"Örömmel kínáljuk ezt a jellegzetes programot hallgatóinknak és joghallgatóinknak szerte az országban" - mondja Michael McGinniss, az UND Jogi Iskolájának dékánja. "A légiközlekedési törvény bizonyítványa egyedülálló interdiszciplináris lehetőséget kínál a repülési joggal kapcsolatban, és konkrét módszert kínál a hallgatóknak arra, hogy bemutassák szaktudásukat a munkaadóknak és másoknak."

A jogi hallgatók, akik befejezik ezt az innovatív programot, megkapják a légiközlekedési jogi bizonyítványt, és egyedülállóan képesítettek lesznek az ügyvédi gyakorlatra vagy az űriparhoz kapcsolódóan.

A bizonyítványt a JD Iskola hallgatói kapják meg a JD fokozattal egyidejűleg, és tükröződik a hallgatói jogi iskola átiratán. A nappali tagozatos látogató hallgatók számára a tanúsítványt a látogató év végén adják ki, és a látogatási év jogi jegyzőkönyvén tükröződik.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLM Nemzetközi Emberi Jogok - Részmunkaidő
    • Online United Kingdom
  • CertHE törvény a vállalkozásokkal
    • Online United Kingdom
  • Jogi végzettség (Ourense)
    • Ourense, Spanyolország