Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Bevezetés

Köszönjük érdeklődését a Missouri Jogi Egyetem érdeklődéséért!

A Missouri Egyetem jogi osztályát 1872-ben alapították. Azóta a jogtudományi iskola olyan jól összefogott ügyvédeket állított elő, akik érzékenyek az etikai kérdésekre, felkészültek az ügyfelek kiszolgálására és készek arra, hogy vezetők legyenek a Missouri állam és a nemzet igazságszolgáltatása előmozdításában.

A Mizzou Law-nál büszkék vagyunk arra, hogy megfizethető, elérhető jogi oktatást kínálunk. A megfizethetőség a legális oktatásban való kiválósághoz kapcsolódik. A karunkat elismerik a tudományos munkához és a tanítás kiválóságához. A kar tagjai szakembereiknek tekinthetők, és rendszeresen idézik a nemzeti médiában a Washington Post, a New York Times, a Christian Science Monitor és a The Wall Street Journal című kiadványban. Az ország vezető szabadalmi jogi blogját Mizzou Law professzor írta, aki a kongresszus előtt tanúskodott a szabadalmi jog reformjáról.

Diákjaink kihívásokkal és gyakorlati oktatással rendelkeznek . A próba gyakorlati programunk a hallgatók gyakorlati tapasztalata, beleértve a lehetőséget a január tanfolyam kiemelkedő bírák és az ügyvédek és egy fejlett gyakorlati tanfolyam által tanított egyik vezető próba ügyvédek Missouri. A Mizzou Law hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy tovább bővítsék képességeiket az egyik klinikai programunkban - Bűnügyi Ügyészség, Vállalkozói Jogi Klinika, Család Erőszak Klinika, Ártatlanság Klinika, Közvetítő Klinika és Veterán Klinika - vagy két gyakorló - Landlord / Tenant Practicum és jogalkotási gyakorlat .

A vitarendezés területén nemzeti vezető szerepet tölt be egy erős, hagyományos tanterv kiegészítésével, amelynek célja a törvényhozás, mint problémamegoldó törekvés . A Vitarendezés Tanulmányi Központja országosan elismert, vezető állatorvosok az egész országból, mint társaik. A Mizzou Law-ot a JD program négy kurzusának "Elismert Pálya Provider" státusza a Jártassági Intézet Intézménye, köztük három választottbírósági kurzus.

Támogatjuk a hallgatókat abban, hogy egy jogi diplomát keresnek, amíg itt vannak a Hulston Hallban, de azt is tudjuk, hogy a törvény után van élet . Karrierfejlesztési csapatunk a diákok személyre szabott figyelmet szentel a karrierlehetőségek és a karrierprogramok széles körének vizsgálatakor.

Az élet a jogtudományi iskola után gyakran kezdődik a tanári vizsgával. 2016 júliusában a Mizzou Law alumniák, akik először vették át a Missouri Bar-vizsgát, 87,5 százalékkal haladták meg - négy ponttal magasabbak az állam átlagánál.

A karrierfejlesztési erőfeszítéseket egy alumni hálózat támogatja, messze és széles körben , mind földrajzilag, mind a gyakorlati területeken. Ez magában foglalja az alumni gyakorló minden megye Missouri, 50 állam és 22 országban szerte a világon. A diákjainkat a gyakorlat minden területén megtalálja: közszolgálat, kormány, üzleti élet, egyetemek, vitarendezés és minden méretű ügyvédi iroda. Tagjai az amerikai kongresszusnak és a Missouri Közgyűlésnek, az ügyészeknek és az állami védőknek, vállalkozóként, és partnereként a nemzet legrangosabb ügyvédi irodáiban. Mizzou Law alumni vezetői a Missouri Bar - hat az utolsó 15 elnöke a bár a mi diplomások.

Nem elégíti ki a kíváncsiságát? Lépjen kapcsolatba velünk!

Tanterv

A hallgatók gyakran jellemzik a MU akadémiai légkörét, mint kihívást, de inkább hangsúlyt fektetnek a tanulásra, mint a versenyre. A tanfolyamok a diákok széles körű és kiegyensúlyozott perspektívát kínálnak a jog és a jogi intézmények számára, hogy felkészítsék őket a karrierlehetőségek széles skálájára, valamint alternatív karrierlehetőségekre bárhonnan az országban.

Diákok

Az első évfolyam két részre tagolódik, kb. 60 diákkal. A felsőbb osztályok mintegy 75 százaléka átlagosan kevesebb, mint 25 tanuló.

A hallgatók átlagos életkora 24-től 26-ig terjed, a diákok a 20-as évektől a hatvanas évekig kezdik a jogi egyetemet.

A JD beiratkozása 336 a 2016-2017-es tanévre, 40 százaléka nők és 18 százalék kisebbségi hallgatók.

A Mizzou Law diákjai kis osztályméretekkel rendelkeznek, és könnyen hozzáférhetnek a kari oktatókhoz. A diák-oktatók aránya jelenleg 9,4: 1.

Elhelyezkedés

Az iskola tágas és modern épülete, a Hulston Hall, a gyönyörű Missouri Egyetem központjában található, rövid sétára az egyetem híres oszlopaitól, a diákközponttól és a rekreációs központtól. Nyílt 1988-ban, Hulston Hall házak a jogi osztály tantermek, könyvtár, diákszervezet irodák, nappali és étkező. Az egyik diák azt mondta: "Itt fogsz minden órádat itt, itt fogsz enni, és itt is aludhatsz, de itt is itt leszel."

A Hulston Hall különlegességei közé tartoznak a bírósági felvételi eszközök, amelyek segítik a hallgatókat a szóbeli érvek, érdekképviseletek és peres ügyek gyakorlására és tökéletesítésére; a jogi könyvtár kiterjedt jogi kutatási adatbázisainak és nyomtatott anyagainak gyűjteménye a kutatás és kutatás területén a törvény minden területén; és a jogtudományi könyvtárosok - több jogi szakképzettséggel rendelkező - informatikai szakemberek és a személyzet munkatársai, hogy segítsék a jogi kutatókat a könyvtár gyűjteményének elérésében és használatában.

A University Missouri Columbia központjában található, Missouri, melyet gyakran neveznek "Collegetown USA" -nak. A mintegy 110 ezer lakossal rendelkező Columbia Columbia középső részén, St. Louis és Kansas City között félúton és kb. az állam fővárosa, Jefferson City. Columbia rendszeresen minősül az egyik legjobb amerikai város, ahol lakni.

Mi teszi a Columbia egy nagyszerű helyet az élet egyéni ízlésének kérdése, de szeretjük a kiterjedt nyomvonalak, a művészetek és a kultúra központja, a Délkelet-konferencia otthona és a fesztiválok sokszínűsége.

Akkreditációs

A School of Law az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének alapító tagja. A Jogtudományi Iskola az Amerikai Ügyvédi Kamara által teljes mértékben akkreditált. Az ABA akkreditációval kapcsolatos kérdéseket a Jogi Oktatási Tanácsadó Iroda, az American Bar Association, a 321 North Clark Street, a 21. emelet, a Chicago, az IL 60654-7597 vagy a 312-988-6738 között lehet benyújtani. Alapvetõ információ a Jogi Iskoláról évente jelent meg az ABA Hivatalos Útmutatójában a Jogi Iskolákban.

A jogi oktatást és igazgatást az Amerikai Ügyvédi Kamara szakbizottsága által a bírósághoz benyújtott szabályoknak való megfelelésre vonatkozó hallgatói panaszokat írásban kell benyújtani az akadémiai ügyekért felelős dékánál, vagy ha a panasz magában foglalja az e minőségben kiszolgáló személyt, a dékán a Jogi Iskola.

A panasz tartalmazza a panasz benyújtásának dátumát; a panaszos neve és címe; és a panasz leírását.

A panasz leírása tartalmazza az akkreditációs szabvány leírását, amelyet a jogtudomány cselekménye vagy tétlensége von maga után.

Az akadémiai ügyekért felelős docens (vagy a jogi iskola dékánja) a panasz beérkezésétől számított 30 naptári napon belül megvizsgálja a panaszt, és írásban válaszol a panaszosnak. A válasz jelzi, hogy a Jogi Iskola bármilyen korrekciós intézkedést tett-e, vagy ha nem, az oka annak, hogy nem tett semmilyen intézkedést.

Helyszínek

  • Columbia

    Columbia, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések