Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Bevezetés

AZ ORSZÁG LEGJOBB KÖZJOGI ISKOLÁI, University of Minnesota Law School vezető szerepet tölt be abban, hogy felkészítse a diákokat korunk összetett társadalmi, gazdasági és üzleti kérdéseinek megoldására. Kivételes oktatóink, innovatív tananyagunk és páratlan klinikai és tapasztalati tanulási lehetőségeink felkészítik a hallgatókat a 21. század igényeire.

Megkülönböztet bennünket egy ritka kollegiális kultúra, amely hangsúlyozza a csapatmunkát, a problémamegoldást, a vezetést és a meggyőzést. A diákok megtanulnak elemzően gondolkodni, azonosítani egy összetett probléma alapelemét és valós megoldásokat kidolgozni-olyan készségeket, amelyek a jogi egyetemen túl elengedhetetlenek a foglalkoztatás minden területén. A közszolgáltatás a középpontunk. Diákjaink elfogadják, tantestületünk és munkatársaink megerősítik, és közösségünk profitál belőle.

Karunkon a világ egyik legkiválóbb és legtermékenyebb tudósa van az üzleti jog, a büntető igazságszolgáltatás, a nemzetközi jog és az emberi jogok, valamint a jog, a tudomány és a technológia területén. Az ikervárosokban és a világ minden tájáról érkező öregdiákok nagy, aktív hálózata szívesen mentorál, tanít és felvesz diákjainkat.

Helyszínek

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Kérdések