Keystone logo

University of Minnesota Law School

A logo

Bevezetés

AZ ORSZÁG LEGJOBB KÖZJOGI ISKOLÁI, University of Minnesota Law School vezető szerepet tölt be abban, hogy felkészítse a diákokat korunk összetett társadalmi, gazdasági és üzleti kérdéseinek megoldására. Kivételes oktatóink, innovatív tananyagunk és páratlan klinikai és tapasztalati tanulási lehetőségeink felkészítik a hallgatókat a 21. század igényeire.

Megkülönböztet bennünket egy ritka kollegiális kultúra, amely hangsúlyozza a csapatmunkát, a problémamegoldást, a vezetést és a meggyőzést. A diákok megtanulnak elemzően gondolkodni, azonosítani egy összetett probléma alapelemét és valós megoldásokat kidolgozni-olyan készségeket, amelyek a jogi egyetemen túl elengedhetetlenek a foglalkoztatás minden területén. A közszolgáltatás a középpontunk. Diákjaink elfogadják, tantestületünk és munkatársaink megerősítik, és közösségünk profitál belőle.

Karunkon a világ egyik legkiválóbb és legtermékenyebb tudósa van az üzleti jog, a büntető igazságszolgáltatás, a nemzetközi jog és az emberi jogok, valamint a jog, a tudomány és a technológia területén. Az ikervárosokban és a világ minden tájáról érkező öregdiákok nagy, aktív hálózata szívesen mentorál, tanít és felvesz diákjainkat.

Helyszínek

  • 19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

Kérdések