Keystone logo
University of Miami School of Law LL.M. in Entertainment, Art & Sports Law
University of Miami School of Law

LL.M. in Entertainment, Art & Sports Law

Request duration

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

.

A diákok más hazai jogi iskolák is ezt a LL.M. mint a Miami Law-ban tanuló diák, miközben befejezték a JD-t otthoni jogi iskolájukban, lehetővé téve számukra, hogy megkapják JD-jüket az otthoni intézményükből és az LL.M. a Miami Law-tól.

Leendő JD hallgatók - A program korai elfogadását a " kitüntetések / korai felvételi pályán" a JD jelöltek nagyon erős hitelesítő. Ha elfogadják, a JD pályázók befejezhetik a JD és az LL.M. csak egy további tanulmányi idővel.

Miért ez a diploma Miamiban?

Miami egyre növekvő üzleti központként ismerik fel a szórakoztató-, a művészeti és a sportágazat, és különösen Latin-Amerika kapujaként. A mozgókép-, televíziós és zenei produkcióban és forgalmazásban részt vevő szórakoztató társaságok közé tartozik a Telemundo, az Univision, a HBO Latin America, a Viacom International, a Sony és a BBC Latin America.

A művészetért Miami a művészeti bázeli kizárólagos amerikai házigazdája, a világ vezető művészeti galériáinak több mint 250-ével, évente több mint 70 000 látogatóval.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Mester a szórakoztatóipari jogban: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar: Audiovizuális, zenei, sport- és szórakoztatóipar
  • Madrid, Spanyolország
  • Online
 • Jogi mester (LLM) – Szórakoztatás és újmédia jogi szakirány
  • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
 • Entertainment Law LLM
  • London, Egyesült Királyság