Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Bevezetés

A Miami Egyetem Jogtudományi Egyetemének a kis kezdetekről az ország egyik vezető jogi iskolájába vezető útja a legális oktatás egyik lenyűgöző története. A Jogtudományi Iskola tizennégy hallgatóból álló, kisiskolai végzettséggel kezdődött, több mint háromnegyed évszázaddal ezelőtt. De törekvései mindig is nagyok voltak, és sikere megfelelt ezeknek a törekvéseknek.

Ma a Miami Law az egyik legfontosabb jogi oktatási intézmény. A kar tagjai vezető szerepet töltenek be tudományos és szakmai területükön, amelyek gazdag és kihívásokkal teli tantervvel és a szakmai készségek széles körű képzési lehetőségeivel gazdagítják a rendkívül tehetséges és változatos hallgatói testületet. Az Egyesült Államokban és világszerte közel nyolcvan országban - a vállalati ügyekről a közérdekekre, a nagyvállalatokra, a magánkézben levő ügyekre, a kormányzati szolgálatokra vagy az egyedüli szakemberek gyakorlatának minden területén - több mint 17 000 öregdiák képesek igazolni a az általuk kapott oktatás.

A Miami Law sikerét javítja Miami helyszíne, az amerikai kapu. A tananyagot olyan ügyvédek hozzájárulásával gazdagítják, akiket a nagy városi térség igényeihez igazított bonyolult joggyakorlat nyújt, ami izgalmas lehetőségeket kínál az aktív tanárok és a diákok bevonása számára pro-bono tevékenységek és klinikai elhelyezések révén a helyi közösségben. A bevándorlás, az üzleti etika, a faji kapcsolatok és a gazdasági fejlődés a globális gazdaságban a mai témák közé tartozik. Az UM karai a diákokkal együtt dolgoznak.

Emellett a Miami egyedi faji, etnikai és nyelvi sokszínűsége további előnyökkel jár, amelyek más területeken nem állnak rendelkezésre. A nagyvárosi terület olyan pluralisztikus környezetet testesít meg, amely valószínűleg az USA nagy részét jellemzi az elkövetkező években. A helyi gazdaság és a társadalmi élet szorosan kötődik a nemzetközi kereskedelemhez, a bevándorláshoz és az idegenforgalomhoz, elhomályosítva a helyi és nemzetközi viszonyt a globális világot emblematikus módon. Miami globalizációjának megkülönböztetett észak-déli elhatárolása van, de kereskedelme - hasonlóan a latin-amerikai és a karibi térséghez - kapcsolódik Kanadának, Európának és Ázsiának is.

Számos társadalmi és oktatási előnye mellett a Miami School of Law egyeteme páratlan környezetet teremt a hallgatók számára, hogy felkészüljenek a szakmai gyakorlatra.

Helyszínek

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Kérdések