Keystone logo
University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

Bevezetés

Rólunk

Az U-SoA tantestületének alapvető filozófiája egy jobb világ felépítése. Ezt egy tervezési program fejezi ki, amely ideális és pragmatikus, tudományos és gyakorlati, elméleti és tényleges. Az U-SoA képzőművészeket képez, akik az építészetet a polgári művészet és az építés tudomány kombinációjaként folytatják.

Az Építészeti Iskola küldetése:

 • A diákok felkészítése a szakmai vezetésre és az egész életen át tartó tanulásra az építészetben, az urbanizmusban és a kapcsolódó területeken.
 • A tudás és a technológia fejlesztése kutatás és kreatív gyakorlat révén.
 • A tudás és a technológia hasznosítása szakmai elkötelezettség, valós alkalmazások és közösségi szolgáltatás révén.
 • A környezeti felelősségvállalás, a társadalmi méltányosság és a gazdasági fenntarthatóság céljainak előmozdítása.

Az Építészeti Iskola stratégiai irányvonala:

A félgömb vezetőjévé válni a probléma-alapú tanulásban és a projekt-alapú kutatásban, miközben megoldásokkal járul hozzá a városi környezet helyi és globális kihívásaihoz.

Legutóbbi történelem

Az iskola dinamikus átalakuláson, átalakításon és bővítésen ment keresztül az elmúlt 5 évben. A rendszeres oktatók száma 20 százalékkal nőtt a nemzetközi magas rangú találkozók alkalmával, míg a létesítmények korszerűsítése magában foglalta a BE & WR BuildLab és a Thomas P. Murphy Design Studio épületét.

A közelmúltban a kari és az infrastrukturális beruházások fokozzák a tapasztalati együttműködésen alapuló tanulást, valamint a feltörekvő digitális technológia tervezéshez, gyártáshoz és építéshez való alkalmazását. Együtt fokozzák és élesítik az iskola relevanciáját és hatékonyságát a 21. században a város előtt álló kihívások leküzdésében, különösen Dél -Floridában - az éghajlatváltozás hatásainak alapja. Ezek a kihívások egy közös cél köré lendítették az iskolai közösséget: szakértelem és interdiszciplináris erőforrások kiépítése, ugyanakkor a félgömb partnerségek mozgósítása a városi ellenálló képességhez való hozzájárulás érdekében.

A kutatási platformok/laboratóriumok és központok a következők:

 • A Városi és Közösségi Design Központ (CUCD)
 • Lu_Lab: együttműködő és sokrétű csapatok bevonása a kulturális, gazdasági, társadalmi és ökológiai urbanizmusokba ágyazott jövőbeli tervezési forgatókönyvek feltárásához.
 • RAD Lab: interaktív együttműködés a feltörekvő technológiákkal, a diákok stúdiószerű környezetben vezetik a működő prototípusok építését és tesztelését, amelyek integrálják az információs technológiát az épített környezettel
 • Gyártólabor
 • AR/VR Lab
 • Zenciti kutatási egység (az intelligens városkutatásra összpontosít)
 • Tervezési/építési program (a BE & WR BuildLab -ban található)

Közösségi tájékoztatás

A közösségi tájékoztatás az U-SoA tantervének sarokköve.

2015-ben Dean el-Khoury kezdeményezte az U-Serve, a közösség szolgálatának napját.

Az első évben több mint 200 -an vettek részt a Little Havanna projektben, amely lehetővé tette Miami városának, hogy átfogó leltárt készítsen épületállományáról.

A második évben az U-Serve az Underline barátaival együttműködve 10 mérföldnyi területet "zöldített" a Metrorail alatt.

2015 áprilisában az iskola jelentős támogatást kapott a John S. és James L. Knight Alapítványtól, hogy elősegítse a „harmadik helyek” eljuttatását Miami városrészeibe.

Akkreditáció

Az Egyesült Államokban a legtöbb regisztrációs tábla akkreditált szakmai képzési programból szerzett diplomát igényel az engedélyezés előfeltételeként. A Nemzeti Építészeti Akkreditáló Testület (NAAB), amely az egyetlen, az Egyesült Államok regionális akkreditációval rendelkező intézmények által kínált építészeti szakmai képzési programok akkreditálására felhatalmazott ügynökség, háromféle fokozatot ismer el: az építészmérnök, az építészmester és a doktor Építészet. Egy program nyolcéves, hároméves vagy kétéves akkreditációs időszakot kaphat, attól függően, hogy mennyire felel meg a megállapított oktatási szabványoknak.

Az építész mesterszakok a felvételhez előzetes szakmai alapképzést igényelhetnek építészetben. A szakmai előképzettséget azonban önmagában nem ismerik el akkreditált diplomának.

A Miami Egyetem Építészeti Iskola a következő NAAB-akkreditált képzési programokat kínálja:

 • B.Arch. (171 egyetemi kredit)
 • M.Arch I (3 éves pálya-105 diplomás kredit)
 • M.Arch II (2 éves pálya-60 diplomás kredit)

A következő akkreditációs látogatás minden program esetében: 2025-2026.

Helyszínek

 • 1223 Dickinson Drive Coral Gables, 33146, Miami

Kérdések