Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Bevezetés

A Business College-ról

A Louisville-i Egyetemen működő Főiskola fokozza városunk, a régió és a szélesebb üzleti világ szellemi és gazdasági életképességét akadémiai programjaink, kutatásaink és közösségi tájékoztató tevékenységeink révén. Meggyőződésünk, hogy az élet javul a vállalkozói szellem, az innováció, a kritikus és szigorú gondolkodás, a változatos ötletek és az emberek révén.

A mi megközelítésünk

Oktatjuk a holnap vezetõit. Sokszínű, befogadó és támogató közösség vagyunk. Nagyra értékeljük a kockázatvállalást, a kíváncsiságot és a gyakorlati tapasztalatokat. Mindezt a kiválóság iránti elkötelezettség köti össze. A LEAP rövidítés, amely azt jelöli, ami egyedülálló az Üzleti Főiskolán. Ezek a megkülönböztetési pontok meghatározzák szándékunkat és irányítják tevékenységünket, miközben előrehaladunk.

LÉP: Megkülönböztethetőségünk

A vállalkozási tanfolyamok szelleme mindazonáltal, amit a Louisville-i Egyetemen dolgozunk a Business College-n. Alapvető fontosságú a közösség növekedése, a munkahelyteremtés és a jólét szempontjából. Elkötelezettek vagyunk a diákok iránt, akik építők, alkotók és kivitelezők. Eszközöket adunk nekik ahhoz, hogy megkapják a vállalkozói szellemet és megváltoztassák a világot. Ezt az elkötelezettséget a LEAP kodifikálja - a rövidítés (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) az Akadémia megkülönböztető tulajdonságaiért, amely meghatározza az iskola szándékát és irányítja a tevékenységeket.

 • L (Louisville): A Louisville Egyetemi Üzleti Főiskola mélyen és szándékosan „Louisville-ből” áll. A város erősségeire építünk, és célzott és kölcsönös módon járulunk hozzá ezekhez az erősségekhez. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy jobbá tegyük az egész Louisville-t és polgárait, mivel ugyanakkor a város meghatározza minket és megalapozza stratégiáinkat és programjainkat. Ez nem egy tartományi elképzelés; az Üzleti Főiskola nélkülözhetetlen része annak, ami Louisville-t létfontosságú globális várossá teszi.
 • E (vállalkozói jellegű): Bebizonyított erősségünk van a lehetőségekre és a lehetőségek szakembereire összpontosító vállalkozói gondolkodásmód fejlesztésében. Ez a vállalkozói orientáció kifejezetten az új vállalkozások létrehozására összpontosító programokban nyilvánul meg, és elegendő minden programunkhoz, biztosítva minden hallgatónk számára a lehetőségek felismerésének és a kreatív változásnak az optimista gondolkodását.
 • A (Gyorsulás): Nagy sikertörténetünk és végtelen szenvedélyünk van, hogy mindenki számára hozzáférést biztosítsunk, és az ésszerű ambíciók elérése érdekében felgyorsítsuk az életet. Az élet felgyorsításának hangsúlyozása hangsúlyozza a mindenki proaktív beilleszkedését - minden életét, tekintet nélkül a látott és láthatatlan különbségekre -, valamint a különféle háttérrel és perspektívakkal foglalkozó változatos, ápoló és támogató szervezetet.
 • P (alapelv): Elkötelezettek vagyunk annak biztosításában, hogy a Főiskola globális vezető szerepet töltsön be az etikusan és tisztességesen működő elméleti állampolgárok és üzleti vezetők formájában, fenntartható, társadalmilag felelős szervezeteket alakítva, amelyek értékeikkel és törekvéseikkel összhangban megváltoztatják a világot.

Küldetés

A Louisville Egyetem Üzleti Főiskola kiváló minőségű egyetemi és posztgraduális üzleti programokat kínál, amelyek felkészítik hallgatóinkat a felelősségteljes és kifizetődő karrierekre. Tudományos programjaink, kutatásaink és közösségi tájékoztató tevékenységeink révén javítjuk városunk, régiónk és a szélesebb üzleti közösség szellemi és gazdasági életképességét. Építünk valamit, ami tartós.

Látomás

A Louisville Egyetem Üzleti Főiskola széles körben elismerten lesz a régió vezető üzleti iskolája és az Egyesült Államok egyik vezető nagyvárosi üzleti iskolája. Ezek megvalósításához:

 • Építsd a nemzeti hírnevünket a vállalkozói szellem területén, olyan programokat kínálva, amelyek elősegítik diákjaink vállalkozói perspektíváját, és lehetőséget kínálnak hallgatóinknak, hogy bemutassák képességeiket versenykörnyezetben.
 • A mesterek és az alapképzésben részt vevő hallgatók számára a nemzetközi tanulási tapasztalatok bőséges választékát kínálják, és lehetőséget biztosítanak a tanárok számára oktatáshoz és kutatáshoz külföldön.
 • Az egyetemi hallgatóknak lehetőségeket kínálnak funkcionális specializációkra.
 • Kidolgozzon innovatív menüt diplomás üzleti programjainkról.
 • Hozzon létre egy támogató kari kutatási környezetet, amely összhangban áll egyetemi küldetésünkkel, hogy elsőszámú nagyvárosi kutatóegyetem legyen.
 • Fokozza a régió gazdasági életképességét akadémiai programok és közösségi tájékoztató tevékenységek révén.

Üzleti Versenyiskola

A Louisville Egyetem büszke arra, hogy a világ egyik legjobb MBA programjának elismerik. A vállalkozói szellemre és a szabad vállalkozásra összpontosítva az egyik legjobb üzleti kollégium jön létre azoknak a hallgatóknak és oktatóknak, akik valami tartós építésre törekszenek.

Legjobb Masters 2019 világszerte rangsor

 • 45 Teljes munkaidős MBA
 • 56 Professzionális MBA
 • 63 Vállalkozói MBA
 • 32 Számviteli Mester (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Közösségi részvétel

A virágzó Louisville közösség a Business College küldetésének középpontjában áll. És ez nem egyirányú utca. Rendelkezésre állnak programok, üzleti versenyek és források a közösség tagjai számára - ide értve a középiskolás hallgatókat -, hogy kihasználhassák azokat, de küldjük a diákokat is, hogy tanuljanak a közösségből és profitálhassanak azokból.

Az egyetem és a város partnerek. Együtt kezelhetjük azokat a problémákat, amelyekkel a közösségünk szembesül. A középiskolai tájékoztatás, a Thrivals hangszóró programunk, a Project Build és még sok más célja a terület átalakítása. További információ az iskola, vállalkozás, család vagy szervezet lehetőségeiről.

Vízumkövetelmények

Ha jelenleg F1/J1 tanuló az Egyesült Államokban

Kérjük, szerezze be az átigazolási ajánlóívet a Nemzetközi Központtól. Küldje el a jelenlegi I-20 vagy DS2019, vízumoldal és I-94 kártya másolatát az International Center-UofL-nek. Az UofL I-20-as vagy DS2019-es nyomtatványa csak az Ajánlólapon adható ki; I-20, vízum oldal és I-94 kártya másolat érkezett. A jelenlegi iskolának elektronikus úton is át kell adnia a SEVIS -ben.

Az UofL -be való felvétel az adott iskolában meghatározott szintű tanulmányokra vonatkozik. Az adott tantárgyból egy tanulmányi szintre való felvétel nem jelenti azt, hogy a magasabb szintre, vagy egy másik tantárgyba való felvétel következik. A nem végzettségű, különleges vagy feltételes hallgatónak történő felvétel nem jelenti azt, hogy a diploma megszerzése később következik be; sem a szakmai előképzettséget folytató vagy alapképzésben való tanulás nem biztosítja a felvételt egy szakmai vagy posztgraduális programba. Az intenzív angol nyelv, mint második nyelv (IESL) program sikeres befejezése nem garantálja a felvételt egy akadémiai programba, kivéve, ha ilyen írásbeli kötelezettségvállalás történt.

Megjegyzés: Az UofL általában nem vesz fel nemzetközi jelentkezőket nem diplomásoknak vagy speciális hallgatóknak.

Ha teljesítette a Felvételi Iroda és a Nemzetközi Központ összes követelményét, az UofL kiállítja az alkalmassági bizonyítványt (I-20-as formanyomtatvány az F1-es diákvízhez vagy a DS 2019 az Exchange-látogatóhoz J1). Ez az igazolás szükséges az amerikai vízum megszerzéséhez. Az űrlap ellenőrzi a felvételi jogosultságát, amelyet az Ön tudományos képesítése, az angol nyelvtudás szintje és a pénzügyi támogatás megerősítése határoz meg. Az egy tanév tanulmányának becsült költségei is szerepelni fognak. A vízuminterjú időpont egyeztetése előtt meg kell fizetnie a SEVIS díjat. A bizonyítványt, az érvényes útlevelet, a tanulmányaihoz szükséges anyagi támogatás igazolását, valamint a nyugtát, amely a SEVIS -díj megfizetését igazolja, a vízuminterjú idején be kell vinni az Egyesült Államok konzulátusába vagy nagykövetségére. Az I-20 vagy a DS 2019-re vonatkozó kérdéseket e-mailben elküldhetik a Nemzetközi Központnak

Az USA -ban való tanuláshoz való döntés megfontolt tervezést igényel. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a helyi amerikai konzulátussal/ nagykövetséggel, hogy tanácsokat és referenciaanyagokat kapjon az amerikai főiskolákról és egyetemekről.

Ösztöndíjak és finanszírozás 1. opció

Ranglista

Üzleti Versenyiskola

A Louisville Egyetem büszke arra, hogy a világ egyik legjobb MBA programjának elismerik. A vállalkozói szellemre és a szabad vállalkozásra összpontosítva az egyik legjobb üzleti kollégium jön létre azoknak a hallgatóknak és oktatóknak, akik valami tartós építésre törekszenek.

Legjobb Masters 2019 világszerte rangsor

 • 45 Teljes munkaidős MBA
 • 56 Szakmai MBA
 • 63 Vállalkozói MBA
 • 32 Számviteli mester (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Akkreditációk

Helyszínek

 • 110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

Kérdések