Keystone logo
University of London Posztgraduális törvények LLM
University of London

Posztgraduális törvények LLM

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

GBP 10 000 *

Távoktatás

* A díjak éves felülvizsgálat tárgyát képezik

Bevezetés

Világszínvonalú, rugalmas posztgraduális törvények programjait úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a sokféle igénynek. 32 specializációval és 65 tanfolyammal készíthet készségek széles skáláját, vagy pedig egy adott területre specializálódhat.

LLM-jét előzetes végzettség nélkül is elérheti, három belépési ponton, nevezetesen a posztgraduális bizonyítványon, a posztgraduális diplomán és az LLM-en keresztül. Bárhol is kezdi, három szakértői díjat vehet át specializációval vagy anélkül. Mindhárom díjra 68 kurzus közül választhat, és általános díjat, vagy 32 szakterületünk közül díjat nyerhet.

Hogy tanulsz

A programot online kínálják, és teljes mértékben támogatja egy virtuális tanulási környezet (VLE). Önnek megfelelő időben és ütemben tanul (a tantárgy-specifikus határidőktől függően) a rendelkezésre álló tananyagok és az akadémiai személyzet felülvizsgálati fórumai alapján.

Online segítség

Hozzáférhet a következőkhöz:

  • A Hallgatói Portál az Egyetem „Kérdezzen” kapcsolatfelvételi űrlapjával, és interaktív hallgatói bevezetővel, amely felkészíti Önt a tanulásra.
  • A University of London e-mail fiókja.
  • A Virtuális Tanulási Környezet (VLE) bevezető modullal, könyvtári műveltségi modullal, tananyagokkal, bevezető videoközvetítésekkel minden kurzushoz, a rendezői vlog és a „Kérdezz bármit” igazgatói fórum a tudományos kérdésekhez.
  • A Diákkávézó, ahol a világ minden tájáról érkezett diáktársaiddal megoszthatod a nézőpontokat.
  • Az online könyvtár (új ablakban nyílik meg) egy külön jogi könyvtárossal, több ezer folyóiratcikket tárol, amelyekhez ingyenesen hozzáférhet. Hozzáférés több mint 10 jogi adatbázishoz, köztük a Lexis/Nexis, a Westlaw és más értékes anyagokhoz.
  • Bevezetés az angol közjogba (új ablakban nyílik meg) MOOC, elérhető a Coursera webhelyen.
  • A Senate House Library ingyenes referencia-hozzáférést biztosít minden regisztrált távoktatási és rugalmas tanulási hallgató számára.

Időkötelezettség

Körülbelül 120 órát kell töltenie minden modullal (vagy 1920 órát a teljes LLM-hez). Körülbelül 40-50 óra modulonként kapcsolódik az értékelési tevékenységhez, például a tanulmányi útmutatókban található önértékelési gyakorlatokhoz és a vizsgára való felkészüléshez.

A teljes LLM teljesítéséhez két év alatt hetente 20 órát kell tanulnod a két év során. Ön dönti el, hogyan ütemezi a tanulmányait, munkájától és személyes elkötelezettségétől függően.

Értékelés

A modulokat egy 45 perces, láthatatlan írásbeli vizsga veszi figyelembe, amelyen májusban vagy októberben ülhet. A vizsgákat a jóváhagyott központjainkban ülheti át a világ bármely pontján.

Nem kell minden ülésen vizsgákat tartania. Amíg befejezi az ötéves regisztrációs időszakot, tervezheti meg a vizsgákat, ahogy választja.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések