Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Bevezetés

A University of Limerick egy jellegzetes, úttörő és összekapcsolt egyetem, amely a jövő formálásával képezi az embereket arra, hogy képessé váljanak a holnap valódi kihívásaira. A mély és gyors társadalmi változások és az egyetemek szerepének jelentős fejlődésének idején az UL innovatív oktatást nyújtott, jobb tanulási tapasztalatokat hozott létre hallgatóink számára, világszínvonalú kutatásokat végzett és egyre erőteljesebben járult hozzá Írország igényeinek kielégítéséhez. Jelenleg az ország legjobb befejezési arányával büszkélkedhet, és ami még fontosabb ebben a jelenben, az UL-nél a diploma megszerzése után a legjobb a foglalkoztatottsági ráta, amire nagyon büszkék vagyunk. Az UL minden évben jelentős számú külföldi hallgatót vonz, hozzájárulva campusunk nemzetközivé válásához.

Kiváló tudományos programokat kínálunk, egyetemi hallgatók számára, amelyeket kiegészítünk Szövetkezeti Oktatási programunkkal, teljes és részmunkaidős posztgraduális programokkal és kutatási lehetőségekkel. Széles körben elismertek vagyunk abban, hogy vezető szerepet töltenünk be a kutatási sikerek értékesítésében és hozzáadott értékű előnyök nyújtásában szélesebb körben közösség.

A Campus Life Services célja, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt szén-dioxid-kibocsátásunkat azáltal, hogy a hallgatók számos környezeti kezdeményezésbe bevonják az egész ciklust. Nagyon szerencsések vagyunk abban, hogy campusunk egy gyönyörű parkterületen található, amely a Shannon folyóval határos.

Az egyetemen való élet lehetőséget nyújt arra, hogy teljes mértékben élvezhesse az egyetemen töltött idejét. A University of Limerick campusa olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek az ország legjobbjai közé tartoznak, és jól hasonlítanak a világszerte elismert egyetemekkel.


A 2012 szeptemberében megnyíló The Quigley Residence a legújabb fejlesztésünk az északi campuson. Kizárólag posztgraduális hallgatók számára a The Quigley Residence 120 hallgatónak ad otthont kényelmes 4 és 2 ágyas apartmanokban. Az új UL Orvosi Iskola épülete mellett található The Quigley Residence modern létesítményeket kínál vonzó tájon.

A University of Limerick (UL) (ír: Ollscoil Luimnigh) egy egyetem Írországban, Limerick város közelében. 1972-ben hozták létre a Limerick-i Nemzeti Felsőoktatási Intézet néven, és 1989-ben az egyetem statútumává vált a University of Limerick 1989-es törvénynek megfelelően. ugyanazon a napon a Dublin City University létrehozásával.

Az egyetem a Shannon folyó mentén található, egy 80 hektáros (200 hektáros) területen, a 240 hektáros (600 hektáros) nemzeti technológiai parkban Castletroy-ban, 5 km-re Limerick városközpontjától. Az egyetemen jelenleg meghaladja a 11 000 nappali tagozatos hallgatót és 1500 a nappali tagozatos hallgatót.

Az egyetemen több mint 800 kutató posztgraduális és 1300 oktatott posztgraduális hallgató van (hivatkozás szükséges). A kooperatív oktatás (általánosan Co-Op) program minden hallgatót 8 hónapos szakmai gyakorlattal oszt ki diplomája részeként. Ez volt az első ilyen program az államban.

Az egyetem híres "UL tapasztalatáról" és a puszta közösségi érzésről az egyetemen.

Campus jellemzői

Az UL díjnyertes campus valóban az egyik legszebb egyetemi campus a világon. A látogatókat soha nem fogja lenyűgözni ez a békés zöld hely fáival, szökőkutaival és a gyönyörű Shannon folyóval, amely fenségesen átfolyik az egészen.

Ha többet szeretne megtudni campusunkról, látogasson el weboldalunkra.

University of Limerick hallgatói választhatnak, hogy az egyetemen a nyolc diákfalu valamelyikében élnek, vagy az egyetemen kívül magándiákszállásban vagy önellátó házakban és apartmanokban.

Szálláshelyünkről további információért látogasson el honlapunkra, vagy töltse ki a további információigénylést.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  A University of Limerick számos, részleges érdemeken alapuló ösztöndíj áll a hallgatók rendelkezésére.

  Ösztöndíjainkkal kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra, vagy töltse ki a további információigénylést.

  Campus élet és felszereltség

  A University of Limerick a második helyen áll a világon a nemzetközi hallgatói boldogság szempontjából.

  A University of Limerick tapasztalatból tudja, hogy a hallgatókat segítő szolgáltatások döntő szerepet játszanak a felsőoktatási hallgatók sikerében.

  Ha többet szeretne megtudni diákéletünkről, látogasson el weboldalunkra

  A University of Limerick világszerte az első helyen áll a hallgatók társadalmi tevékenységei terén.

  A Hallgatói Központ az UL Student Lifestyle szíve. Itt találja hallgatói tisztjeit, az UL Student Life személyzetét, több mint 80 különböző klubot és társaságot, akikhez csatlakozhat, valamint hozzáférést biztosít hatalmas mennyiségű létesítményhez és szolgáltatáshoz, és minden információt megtalál az egyetemen szervezett szórakoztató eseményekről.

  Ha többet szeretne megtudni diákéletünkről, látogasson el weboldalunkra

  Helyszínek

  • Limerick

   University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

   Kérdések